deefha: Roky neukoncene dilo... Kresba je famozni, ale vydavat neukoncenou vec, nevim nevim. Jeste ve dvou 160 strankovych knihach..., Nakladatel znamy mega spalky co ani nejdou udrzet.
Jeee, ja si nevsiml, ze Seneke tam daval odkazy, ja jen kliknul a neco se otevrelo. Ted uz to vidim. Tak konecne bude Blacksad! Pak vidim dalsi Requiem, super, no a uvidim, jestli me jeste (porad) budou brat Clever a Smart, a Red Meat. To je slusna porce.
Seneke: Psychoverzum jsem cetl prvni cast v polstine a vypada to slusne, na to se docela tesim. Bavilo me to vic nez Kill psi hlava, ktera vysla predtim. I ten Batman muze byt zajimavy, proc ne. Zbytek me mijel, a ze znovuvydaj Harleen, jedine dobre.
pokud nekdo jeste nevidel, tak uz je venku druha cast ohlasovacky CRWE na 05-06 plus jedno prekvapko na pozdeji a po dlouhe dobe mi to prijde jako hodne naslapnutej seznam... palec hore!
faster86 : no jasně. Takhle to bylo i stěmi omnibusy, to šlo taky v bundlech. Rozhodně si nestěžuju, byla to úžasná Brubaker jízda. Jen se prostě může stát, že se na malém českém vyšťaví i tak silný vydavatel, jako je BBart. Ale věřím, že když se tomu dá čas, tak se z toho oklepou. Holt jsme si to už vybrali v minulých letech a teď je čas trochu zvolnit.
Toe: Ha, na eshopu to muselo přibýt až teď, před chvílí to tam ještě nebylo..:) zkusím se zítra podívat na Chodov, vedle kterého pracuji, ale Anglickou mám případně taky po cestě. Díky!
Nevite nekdo, jak to vypada s poslednim dilem Legendy o Batmanovi - 3. cast Katastrofy? Zatim to nema na eshopu Arkham, Krakatit ani Comics Point a predpokladam, ze to tedy ani nemaji na prodejne. Asi to ma zpozdeni…
louza: s tim brubakerem oni myslim museli takhle kvaltovat protoze nejak dostali balicek snad vsechno co brubaker udelal u image, nejak ve stylu "chces fade out? ok ale vemes si reckless, velvet, kill or be killed, ...." coz jako bylo za me jenom dobre
peterxpeter : byl tam útlum, někdy po jejich omnibusovém období zhruba před deseti lety, kdy se zařezávaly rozjeté série dvě knihy před koncem a spousta knih se vyprodávala v LK. Časem se z toho nějak dostali.To s jakou kadencí v poslednich letech chrlili Brubakera mi právě to období dost připomínalo, stejně jako to současné mlčení poté. Takže věřím, že když dostanou čas se nadechnout, budou zase v pohodě.
Bol BB art niekedy v minulosti v takej situácii ako teraz? Som sa fakt tešil na gotham year one od Kinga, čo malo vyjsť ešte minulý rok či kedy, a nič od nich nepočuť
Nevíte někdo, jestli bude Vybíral dovydávat i poslední dva díly Čtyřky z Baker Street? V posledním edičáku je nemá a loni je nevydal (i když vycházely postupně od roku 2019).
Přesouvám diskuzi do Pinďárny abychom zbytečně nezabordeřili slevové vlákno.
Toe a Yogi: Mně přijde divná ta sleva, která je, zdůrazňuji, na všecky jimi vydané mangy. Podle mě si na Gate došláplo vedení Dobrovského, takže nahazování nových sérií se protáhne a spíše pojedou hlavně ty rozjeté.
Já toho taky na první CRWECONU dost plánoval... Já toho pořád dost "plánuju" :) A oproti Dobrákovi jsem opravdu zpomalil za posledních deset let tempo na nulu :D
ono s tim koncem, kolik serii ma dobry konec jako fakt dobry? ze vam to zustalo v pameti z toho poctu co ste cetli? na prvni dobru si vzpomenu ze Hitman ma vyborny konec, ale treba Preacher kdyz uz su u ennise je vyborna serie, ale konec se mi nelibil vubec
Jestli si dobře vzpomínám, tak nejoptimističtější předpoklad crwe byl snad jeden svazek za dva měsíce, ale že nikdy nepůjdou na úkor kvalitě překladu, takže pokud bude potřeba víc času, bude to holt na dýl.
yogi: Přesně tak, One Piece je stejně "o té cestě" a jak přesně to skončí není zas tak důležité jako třeba u detektivky.
Já One Piece neznám, ani seriál, kupovat ho budu, ale je mi úplně jedno jestli se dočkám zakončení serie, lidi to snad čtou protože je to baví a jak to nakonec skončí, jestli tedy vůbec někdy, zase není tak důležité.
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.