Forum Všechny příspěvky pohromadě

Hovno se stalo, hlavně že další díl bude :)
Omlouvám se za planý poplach. Viděl jsem new Criminal book,tak jsem se chtěl podělit,ale spíš to podělal...
@2scha: To neni nové ale, - jen nové vydání...
Budu doufat, ze to u nas vyjde, co nejdrive.
Druhý balíček přímo od německých Prophecy, aneb co se mi bude v následujících dnech linout z audio systému.:)

https://imgbox.com/NnYiTCtK
https://imgbox.com/7AEujAaB
https://imgbox.com/BDVBs08A
The Knives bude rovno 200 strán a pritom tu bolo ešte aj Cruel Summer (288 strán) a toto neviem či bolo v niektorej omnibusovom zväzku..
no tak to nezávidím @xintax - cítím, že bude lehký nátlak :D
Novy Criminal v zari.
@felis: Tohle je individuální. Někdo to může dávat v 10 v pohodě, někdo nemusí a ani ho to nebude bavit a víc si to užije třeba až ve 12.
Doporučený věk: 14+
Ahoj kolegové. Potřeboval bych se poradit. Ti z vás kdo máte děti - od kolika let si myslíte že jsou vhodné Bestie Burdenské? Respektive v kolika letech je četly vaše děti? Dneska jsme s bavili s jedním kamarádem co má desetiletého syna a dle něj je to v pohodě. Já tenhle názor nesdílím. Nejde ani tak o to, že dítě asi plně nepochopí všechny souvislosti, ale mě to prostě příjde moc psychicky náročné. Dával to někdo číst desetiletému? Díky.
Reckless mám v angličtině a rozměrově jsou stejné jako Brubaker od BBartu. Nemyslím si, že by art vyžadoval větší formát a pokud tisk dovolí, tak proč nezachovat stejný? Ale 720 stránek je hodně no.
ad Tarzan: asi bych si ho poridil. mam prvni dil a trochu me irituje mit Kniha Prvni a pak uz nic
ad Brubaker: asi bych uvital, kdyby ta velikost knihy byla stejna jako dosavadni Brubakerove od BBart. krasne by to vedle nich pasovalo. mam je vsechny, a mohlo by to byt rozdelene do dvou nebo tri knih klidne. jako Criminal
@xintax: Tarzana určitě, je to potěšení na pohled i pro mysl.
@xintax: Tarzan samozřejmě ano. Ale spíš než Kuberta bych ocenil Russe Manninga.
@xintax: Byl bych nejraději, kdyby to vyšlo v pevné a rozdělené třeba jako vyšla v EN Fatale a formát nám známe BB art omnibusy od Eda.
Ale jestli to vyjde takto, nebo jen v broži anebo jako velký špalek je mi vlastně fuk, protože si to 100% koupím. Jen těch limitních srandiček a krabic mi netřeba. ;)
Já jen doplním, pokud si bude xintax dělat čárky omnibus vs. brož, tak já tu sice na začátku mluvil obecně o rozdělení po dílech, ale u toho Brubakera na mě prosím nebrat ohled, protože si ho nebudu kupovat tak ani tak.
@xintax: Brubakera beru a předobjednávám :)
Já mám toho Brubakera s Phillipsama taky moc rád, ale knihy v překladu si už pořizovat nebudu. Já ty jejich svazky fetuju, hned jak vlítnou na trh. Bez výjimky. Odvahu a entuziasmus pana s červeným knírem však cením, hrdinové všedních dní jsou potřeba. Jinak Tarzan není sen, natožpak vlhkej.
Tak jsem dostal darem limitku Amerického upíra a musím říct, že hezké, hezká vazba, hezká ražba. Velikost stejná jak původní omnibus. Jako dárek hezké :)
@Trip:

Ne, nekoupil. :) U Fatale jsem vzal anglickou deluxku, paperback nechci.
@xintax:
Tak já zase to mám naopak. Brubaker mě nebere, ale Tarzan 100% koupě-pokud to teda někdy vyjde.
5x pevná vazba (v krabičce)
Xintax: určitě bych koupil Brubaker / omnibus
Za mě Brubaker taky v omnibusu.
Tarzana bych vypustil.
Jednoznačně bych šel do Ságy,ale tam bych preferoval pokračovat v tpb. (Přijde mi nesmyl dělat u tohoto omnibus)
@Lenny: ale kúpil, ak by iná možnosť nebola. Alebo si Fatale nikto nekupoval, keď už predtým Criminal vyšiel ako omnibus?
Taky hlasuju za omnibus. 5x brož bych nekoupil.
Tarzana jsem kupoval v Levných knihách za pár kaček, možná proto už nikde není.
Za mě tarzan také ne, uvítal bych hlavně omnibusy moderních věcí od Image.
@faster86: To si nejsem úplně jistej. Hlavně teď každopádně ve volném prodeji nikde není a ani v antikách se moc neobjevuje (jen u mě). Na Aukru naposledy za 490,-. Na Trhuknih se nabízí od 550,-....
@xintax: ono ja mým za to že ten jeden tarzan co se tu objevil se stejně nějak neprodával, nešlo to pak klasicky do levných knih a nebo to mel comicspoint snad za kilecko? takže bych usuzoval že na to tu moc zájemců nebude
Tarzan asi nie, ale ten Brubaker je trefa do čierneho. Potom by zabodovala ešte Sága, omnibus Planetary a s trochou šťastia The Boys.
Koukam, ze na TARZANA se nikdo nechytnul, tak to bude asi jen muj vlhkej sen. :-(
K těm stužkám, taky na mě jdou mdloby, když vidím, jak si někdo stužky nechá plandat v knihovně, haha. Když mám novou knihu, první co udělám, že tu stužku i její založený konec co nejvíce zasunu směrem k hřbetu a pak při čtení o ní prakticky nevím. Když někdy kupuji knihy z druhé ruky a stužka je jo roztřepená, tak jí prostě nemilosrdně zkrátím a založím. Někdy si říkám, co vše při údajném jednom čtení taková stužka musela zažít, že je tak pocuchaná :-).
xintax: Tak to držím palce :o - Brubaker je srdcovka - určitě podpořím.
@sleepless:
Máme to dost podobně, já se už postupně vyléčil z toho, že po přečtení většinou nejde stužka vrátit do původního ohnutého stavu. Dost mi teda v tomhle pomohlo vyjádření, tuším od CC, ohledně toho, jakým způsobem dávají stužky do komiksů, jak to vypočítají, na kterou konkrétní stranu se to dává vzhledem k rozsahu komiksu, anebo jestli to má nějaký systém a odpověď byla: "prostě náhodně" :D

To roztřepení mě taky irituje, anebo když to čouhá v knihovně ven....proto to vždy nějak složím zpátky (ideálně tak, jak to bylo původně, ale stačí mi už jen zhruba, anebo přinejhoršim i na náhodu :D) a když to pak nevidim, tak mě to netrápí :)

Ale jinak je to pro mě prostě při čtení praktičtější, nemusim nikde hledat záložku, nikam mi pak nespadne (většinou se trefim za gauč a musim jí pak lovit) a nemusim jí pak nikam uklízet :D
@sleepless: jako jo, tohle je samozřejmě varianta TOP a je hezké mít velké sny, ale já se obávám, že to ekonomicky v rámci "one man show" asi jen tak easy nebude... (a asi bych tady taky vzpomněl současný stav jistého nejmenovaného vydavatelství). A pak už jen drobný detail: stužka by měla být samozřejmostí i v takovém provedené. Ostatně nejsme někde v pralese a normálně jíme příbory, že ano! #úroveň!
@BadBoy:
Tak v pořádku, každý to máme jinak, jako u čehokoli jiného, sto lidí, sto chutí... Kažopádně moje OCD mnou vždy zacloumá, když vidím něčí fotky knihovny, kde z knížek čouhají otřepené stužky, nebo se "pobavím" nad inzerátem, kdy z údajně titulu v perfektním stavu na mě čumí umolousaná stužka.. pro mě naprostá konečná i kdyby jinak byla kniha třeba nečtená. Takže za mě fakt ne, jen mi vždy překáží ve smyslu, že se s ní snažím ideálně vůbec nemanipulovat, sere mě i když se jen přehne jinak oproti původnímu stavu. Ale chápu, že jsem v tomhle dost pacient :-)
Mě naopak štve, když tam ta stužka není :)
Osobně bych preferoval BBArtí formát použitý u Criminalu (rozdělit to do dvou knih - 3 původní booky do jedné a zbylé 2 s "omáčkou" do druhé) a k tomu box, dále v pořadí Omnibus (limitka v boxu), pokračuje 5 hardbacků ve formátu původních knih opět s boxem a nakonec to samé v broži třeba i s boxem. Veškeré varianty v pevné ideálně bez stužky, která je reálně k ničemu (raději vždy použiju papírovou záložku, kde nechápu, jak jí někdo může při čtení ztratit) a je naprostej hnus jí mít otřepenou a zpřehýbanou..
@Yaromil: To si myslím, že už nákladově bude relativně složitý.
Nebo jít cestou jak to dělal vlastně i BBArt např s Před Strážci nebo Batman New52, případně Crew s MDEKema,... limitovaný náklad v pevné vazbě a běžné verze v broži. Každý (dokud je z čeho vybírat) má pak možnost koupit, co preferuje.
Ja si teda objednávam rovno aj Night Fever, Where the Body Was a Houses of the Unholy, to sú už iba také brožové jednohubky :)
Hlásim sa do oddielu Omnibus
díky za Reckless a určitě za mě preferuji omnibus.