Forum Všechny příspěvky pohromadě

tentokrát již se zalepeným číslem...
Zdravím, další stříbrná limitka Sandman na prodej
viz zde
Dinik: Já nad tím dlouho lavíroval, ale nakonec jsem si předobjednal tu klasickou s facehuggerem + nový Beetlejuice a Monte Cristo.
No a Planeta opic ve 4K mi dorazí v příštím týdnu.
@Velkej šéf: taky myslim.. podle vypoctu mi to vychazi, ze mam prumerne knizky o sirce 17,5 cm :) Tak to bude spis 1.7cm
Po dlouhé době jsem klikl na svůj profil a zděsil se - má sbírka že má na šířku více než čtvrt kilometru? Z metrologie mám tedy jen pár semestrů, ale i tak se mi zdá nepravděpodobné, že bych to do toho bytu 3+1 nacpal. Nemá ta "ŠÍŘKA (cm)" být spíše "ŠÍŘKA (mm)"?
Django: Transformers je gigantická 40 let stará (nedávno slavili výročí) frančíza a Transformers Prime je jeden z mnoha seriálů a filmů. Možná budeš znát ty hrané filmy co dělal Michael Bay.

Pro představu tohle je videoklip, co dělali Japonci k tomu výročí (těch easter eggů je tam fakt hromada): https://www.youtube.com/watch?v=YoeyfTGI7ik&ab_channel=SwittCraft

Jinak Transformers Jedna vřele doporučuji. Nepotřebuješ k tomu nic znát, protože to slouží jako úvod a vysvětlení, proč ta válka vůbec začala.
@seneke: já sem na ne natrefil v cukrárně :) jinak s těmi Transformers je to něco jako seriál Transformers prime?
@Django: Mají to i některé trafiky. Dneska jsem to kupoval u Alberta (Arkády Pankrác).

Jinak podle zadní strany budou ostatní díly stát 149 korun.
@Toe: první číslo mám koupený za 99Kč bohužel nemám scanner.
Spekulace jakože něco přejde pod Crew.
@Django: Dík za info, budeme sledovat - otázka je, jestli už to opravdu vyšlo - viděl / má někdo první číslo i fyzicky?
Gmork: Paráda, díky za info i tip. Predobjednal jsem tu verzi se steelbookem. Ani jsem nedoufal, že se to k nám dostane, takže skvělé překvapení

Upřímně doufám, že marketingové oddělení Paramountu narvou do rakety a tu odpálí přímo do Slunce. Trailery to prezentovaly jako rádoby vtipný animák pro děti. Přitom je to depresivní příběh o tom, jak se někdo postaví totalitnímu režimu a vymkne se mu to kompletně z rukou.
A ještě jedno radostné info z kultury. Studio Disney konečně vzalo Českou republiku na milost a vyjde tu ve 4K UHD Alien - Romulus. První vlaštovka byla Planeta opic (vychází příští týden) a pokračuje se dál. Nový Vetřelec se mi hodně líbí a ve 4K mu to bude slušet. Teď se jen rozhodnout, zda si vybrat steelbook s Cailee Spaeny, nebo tu červenou variantu.

https://www.film-game.cz/pripravujeme/filmy/4k-ultra-hd-blu-ray/
Také přidávám svůj, kdyby měl někdo zájem - KCD8JG9PT3XS
@Light: ne, spekuluju stejne jako ostatni.
@Walome: Ty víš něco, co ostatní ne?
@Light: spíš čekaj na nějaký právní srandy, než to ofiko oznámí.
@soulbringer: Za mě teda úspěch i to, že ti nebylo sděleno, že už definitivně končí. Tak snad se vzpamatují, ale dokud něco nevydají, tak jim moc nepomůžu no.
@soulbringer: tak jasně že ti nic víc neodpoví, podle mě je hezký, že vůbec má ještě kdo odpovídat.
@soulbringer:
Tak dobrá zpráva je, že BB art komunikuje... tedy komunikuje.
Oné paní to nezávidím, ale radějí sdílím celé vyjádření z dnešního dne:

- Dobrý den, bohužel žádné termíny vydání komiksů ještě nemáme. Jakmile budou zveřejníme je na našich webových stránkách. S pozdravem...

Toliko strohá odpověď na tohle (kde jsem navazoval na předchozí komunikaci):
...Můžu vás ještě poprosit o výhled k plnění edičního plánu, respektive i výhledu do 2025 v rámci komiksového trhu? Letošní rok - obzvláště vůči jiným rokům (i konkurentům) - je poměrně chudý na komiksovou tvorbu a po trhu koluje spousta spekulací :( Můžu vědět, jak to bude např. s vydáním posunuté Ligy Spravedlnosti 8 a obecně s komiksovou tvorbou u vás?

PS: chápu, že nýmandovi z internetu se odpovídá blbě a chápu nechuť sdělovat podrobnosti, kór, když se může dít opravdu něco neutěšeného... ale že by tím jako vyvrátili spekulace a zanechali pozitivní naději, se říci nedá, že jo :)
Já svůj kód nevyužiji, jelikož ceny na Luxoru jsou nezajímavé a ani ta 20% sleva to nespasí. Takže pokud to má někdo jinak a kód nemá, zde je k použití ten můj - KIKDAJ286V6P
Chtěl jsem využít zdejšího fóra, ale evidentně nefunguje. :)
Gmork: Díky za recenzi, taky jsem teď uvažoval, že bych si od nich něco objednal.
Musím pochválit eshop gramodesky.cz. Objednal jsem si od nich dnes už hůře sehnatelné desky jako první desku od Alcest, švédských ISON nebo starou fošnu Before These Crowded Streets od Dave Matthews Bandu apod. Vše dokázali sehnat. Za mě spokojenost.
@soulbringer: Bohužel, kód je nepřenosný, bude se asi vázat na konkrétního zákazníka.
Máme tady Booktook slevu… na Luxoru 20 %
edit: ale kodiky jsou nepřenosné, snad ten svůj najdete v mailboxu.
take jsem objdnal Z pekla (barevnou verzi), pry je na jine prodejne a bude do tydne
@Milo_Harwey: Si něco vygeneruj pomocí AI, třeba Loba mixnutého Conanem.
Každá vesnice má svého obecního blázna, svého všeználka, ignoranty, nadšence, pána co se rád poslouchá i babku, co ví přesně, jak by se "něco mělo" - a stejně tak je tomu na každém internetovém fóru, ale i to se dá moderovat že jo. //// :D
GWB - chtěl jsem Loba, ale pak mě napadl i Conan a nakonec jsem učinil rozhodnutí, že se, podle tvého či výběru někoho jiného se, později rozhodnu :)
To mě Z pekla šlo dát do košíku i objednat. Tak teď počkám na zrušení objednavky asi :D
Tak ono jim to nefunguje ani moc v offlinu :-). Já se právě včera stavil v Kanzelsbergru pro Inkognito, které jsem si rezervoval předem přes e-shop. Měli mít prý jeden kus, ale když jsem tam přišel, tak ho nikde nemohli najít :-D
Tak update ke Kanzelsbergeru - spoustu těch knih ve skutečnosti vůbec nemají. Nejprve to chtěli svalit na mě, že mám uložené staré cookies, ale spoustu těch knih jde normálně najít přes jejich vyhledávání jako dostupné a potom nejsou - i když jsem to hledal na jiném zařízení. Takže se nakonec omlouvali, že mají prostě dost zabugovanou stránku (kdo by to byl řekl).

Tedy zmíněné Z pekla nemají, stejně tak třeba Bažináče. A určitě toho bude víc, tohle jsou jen namátkou vybrané věci, co mi nešly hodit do košíku.
@soulbringer: já tu samozřejmě nejsem první den, takže jsem dodavateli napsal, dostal slušnou odpověď (to zase víme, že Crew komunikuje nadstandardně) a tím se to pro mne uzavřelo. Neměl jsem potřebu tuhle diskuzi dál živit ;-)

Zrovna Crwi toho dost odpustim. Domělé i skutečné křivdy. Jejich přístup se mi zdá příkladný. Dokonalost ani neočekávám, jak říkám, nejsem tu první den. Ale když se mi něco nezdá, občas se zeptám.

Napsal jsi to hezky
@honza2457: Kdyby jen hledání. Některé knížky mi to sice vyhledá, ale po rozkliknutí se načtou třeba až na popáté a třeba ten zmíněný Moore prostě nejde koupit. Rezervace vždycky selže a když dám koupit, nehodí se vůbec do košíku a tehdy ani nenapíše error. Už jsem to zkoušel na pc i na mobilu, ale prostě to nekoupím :D
Jééé já myslel že Zack vypnul forum :D a já jen nebyl přihlášenej :(
BB art tam má za polovic hodně věcí. Za mě stojí za zmínku ještě Zaplatit zemi nebo Šitíčko. Jinak podle těch slev to bohužel vypadá, že končí...
Mno ale vážně: Je tady skutečně nějaký insider, který by dokázal popsat, co se v BB artu děje, respektive co se bude dít? (jejich reakční doba není z nejrychlejších a hlavně jsou to všeobecnosti).
Kanzelsberger má čenobílé vydání Z pekla za 349 Kč.

Ale dohledávat ty věci na jejich stránkách je očistec.
@Milo_Harwey: Počkej, se neumíš rozhodnout?:) Pokud někdo jiný něco nenabídne, po něčem se podívám.
Navážu na příspěvek od mike731. Včera jsem viděl v knihkupectví Kanzelsberger v Karlových Varech výprodejový kout BBArtu. Co si tak pamatuji: Watchmen (2. vydání), Joker 75, Inkognito, Zabij nebo budeš zabit 1, 2, nějaké díly Preachera, Punishera, Sága, dvě krabice s US sešitovkami a řada dalších knih, které už si nepamatuji konkrétně (Wonder Woman, Superman,..) Ceny byly většinou 50%.