Srazy, cony, festivaly Upozorňování a oznamování akcí.

Taky to můžu vzít.

faster86: Mňau.
Milo, deefha: Můžu Vám to tam vzít, to by neměl být problém. Spíš, jak Vám to předám?
Připojuji se k deefhovi s prosbou o tento zmíněný počin... Já platím láskou... Ta je cennější. :*
Kluci, já už se tak těším!!!
V poradku, sem vam to zaevidoval :)
Ja jsem pro jit nekam posedet. Kousek od vystaviste, jak je zastavka Veletrzni palac je hospoda Valcha a celkove je na Dukelskych hrdinu dost hospod.
Jakoze z ty zahradky, kde budeme drepet cely den, se demostrativne presuneme na jinou zahradku? ;)
Hlásím návrat ze Světa knihy a spokojenost, přivezl jsem si, co jsem chtěl, mimo věcí od Fobos, Dobrovský na veletrhu není. Argo má u knih a komiksů slevu 25%, Crew 20%, pan Vybíral má taky pěkné slevy, na jeho stánku prodávají své komiksy i Mighty Boys. Jen to chtělo víc stánků s pivem, je tam jen jeden. Poslechl jsem si i pana Litoše ve stanu Humbook. Prostě byl to povedený den.

PS- Cestu kostí jsem si přečetl ve vlaku cestou zpátky a byl to ideální komiks k dnešnímu letnímu dni.:)
Tak valim na Svět knihy, mám seznámek beletrie a komiksů, Netvora 5, Lucky Luke, Ruční práce, Frankenstein, z beletrie Apokalypsa Z 3, V jednom zapadlém koutě galaxie, Klaun v kukuřičném poli, Dům na rozhraní, Cytonik... atd. Batoh bude pěkně napěchovaný. Tak se třeba u stánku pana Vybírala, kde budu zevlovat, uvidíme.

https://www.facebook.com/Nakladatelství-Josef-Vybíral-226788807336417/
listr: Ono pro mě bude teď jednodušší objednat si to v následujících pár měsících přes stránky než nějak spěchat. Ale díky i tak.
Velkej šéf: určitě bude, nebo mi napiš do pošty a nějak se domluvíme, po Praze klidně osobně jinak třeba přes zásilkovnu.
listr: Sakra, o den (pár hodin) mi to uteklo. Bude to pak k dostání klasicky přes gotnes?
Fimi: Letos za Catwoman. Půjdeš za Báťu?
Tento pátek 27.5. budeme v Pražské tržnici v podniku Burza #4 křtít třetí číslo našeho samizdatového Sborníku komiksu- téma jsou Syčáci. Pokud by někdo chtěl přijít jste srdečně vítáni. Sborník tam bude samozřejmě ke koupi a určitě se tam najde více než jeden autor kterému se dá říci o autogram. Vše začíná v 19h a večer zahrajou HPN Reunion a 12:Piet. Více info zde. Děkuji za pozornost!
a v čem jdeš? má tvůj kostým mužský protějšek nebo postavu z toho světa?
Tak co hoši, kdo kromě mě už hubne do kostýmu na Crwecon?
Zack: :-D
je to k nevíře, ale věci se dějí i mimo Prahu!
a víš, kolik práce bys za těch 5 hodin ve vlaku cestou tam stihl? ;-)
Zni jako super akce. Nebyt v Bratislave.
Od zítřka se v Bratislavě koná komiksová konferencia Panel, kde bude i silné české zastoupení, a to jak formou workshopů, tak přednášek či v artist alley: Toy_Box, Štěpánka Jislová, Tomáš Motal, Tomáš Prokůpek, Lenka Šimečková...
Bude i Danglár a samozřejmě spousta dalších slovenských tvůrců...

https://www.facebook.com/panel.konfera
V jednom z videí Crwe. 25. výročí, tak tedy 25.6.
Lidi, kde byl Crwecon potvrzen na 25.6. ?
Ten Alias je kup roku...za takovou cenu, to je nádhera...
Ale nebojte na supraky nejsem nezanevrel kluci! Musel jsem si trochu zablbnout. Kdyz uz je rec o Aliasu, na to se fakt tesim!
A je zas po dalším povedeném srazu, sem říkal na jedno a bylo jich… no nic. Toho Batmana jsme řešili snad 4x a Dartaha bylo nejvíc slyšet. A zas nemáme foto, takže CRWECON to jistí a vůbec jdu spát, jo a Alias už mám také objednaný.
Zelenka uz vse vi, dorazi, slibil to teda ...
Škoda a já se na tebe těšil
Skrtam vam Draco, pripisuju maaru.
Upřímně, v týhle skladbě hostů se tam nepoženu, nic proti vám kluci, ale neměla bych si s váma moc o čem pokecat.

Zack: Tak já se těšim na nějaký ten "admin" sraz na Hradbách, tam se můžu vyvalit i s děckama.
Jé, bydlím v Kubelíkově. Že bych se poprvé podíval na sraz? Nebude Vám vadit nový, neznámý ksicht ve středním věku?
Hotovo, našel jsem lokál kousek od Jiřího z Poděbrad, jdete směrem do CC a pak jdete do toho kruhového parku, a hned za ním to je, jmenuje se to Pivnice U Sadu: https://usadu.cz/. Rezervace je na jméno Chladil, od 18:00 pro 6-8 lidí, prý to je někde dole v lokále. Je to fakt blbuvzdorné.
Vinohradský pivovar má obsazeno, zkusím jiný lokál, někde v místě. Z Českomoravské to je pořád na bázi 30 minut metrem.
Dorazil bych taky, ale do 22 budu na Conu a než bych se tam dostal, tak už asi budete pod stolem :-)
Já bych mohl někdy po 7. Kdyžtak tam za vámi dorazím. I když teda koukám že tam pojedu fakt hodinu. Takže možná i později.
Jdu rezervovat místo, je nás 6, ale dám tam pro sichr 8 lidí
Na CON nejdu. Nakonec přeci jenom je sraz, hm - přijdu 50:50, nejdřív po sedmé, aspoň na jedno.
Draco: nebudu, ale pomalu to vidim na Hradby nebo Letnou nebo neco.
Co Vinohradsky pivovar na Orionce?
Dal bych to poblíž Conu, ať tam pak zase nejedu hodinu.
Fimi: spani porad plati, jelikoz jdeme nakonec oba dva
Já na sraz přijdu, uvidím vás rád...těším se...kde že to je?
No já doufala aspoň ve Frye a Zacka...
Sorry damove a pani za mystifikace, ale nakonec teda dorazim a je to na tuty. Pracovni povinnosti se mi podarilo prehodit na pristi tyden. Na comic con nejdu, takze muzu i driv.
nejede tu někdo z okolí hodonína/břeclavi popřípadě přes brno v pátek na comic con? že bych se vsocknul na sharenute svezeni?
Ja bych se rad zúčastnil, jen za vcasu reknete misto a cas. Rad prijdu. :)