Je fakt velké množství lidí, co nekontroluje ceny, neví, že CC má u sebe takhle výraznou slevu. Přitom je to prostě jenom sražené o distribuci, logicky, když to prodávají u sebe. A ta sežere takových 50%, takže i Black Friday se jim pořád oplatí.
Darth: proto píšu plná cena u CC.
14 denní sleva už dávno skončila a cena je tam 770
S tou slevou během prvních 14 dní to bylo něco málo přes 600 tuším.
123peta: plna cena, nebo-li moc je 1100. Vcera jsem byl v cp a cena sedi. CC ma na ronina slevu, prvni dva tydny 40 % a potom 30 %, na black friday jdou i o 50 % dolu.
Zabak38: nestydel bych se rovnou doporucit Afterpunk a pokud neznas Desive radosti a Kapsy, klidne se do nich pust. Pak se mi moc libil Namai a jeho 1984. Navrat krale sumavy se povedl, Octobriana mile prekvapila. Nedam dopustit na Morganu a Morgavsu. Pak uz bych sel ai moc do historie. Ze slovenskych vod doporucuji Lasica Satinsky 1-2.
Ad český komiks - k tomu co již bylo řečeno doporučuju ještě Huberta a Huga od Nikkarina, Morganku od Kopla a hlavně věci od Jana Macků Alfonso je kanec a Dobrodružství Bedřicha Smoly, byť u nich to bude hodně individuální :)
Tak u Crwe jsem kromě už zmíněných věcí ještě natěšený na ten One Piece a Oshi no Ko (Moje Hvězda), což je prý teda hodně velké psycho, které se tváří nevinně.
Naopak se Chřtánem od CC zatím počkám, i kdybych měl riskovat, že se vyprodá. Ten příběh je takhle o ničem, když je nedokončený (je to fakt jen uvedení postav), a já odmítám utrácet za kolosálku, kde mi bude chybět hlavní část děje.
ad Ravine - kdyz tak ctu ty plany vydavatele i autora, jako ze to puvodne melo mit treba 12 dilu, a ze by Sejic rad v roce 2025 vydal dalsi dil... tak si vzdy vzpomenu na to, jak jsem podlehl (dokonce dvakrat) falesne vire v tom, ze by Martin nekdy dopsal Pisen Ledu a Ohne .. ale jako jo, ta kresba je fajn, jen bych k tomu asi pristupoval s jistym zdravym odstupem.
Fimi: No prave kvuli tomuhle zvazuju jestli poridit nebo ne. Pokud to opravdu nekdy v budoucnu dopise a vyda se to tady, tak budu za tyhle dva dily rad. Pokud ne, tak to budou krasny omalovanky bez pribehu.
Jako snad Ravine bude dokončeno ale opět to vydávat v tom špalku, to určitě bude zase stát majlant. Autor řekl že chce dokončit své autorské věci ale to neznamená že Ravine bude za rok...úplně to vidím, ty špalky se vyprodání a za X let až vyjde nový díl se tyhle dva budou prodávat za obří ceny...hádám že do pěti let bude Sejic dělat pokračování, u nás poté za dva roky...
Ohledně Ravine, kresba je naprosto fantastická, jde z toho cítit úžasné fantasy. Každopádně první dva díly jsou nepřehledné a spíš je to seznámení s postavami který slibuje nějaký následný rozjezd...takhle po dvou dílech je to spíš pastva pro oči než si užít nějaký příběh...
žabák83: Štěpánku Jislovou (Srdcovka, Bez vlasů), Rváčov, Sudetenlove, Černobyl: pád Atomgradu, věci od Jindřicha Janíčka, Každý den je nový, věci od Kateřiny Čupové, Štefánik, Návrat Krále Šumavy... a jistě jsem na mnohé zapomněl.
deefha: Roky neukoncene dilo... Kresba je famozni, ale vydavat neukoncenou vec, nevim nevim. Jeste ve dvou 160 strankovych knihach..., Nakladatel znamy mega spalky co ani nejdou udrzet.
Jeee, ja si nevsiml, ze Seneke tam daval odkazy, ja jen kliknul a neco se otevrelo. Ted uz to vidim. Tak konecne bude Blacksad! Pak vidim dalsi Requiem, super, no a uvidim, jestli me jeste (porad) budou brat Clever a Smart, a Red Meat. To je slusna porce.
Seneke: Psychoverzum jsem cetl prvni cast v polstine a vypada to slusne, na to se docela tesim. Bavilo me to vic nez Kill psi hlava, ktera vysla predtim. I ten Batman muze byt zajimavy, proc ne. Zbytek me mijel, a ze znovuvydaj Harleen, jedine dobre.
pokud nekdo jeste nevidel, tak uz je venku druha cast ohlasovacky CRWE na 05-06 plus jedno prekvapko na pozdeji a po dlouhe dobe mi to prijde jako hodne naslapnutej seznam... palec hore!
faster86 : no jasně. Takhle to bylo i stěmi omnibusy, to šlo taky v bundlech. Rozhodně si nestěžuju, byla to úžasná Brubaker jízda. Jen se prostě může stát, že se na malém českém vyšťaví i tak silný vydavatel, jako je BBart. Ale věřím, že když se tomu dá čas, tak se z toho oklepou. Holt jsme si to už vybrali v minulých letech a teď je čas trochu zvolnit.
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.