Slevy, výprodeje, bazary

Na Enbooku je do 4. 5. sleva 10 % na vše s kódem OFF10.

Ovšem zase tak velká sleva to nebude. Před týdnem jsem si na wishlist uložil pět knih za celkem 2 707 Kč, ovšem dnes to stojí již 2 820 Kč. Takže hezky navýšili ceny před poskytnutím "slevy"... :-(
Dobrovský dává do 28. 4. při nákupu nad 2000 Kč slevu 500 Kč.
Dnes jsem si také vyzvedl Sandmana v zásilkovně a vše v naprostém pořádku. Také ve fólii a bez vedlejších nakladů za 2188.-.
Jasně, ale nevím kdy, fronta je dlouhá...
Dnes mi přišel ten Sandman, docela dobře zabalený, zatavený ve folii, naprosto nepoškozený, bez vedlejších nákladů. Prodávat ho nebudu :-)
Pridám ešte aj moju skúsenosť. Toho Sandmana som objednal 13.4., hneď aj zaplatil kartou, a dnes mi prišlo mailom:
Bohužel objednaný produkt Sandman omnibus svazek I. (základní verze) musel být z Vaší objednávky odstraněn a tím došlo ke stornu celé Vaší objednávky.
A k tomu ospravedlnenie a info, že peniaze pošlú späť na účet. Takže asi naozaj mali len pár kusov, ktorých sa chceli zbaviť…
Včera jsem vyzvedl Království tvé za tu jejich akční cenu 815 Kč a vše v pohodě. Uplatnil jsem navíc klubovou poukázku, tak to vyšlo ještě o stovku levněji.
Taky jsem jednoho vzal, tak jsem zvědav, co přijde. Jinak bych se ani nedivil, že to někdo koupil na kšeft. Přece jen je běžně za 3500 a víc.
Tak sandman dnes vyzvednut a musím pochválit ze je to top stav ve folii. Za tu cenu parada… jinak koukam ze uz ho maji vyprodaný, takže moc kousku asi neměli anebo vzal nějaký překupník :)
Jsou to kusy z prodejen, doufejte, že to měli pod zámkem.
@Scarface: Tak objednáno, zaplacena uvedená cena, dám vědět až přijde.
@Milten: Až tedy na to, že tu původní prodejní cenu 4375 korun si úplně vymysleli. U nás je to za 3500. Ale ano, i tak je to fakt velká sleva, zřejmě chtějí vyčistit sklad, i za cenu prodělku. Dejte vědět, jestli vám to i skutečně poslali a jestli tam pak nepřipočítali nějaké velké vedlejší náklady.
Ty jo, to jsou celkem velké slevy. Překvapivé, s ohledem na to jakou strategii CREW se speciálními edicemi má.
A jen tak mimochodem má tento víkend KK slevu extra 15% “JAROSKK"
knihydobrovsky
200 Kč při nákupu nad 1000 Kč: DIKYZAPRIZEN200
500 Kč při nákupu nad 2000 Kč: DIKYZAPRIZEN500

platí na našem e-shopu do 12. 4. 2025 téměř na vše (sleva neplatí na zboží vyloučené ze slev a akční sortiment).
U KK je ale škoda, alespoň mám ten pocit, že v nedávné době snížili základní slevu z 25 na 20 %.
@josekan55: megaknihy jsem též využíval hodně v minulostí, ale přešel jsem na KK a lepší ve všech směrech. Hlavně balení je super řešené, ceny i bez kódů nízké a odeslání do 2-3 dnů. Megaknihy odesílali zboží skladem klidně i 7.den...
@JIK:
Megaknihy už nejsou co byly + to jejich balné za 49.- mě celkem odrazuje.
Mají prakticky nejdražší dopravu u těch velkých eshopu. Nejlevnější Balíkovna vychází na 104.-
Jinde většinou mají dopravu zdarma nad určitou částku. Tady jí nevidím
Kdysi jsem tam nakupoval pravidelně + tam byly větší slevy i přes ten proklik na Heurece.
Teď je dle mého nejlepší KK, když mají slevové kody. A ty mají dost často.
Ano, když náhodou nakupuju na mega knihách, tak vždy jen přes proklik z heureky.
Ač je nemusím, tak Mega knihy mají nižší ceny bez slevy než Luxor s 20% slevou.
Nevím jestli to dělá ještě někdo, ale Mega knihy mají jinou/nižší cenu titulu, který je vyhledán přes Heureku a jinou/vyšší pokud titul vyhledáte přímo na jejich eshopu.
@Devilek: tohle se ale vztahuje pouze na slevy, které oni dají na konkrétní věci. Pokud máš slevový kód, tak na to se ti nevztahuje. Pokud dají třeba slevu na knihy od Kinga, tak se vypočítává z nejnižší ceny za posledních 30 dní, ale pokud si koupíš Kinga se slevovým kódem(který můžeš využít na jakýkoliv titul), tak se to počítá z MOC
@soulbringer: Těch - 20 % má být ale s ohledem na nejnižší cenu za posledních 30 dní . Takže pokud minulý týden byla kniha levnější než MOC, kterou mají teď, tak to je furt špatně.
Podíval jsem se, na kolik by mě s tou slevou vyšel Americký upír. Mají ho bez slevy za 2999,-. Takže díky a sbohem :D
@Yaromil: na nekalou praktiku uměle navyšovaných cen před slevovou akcí pamatuje úprava legislativy z roku 2023 a to by bylo tedy nelegální. Což se imho nestalo a oni ty knihy ve skutečnosti skokově "nezdražili". Jen se "vrátili" k MOC, tedy k základu, z kterého - jestli chceš a pokud ten kód použiješ - můžeš mít slevu 20 %. Základ je MOC, ale tam tam byla i včera jen ti k tomu zmizely prostě jiné slevy či akce. Zároveň oni budou jistě argumentovat, že tahle sleva je teď na daleko širší portfolio knih atd. ... ale chápu, že to člověk vyděsí, když si pamatuje, kolik to bylo včera celkem, a že si dnes polepšíš maximálně o nějaký to procento :)
Náhodou u nového Kinga se sekli,vyšel na 333,- jenom.
Ta sleva na Luxoru je možná fakt apríl :-). Zjistil jsem, že těch cca 10 knih co jsem měl v košíku z minulého týdne, mi plošně zdražili o cca 15%,... Asi aby zase tak velkou slevu dávat nemuseli :-(.
Luxor - 20 % sleva.
- platí jen dnes
- platí skoro na vše
- kód: APRIL20
enbook.cz
Nakupte u nás v období od 28. do 31. 3. nad 1 500 Kč, zadejte v košíku kód XYZ a získáte slevu 200 Kč na celý nákup.
Sleva u KK a Luxoru. Platí do 31. března.

Při nákupu nad 499 Kč získáte slevu 100 Kč – kód 100SLPERT
Při nákupu nad 999 Kč získáte slevu 200 Kč – kód 200SLPINB
@Toe: broz a na obrazku je hc. Nahlasuji na coi a volam Janu Tunovi.

(Krasna akce).
@mcleek: No, po tom, co zrušili výdejní místa a maximální slevu na 20 %, jsem u nich už nenakoupil :)
@Jonathan Arbuckle: E-mail se zprávou mi přišel, slevové kódy ne. NicméněBooktook byl dlouhodobě můj nejoblíbenější... :-(
Booktook končí a přesouvá se na Luxor. Ti co odebírají maily, mají v e-mailové schránce 3x kod na slevu 20% na nákup v Luxoru.
@MaF: zkus DENIK25
25% by melo platit do neděle 16.3
Aspoň to píšou ma fb
přestala mi fungovat sleva na Albatros Media :-(

neměli byste prosím někdo nějakou aktuální?
@TonyT: Tak kdo vytrval, realizace objednávek se nakonec dočkal. Eshop se tedy nakonec imho osvědčil a není nutné se mu do budoucna vyhýbat, pokud tam budou zajímavé možnosti nákupu za levno. Mě se tam podařilo v mezidobí objednat ještě jednoho Upíra pro kamaráda a vyšel ještě levněji po slevě z kupónu na krásných 2087,- ... s poštovným zdarma to je paráda :-)
Kdo máte aplikaci Portmonka. Od zítra by tam měli bejt slevové dva kupony do Dobrovskýho.

Sleva 100,- při nákupu na 799,-
Sleva 250,- při nákupu nad 1499,-
Slevy na KK:

Při nákupu nad 499 Kč získáte slevu 100 Kč – kód 100SLPUJK
Při nákupu nad 999 Kč získáte slevu 200 Kč – kód 200SLPLKJ
Já teď už taky , ale v košíku to mám za 9 vloženo.