* Připomínky a návrhy Vše o CDB, datech a systému.

Muzete mi drzet palce, to je asi tak jediny.
Zack: K akci kulový blesk: máme třeba sbírat krabice od banánů, aby to stěhování proběhlo rychleji?
@Ter: Je v tom hokej. V podstatě je možný oboje - buď jde o vydání knihy celkově nebo o vydání knihy v rámci nakladatelství. Jak to bude si určuje nakladatel. Upřímně ale s tím prvním jsem se už dlouho nesetkal, protože nakladatel má (marketingově) za to, že spíš prodá první vydání než druhé.
Ter: V knihách bývá často např.: ".....vydání šesté, v nakladatelství Práce třetí....." Máme tu více titulů, kde číslování vydání jde napříč vydavatelstvími. Takže tohle si troufám tvrdit bude ten případ - 2 různá vydavatelství, jedno vydalo první a jiné zas druhé vydání totožné knihy.
@Ter: Loba jsem propojil, na to druhé nedokážu odpovědět, to spíše @Toe, ale předpokládám že by mělo být v poznámce doplněno že se jedná o druhé vydání, ale první u nového vydavatele.
Muriel a andele rok 2014 - v tiráži je uvedene "2. vydáni" - vyšlo to teda v roku 2014 2x? Áno, viem o vydani z roku 1991, ale to vydalo Comet, teda nemalo by to mat suvis s vydanim v roku 2014 od PLUS. A ešte dotaz - LOBO Bullikuv pripad 2. vydani nemalo byt prepojene s prvym vydanim z roku 2014?

Akce kulovy blesk zacne v sobotu. Z ty posledni reakce jsem pochopil, ze cajk, ze to vic nemusime resit, az zas pojedem, tak zas pojedem (ale v pondeli jdu zas do prace, tak bych to teda rad mel hotovy do nedele nejpozdejc :)
@Walome: existuje nadeje, ze jednou vsichni zemreme a budeme mit uplnej klid! Drz se ji a vydrz!
Tuto otazku si pokladam kazdy rano. Zatim bez odpovedi.
@Zack: co máme v té chvíli dělat s našimi prázdnými životy?
Hlášení národního výboru:
Během srpna budeme stěhovat CDB na nový hosting, takže budeme nějaký čas offline. Možná den, možná dva, možná hodinu. Asi to bude spíš dřív než později, protože bych rád doladil nějaký technický trouble ještě mimo sezonu (proto taky srpen, kdy je internet prostě dead).
Přesný termín dám vědět aspoň pár dní dopředu, zatím si myslim na 9.-11.
@soulbringer: jsk pises, vetsinou jen zkousim teplotu vody.
@George Walker Bush: nejsem takovej inventář jako ty, ale dovolil bych si podoktnout (z toho, jak tady Zack vykopával v minulosti obdobný ankety), že i tato anketka má především pomocný a informativní charakter s přehledem preferencí (a to pouze těch, jež se ozvali). Čili není jakože plně závazná (obzvláště když si člověk vezme realitu toho, co jsou schopni/neschopni dodat i dnes samotní vydavatelé, že ano)

Máme tu volební výsledky:
B - 10 hlasů
C - 21 hlasů
1 neplatný hlas,

ve kterých vítězí strana C slibující minimálně 6 ukázek! Otázka zní, kde na takové populistické kroky vzít? Co na to prezident Zack?
Diky, bylo to unikatne informativni. Odted se na vsechno ptam ABC testem :)
C, ale hrozně rád bych dal D.
Možná se pletu, ale řekl bych, že je chybka v credits u Kolosálního Conana, že tam Corben není :)
b) 3 ukázky z komiksu + obálky a podobně.
Rychla anketa: Ktera veta nejlepe vystihuje vas?
a) Ukazky u comicsu me vubec nezajimaji
b) Uplne mi staci 1-3 ukazky.
c) 6 ukazek je minimum, abych si dokazal udelat dostatecnou predstavu o comicsu.
d) Jaky ukazky?