@George Walker Bush: nejsem takovej inventář jako ty, ale dovolil bych si podoktnout (z toho, jak tady Zack vykopával v minulosti obdobný ankety), že i tato anketka má především pomocný a informativní charakter s přehledem preferencí (a to pouze těch, jež se ozvali). Čili není jakože plně závazná (obzvláště když si člověk vezme realitu toho, co jsou schopni/neschopni dodat i dnes samotní vydavatelé, že ano)
Rychla anketa: Ktera veta nejlepe vystihuje vas?
a) Ukazky u comicsu me vubec nezajimaji
b) Uplne mi staci 1-3 ukazky.
c) 6 ukazek je minimum, abych si dokazal udelat dostatecnou predstavu o comicsu.
d) Jaky ukazky?
Tagy predelany. Jediny rozdil, kteryho si muzete vsimnout je, ze se v comicsech uz hleda konkretni tag, ne v textu tagu. Napr jak jsme resili "postapon sci-fi" vs "sci-fi". Pokud chcete hledat v textu tagu, tak mate moznost v prehledu tagu, ale filtr z comicsu nebo z prehledu comicsu bere uz presne ten tag.
@Zack: ano filtrace neni razeni (ale ja na to sel takhle a rikal, si proc tam ty datumy jsou). Dik za dovysvetleni. Jinak filtr vcetne vydvatelu s dalsima kombinacema super. Moc mi to pomohlo. Diky za vysvetleni toho razeni.
ad RSS - psal jsem k cemu by to bylo asi dobry pro me osobne (ale pravda byly doby, kdy jsem mel v RSS toho tolik, ze jsem to postupem casu zacal ignorovat... ale lidi meho veku asi jeste pouzivaj :)
Soulbringer: RSS na nove comicsy je roky. Ad sbirka: pletes razeni a filtraci. Filtrace filtruje, razeni radi. Razeni Chci radi podle data aktualizace Chci. Kde je filtrace zjevne vis, tak bych asi poradil na filtraci pouzivat filtr a ne razeni :)
Nevím jestli je tohle feature nebo bug... ale když používám "fitlraci" tímhle způsobem:
- sbírka (CDB) -> ikonka přepnout na seznam -> subikonka CHCI
tak se mi zobrazí všechny tituly, u kterých jsem kdy v minulosti ikonku CHCI použil a které už nejsou aktuální (respektive už jsme je odklil, protože řadu titulů mám). To je schválně? To někdo takhle používá?
PS: ano vím, že přes hlavní ikonku filtru nebo přes sbírku v zobrazení profilu se dostanu jen na aktuální seznam CHCI, jen mě to výše popsané nejdříve zmátlo.
Používání RSS mě doposud míjelo a asi na tom nebudu nic měnit. Není problém pokaždé obnovit stránku a hned vidím v menu, jestli je ve fóru něco nového.