Forum Všechny příspěvky pohromadě

Polské Studio Lain spustí koncem října předprodej sci-fi integrálu Altor od Jeana Girauda aka Moebiuse. Kniha bude mít 400 stran a stát bude 195,- zl. Jak je zvykem, bude mít opět dvě limitní obálky.

https://www.bedetheque.com/serie-84-BD-Altor.html
A tady už lítají miliardy
https://aukro.cz/kaja-saudek-modra-rokle-7072422616
Jinak provize z toho platit prodejce určitě nebude. Kupující si evidentně dělá srandu, popř. konkurence kazí aukce neověřenými profily.
Důvěryhodnost Aukra v takových případech roste raketově vzhůru :)

Možná někdo jen něco testuje a úplně do toho nevidím, ale stejně by mě zajímaly aktuální kontrolní mechanismy platformy, které by měly zabraňovat třeba těm virtuálním příhozům fake účtů či kooperujících osob apod. Osobně mi přijde, že podobný věci tam nejsou žádná výjimka, ale spíše do toho nevidím.
No provizi Aukru bych z toho platit nechtěl :-D
@sleepless: K reálnému prodeji zjevně vůbec nedošlo, protože po skončení dané aukce prodejce tu knihu hned vystavil znovu (stejná kniha, stejná fotka)... Vrhá to podezření i na reálnost toho prvního příhozu za 4200,-, když teď je kniha v "Kup teď" za 3500,-.
seneke: myslím tím Disney Studio, které doteď Českou republiku na 4K discích ignorovalo. Planeta opic je první film po mnoha letech.
yogi: vše určitě ne, na 4K UHD mám zatím jen šest filmů a moc to určitě růst nebude. Těch filmů, které si zaslouží být ve 4K v mé sbírce napočítám do roka max deset, víc jich určitě nebude. Ale máš pravdu, žádnou VOD nemám.
Slýp - když se koukneš na historii přihazování, tak tam jsou dva typci s nulou hodnocení, nové profily, jeden přihodil 3,333,333,-, druhej ho přehodil. Asi vtip. Snad ten týpek nebude odvádět Aukru procenta z prodeje, aniž by dostal zaplaceno. :)
WTF? to někomu ustřelily celý řády ne?
@Fry:
Ohlašovali to na listopad,ne ?
@Milo_Harwey: rozhodně ne :-D

Jen to sleduju, a jsem napjatej, za kolik se vydraží první kusy na trhu :-D
Super. :) to, abych vyloupil banku, kdo jde se mnou? :D

Mám vůbec šanci se nějak dostat k limitce dvojky?
DonkeyKong - začínám si myslet, žes koupil víc sběratelek a teď je tady takhle nabízíš :)
wolfgang: To ho znáš fakt málo, ten musí mít vše na stolíku v krabičce , jakýpak stream , s tím na Gmorka nechoď.
Tak do konce roku by měl být předprodej na Preachera 2, tak uvidíme :)
K diskusi ohledně toho jak to bude s předprodejem druhých dílů sandmana a asi i Preachera. Koupit v aukci může být problém, ohledně práva na koupi druhého dílu, to jsem řešil ohledně Preachera kterého jsem bohužel taky kupoval až z druhé ruky. Nedalo mi tak jsem vznesl dotaz přímo na Crew jak to bude ohledně případného prodeje druhého dílu. Sami v tom nemají asi uplně jasno ale poslal jsem veškeré info o tom od koho jsem ho koupil s odkazem na aukci a fotku s aktualním datumem že knížku opravdu mám a bylo mi přislíbeno že by původního majitele měli vyřadit a myslet na mě.....Ale jestli to tak proběhne uvidíme:)?......Takže podobná možnost by se mohla aplykovat i na sandmana.....
@Mr.Plysh: nemám tušení, jen sem postuju, co kde vyleze :-)
Další Stříbrný omnibus Sandman na prodej

viz zde

Jen nevím, zda poslední text "Sandman Omnibus #01" znamená výtisk s číslem 1, když číslo je na fotce zakryté. Předpokládám, že by se kupující jedničkou spíše chlubil....
Mr.Plysh: Pár kusů zřejmě měly speciálky.
@wolfgang: ono se to dalo koupit i nekde jinde?
seneke: Jistě myslí streamovou platformu.
Gmork: OK, teď v tom mám bordel. O jakém Disney filmu to mluvíš?
Ještě k aktuálnímu prodeji limitky Sandmana na Aukru - Kontaktoval jsem prodejce s dotazem, zda zaručuje převedení předkupního práva na zakoupení dalšího svazku limitovaného Sandmana na kupce, který vyhraje aukci. Nedostal jsem jasnou odpověď, prodejce řešil, že se neví, jak to dále bude. A se závěrečným dodatkem, že jedničku limitky vlastně ani neměl předobjednanou přes stránky Crwe a tudíž mu ani vydavatel dvojku nabízet nebude. To jen pro ty, co aukci řeší. Ať pak předejdou zbytečnému rozčarování, že budou muset dražit i dvojku.
Zack: Super, díky. Jak přijít na ten druhý link, jsem věděl, ale nedošlo mi, že když jej nepřihlášený uživatel zadá po tom prvním, filtr tam zůstane.
Tak první film od Disney s českou podporou shlédnutý a musím dát palec nahoru. Obraz i zvuk jako víno. Pokud bude mít takou výbavu i nový Vetřelec, tak si budu chrochtat. Shlédnuto na Tv Panasonic TX-50MX700E a přehráno na Sony UBP-X700B.
https://imgbox.com/uYZvhXET
@Velkej šéf: Prvni link nastavi adresatovi filtr, druhy mu nastavi razeni (filtr ale porad zustava stejny, tak jak ho nastavil prvni link).
@Mr.Plysh:
v dražbách na aukru nelze absolutně hledat žádnou logiku, totožná věc může končit v různých aukcí i v rozdílech násobků ceny... mám to vypozorované dlouhodobě a platí to obecně, tedy i pro komiksy
Mě jsou ty ceny vlastně šumák... jako takhle: to, že to má už teď 7,5k je spíše FOMO a asi bych to čekal v tuhle dobu níž, nicméně být kupujícím, tak si asi nejdříve zjistím, jak to bude s prodejem 2. omnibusu, ne?
Lidi, co stihli tu limitku koupit (kde má Crew jejich objednávku, mail, atd.) ten mechanismus "předkupního práva" na další omnibus asi teď řešit nemusí, ale být kupujícím na secondary marketu, tak by mě to asi zajímalo :)
@DonkeyKong : a netusis, kdo to drazi? :)
Prijde mi divny, ze to uz takhle vyskocilo, kdyz ten minulej se dostal na 5tis.
knizniklub.cz sleva 10% do 20.10., když v košíku zadáte kód: 10102024

Zdá se mi to, nebo ten papír v Sandman omnibus je úplně stejnej jako papír v tom nejlevnějším paperbacku od CRWE?
Tímhle způsobem to ale vyignoruje ten filtr. Souhlasím, že pokud si ta osoba nezvládne kliknout na řazení po rocích, tak je to smutné, ale občas je to prostě tak. Ten odkaz na filtr z profilu tedy asi stačí. Díky.
Zdarec, nějaké tipy, za kolik se vydraží stříbrný Omnibus Sandman ve folii? Číslo je sice tajné, ale i tak už je tam naházeno nějakých 7,5k :-O
Aukce končí dneska ve 22:24
viz zde
To Království tvé od Crew vypadá luxusne... Rozmýšľam lebo ten príbeh už mám v CZ v rámci DCKK a mám nejaké ďalšie resty v DC komiksoch, takže neviem či ísť do toho kvôli tej väzbe a 120 stranám bonusu.... Porozmýšľam....
@Velkej šéf: Pokud to posilas nekomu, kdo je s hlavou na pristrojich nebo po zavazne lobotomii a nezvladnul by to, tak mu staci poslat dalsi link: https://comicsdb.cz/sbirka/579/velkej-sef/prehled/2 (nebo jakykoliv jiny razeni, stranu atd.).
lachvos: království tvé 21. 10. v 10.00
Škoda, ale díky za odpověď. Aspoň že ten link na ty nejdůležitější filtry funguje.
damacon: Tohle jde na moje triko (ten speciál). Omlouvám se, ale jsem tak zahlcen prací (placenou), že se k tomu dostanu nejdříve za tři týdny. Myslel jsem že dřív, ale jednoduše nestíhám.
Zack: Super, díky. Dá se ještě do toho linku nějak nastavit řazení? Třeba seřadit to podle roku vydání?
Za objednávku Omnibusu Sandmana u martinus.cz jsem dostal zpětně ještě poděkování v podobě slevy - "pokud do měsíce od odeslání tohto e-mailu (do 11.11. 2024) vytvoříte objednávku nad 490 Kč, odečteme vám z nákupu 120 Kč". Já to nevyužiji, ale třeba se bude hodit někomu jinému.
Tady je kód, který stačí uvést do objednávky: BUE5PC-G6LANI-H1HK
Líbí se mi vydání Godzilly Minus One ve 4K steelbooku, vypadá to parádně. Film jsem viděl a líbí se mi. Je to sice bez češtiny, ale tento film tu oficiálně česky sotva vyjde.
https://forum.blu-ray.com/showthread.php?t=168495&page=3424

https://www.film-game.cz/godzilla-minus-one-limited-edition-4k-ultra-hd-blu-ray-steelbook-bez-cz--0940845.html
seneke + Django: Díky moc!
@Velkej šéf: https://comicsdb.cz/sbirka/579/velkej-sef/obalky/filtr/koupim/ mas ty linky v profilu.
Link na vyfiltrovane hledani obecne nelze, filtr je specificky pro vasi session. Nektere specificke atributy filtru maji podobny shortcut jako vyse, ktery jen prednastavi ten filtr. Neni problem tyhle shortcuty rozsirovat, ale nejaky system permalinku pro filtr v tuhle chvili neexistuje. Asi by mohl, dam to na seznam, ale nebude to trivialni.
@SomeOne: jj, to (A) oznacuje antikvariat.. takhle to meli i v minulem eshopu
@Trip: To takhle nemají rozlišené, ne...? Vše v antikvariátu má myslím v názvu (A), bez ohledu na to, zda to od někoho odkoupili, nebo vzali jen do komise...
Liga výjimečných KOMPLET (A) = je to z ich antikvariátu -> "A" v zátvorke :)