@Velkej šéf:https://comicsdb.cz/sbirka/579/velkej-sef/obalky/filtr/koupim/ mas ty linky v profilu.
Link na vyfiltrovane hledani obecne nelze, filtr je specificky pro vasi session. Nektere specificke atributy filtru maji podobny shortcut jako vyse, ktery jen prednastavi ten filtr. Neni problem tyhle shortcuty rozsirovat, ale nejaky system permalinku pro filtr v tuhle chvili neexistuje. Asi by mohl, dam to na seznam, ale nebude to trivialni.
@Trip: To takhle nemají rozlišené, ne...? Vše v antikvariátu má myslím v názvu (A), bez ohledu na to, zda to od někoho odkoupili, nebo vzali jen do komise...
Lze nějak získat link na vyfiltrované hledání? Vím, jak poslat link na sbírku seřazenou např. podle "Chci", ale tam vyskočí i komiksy, které jsem někdy z "Chci" odškrtl (a tedy mají u "Chci" nějaké datum).
Příklad: Někdo by mi chtěl poslat pouze tu část sbírky označenou jako "Chci" nebo "Sháním". Pokud bych nebyl uživatelem comicsdb, nechce se mi zjišťovat, jak fungují filtry. Přál bych si to na tom odkazu rovnou vidět.
Pisal som mu. “ zjistili jsme během rozesílání že v Texovi je tisková chyba a museli jsme nechat přetisknout jedno celé číslo.
Dnes nám má dorazit z tiskárny.
Pak budeme pokračovat v rozesílkách…”
@Ivan Kucera: Vydává to pořád ten samý člověk, Mario Tachecí, který to dělal už před 20-ti lety jako Nový(í) komiks :) Mario je komiksový srdcař, ale není to žádný velký a vlastně ani malý vydavatel, takže musíš počítat, že občas (častěji) se něco nepovede nebo bude prostě na páč týdnů až let ticho :) Ber to spíš jako takový "oficiální" samizdat, k tomu to má asi nejblíže :)
@plysh presne tak, limitne limitni alias v nakladu 66 kusu ceka na borca ktery ma ted 10 roku a netusi ze za 15 let mi bude posilat 13000 abych mu to poslal :D
damacon: Protože zde se jednotlivé díly přidávají tak, jak vycházejí v trafikách... Předplatitelé již mají doma vše, nicméně díly v trafikách jsou pozadu....
Mohu se zeptat, už dlouho zde nepřibylo další číslo Legendy o Batmanovi. A co koukám na zdejší soupis, určitě tu nejsou všechny čísla + chybí poslední předplatitelská kniha. Předplatitelé už to mají asi vše doma, ale tady chybí cca 10 dílů, nebo se pletu?
Buďte pozdravení, dobrí ľudia z comicsdb.cz. Neviem, či to dávam do správnej diskusie, ale nejak tu správnejšiu nevidím. Možno sa to tu už preberalo, ale nemám energiu to tu hľadať. Čo je zač toto? https://italskikomiksiceski.cz/contact-form/ Vie sa k tomu niekto vyjadriť? Je to seriózne vydavateľstvo? Dané komiksy nie sú úplne ako hovoríme na Slovensku moja šialka kávy, ale trochu ma láka to "retro", tak uvažujem nad kúpou. Vie niekto nejaké podrobnosti? Na ich webe som toho veľa nenašiel... Vopred ďakujem.
podle me to je chyba to prodavat takhle rychle.. Tech 250 ks nebylo tak malo.. aby to ty, co to fakt chteli neziskali..
To chce pockat treba deset let.. az vyroste nova generace sberacu comicsu :D
@baatcha: ono na pohodu je opravdu moc široký pojem, současnosti je těch mang opravdu hodně, napadá mě starší titul tokijský ghúl ten je co vím, mezi holkama celkem oblíbený. Ale je dost velká šance že ho už četla nebo ho má.
Baatcha: Nějaký užší popis by nebyl možný? Třeba aspoň žánr, co má ráda, nebo tak.
Feel Good je hodně široký pojem, ale z hlavy mě napadá:
Holmes Z Kjóta
Láska ve střihu cosplaye
Pán a kocour
Nozaki, mistr romantiky
Josée, tygr a rybičky (mangu jsem nečetl, ale film byl výborný)
Magie svaté je všemocná
Muž v domácnosti
Zdravíčko, poradíte prosím? Sháním mangu jako dárek pro neteř, co teď slaví 23. narozky. Mangu má ráda, ale nikdy mě nenapadlo zeptat se, jakou. :D Vychází toho tolik, že vůbec nevím, co vybrat. Rád bych něco "feel good", ale napadá mě jen One Piece. Co byste doporučili?
Tak to jsem ani nečekal, když to není v edičácich, jenom si myslím že to stálo za připomínku :-D. Ale co si tak možná pamatuji tak na nějakém videu od Cc bylo řečeno že zvažují, jak bude ten Goon dovydán a možná tam padl i ten jiný formát, ale můžu se plést, pamatuji se že kolem Goona byla velká diskuze. :D
Jsem si tak vzpomenul na pár náznaků od vydavatelů, které padly před hodně dlouhou dobou a nějak zapadly. Co třeba taková série Goon ve velkém sebranem formátu, pak tam ještě padlo myslím něco o 30 dní dlouhé noci v sebranem velkém vydání, a Crew myslím taky naznačovala něco se souborným Parkrem ne? A ještě, jak vidíte to, jak chce teoreticky Crew vydávat, Ligu výjimečných v omnibusu (myslím že to padlo na Crweconu), s tím že chtějí vydat první dva díly v jednom a zbytek už teoreticky nechtějí vydat (ty zbylé dva díly). Vzpomene si ještě někdo na nějaké zajímavé sliby vydavatelů? :-D
ze stránek Crew na FB:
"PŘIPRAVOVANÉ TITULY NA LISTOPAD A PROSINEC 2024! (VIII.)
KRÁLOVSTVÍ TVÉ - ABSOLUTNÍ VYDÁNÍ
Legendární komiks KRÁLOVSTVÍ TVÉ konečně vychází v patřičně reprezentativním vydání!
Komiks vychází v absolutním vydání, zvětšený na formát 202 x 310 mm – čili coby opravdu velká, vázaná kniha, formátu zhruba jako Requiem či Wika, dost obří na to, aby si člověk vychutnal hyperrealistické malby Alexe Rosse. Navíc má kniha více než 120 stran anotací, kreseb, propagačních plakátů, rozhovorů a dalšího bonusového materiálu. Celkem tedy, i s komiksem (včetně epilogu a ještě jednoho krátkého příběhu) obnáší Království tvé téměř 350 stran. A aby kniha vypadala opravdu dobře, přichází ve vazbě a v nádherném pouzdře se obrázkem od Alexe Rosse.
A opět kniha vyjde ve dvou verzích, které se budou lišit jak obrázkem na boxu a na knize, tak nákladem. Limitovaná verze (start prodeje se bude včas ohlašovat) vyjde v nákladu 250 ks a ponese jako nový obrázek na knize, tak na pouzdře.
Království tvé si tohle vydání opravdu zasluhuje. Dílo scenáristy Marka Waida ve fenomenální malbě Alexe Rosse patří dnes už mezi naprosté klasiky žánru. Tento strhující příběh zasazený do budoucnosti staví starou gardu – Supermana, Batmana, Wonder Woman a jejich vrstevníky – proti nové, nekompromisní generaci hrdinů v poslední válce, která rozhodne o osudu planety.
Tak si nenechte ujít Království tvé – v opravdu královském zpracování!"
No tak nám skončila legenda o Batmanovi, už mám doma komplet, plus DCKK mám tiež, takže môžem sa pustiť do New 52 komiksov.....Dúfam, že BBart sa pochlapí a dokončí New52 série All Star Western, Justice League a Harley Quinn...