Srazy, cony, festivaly Upozorňování a oznamování akcí.

Zelenka uz vse vi, dorazi, slibil to teda ...
Škoda a já se na tebe těšil
Skrtam vam Draco, pripisuju maaru.
Upřímně, v týhle skladbě hostů se tam nepoženu, nic proti vám kluci, ale neměla bych si s váma moc o čem pokecat.

Zack: Tak já se těšim na nějaký ten "admin" sraz na Hradbách, tam se můžu vyvalit i s děckama.
Jé, bydlím v Kubelíkově. Že bych se poprvé podíval na sraz? Nebude Vám vadit nový, neznámý ksicht ve středním věku?
Hotovo, našel jsem lokál kousek od Jiřího z Poděbrad, jdete směrem do CC a pak jdete do toho kruhového parku, a hned za ním to je, jmenuje se to Pivnice U Sadu: https://usadu.cz/. Rezervace je na jméno Chladil, od 18:00 pro 6-8 lidí, prý to je někde dole v lokále. Je to fakt blbuvzdorné.
Vinohradský pivovar má obsazeno, zkusím jiný lokál, někde v místě. Z Českomoravské to je pořád na bázi 30 minut metrem.
Dorazil bych taky, ale do 22 budu na Conu a než bych se tam dostal, tak už asi budete pod stolem :-)
Já bych mohl někdy po 7. Kdyžtak tam za vámi dorazím. I když teda koukám že tam pojedu fakt hodinu. Takže možná i později.
Jdu rezervovat místo, je nás 6, ale dám tam pro sichr 8 lidí
Na CON nejdu. Nakonec přeci jenom je sraz, hm - přijdu 50:50, nejdřív po sedmé, aspoň na jedno.
Draco: nebudu, ale pomalu to vidim na Hradby nebo Letnou nebo neco.
Co Vinohradsky pivovar na Orionce?
Dal bych to poblíž Conu, ať tam pak zase nejedu hodinu.
Fimi: spani porad plati, jelikoz jdeme nakonec oba dva
Já na sraz přijdu, uvidím vás rád...těším se...kde že to je?
No já doufala aspoň ve Frye a Zacka...
Sorry damove a pani za mystifikace, ale nakonec teda dorazim a je to na tuty. Pracovni povinnosti se mi podarilo prehodit na pristi tyden. Na comic con nejdu, takze muzu i driv.
nejede tu někdo z okolí hodonína/břeclavi popřípadě přes brno v pátek na comic con? že bych se vsocknul na sharenute svezeni?
Ja bych se rad zúčastnil, jen za vcasu reknete misto a cas. Rad prijdu. :)
Mi se to ten den taky nehodí, takže buď se můžeme domluvit na někdy jindy, nebo tam budete asi jenom ve dvou.
Tak se musím omluvit, ale nakonec se z pracovních důvodů nebudu moct zúčastnit našeho setkání. Bohužel se mnou nakonec nepočítejte.
V kolik to bude? (Ptám si kvůli práci)
Taky nepřijdu...jsem dva týdny pryč, užijte si to
Za mě zatím pátek taky cajk, vypadá to, že tu nakonec budu, snad se mi to nezmění v práci...
Já bych ten víkend poněkud překvapivě též mohla, takže jsem pro... co pátek 22.4.?
Pridavam se k navrhu. Na comic con nejdu a nemam to v planu, ale pak bych se klidne rad sesel.
Můžeme něco vymyslet v období Comic Conu, to budu v Praze.
SomeOne: Na to nemůžu reagovat jinak, než tímhle: https://youtu.be/P3ALwKeSEYs
Jediný letošní den, kdy nemůžu, welp, čekal jsem to :D
Na kanálu Komiksáře ve videu shrnujícím únorové novinky od Crwe prozradil mistr Pavlovský, že 25. 6. by se měl konat Crwecon.
Vídeňský Comic Con je letos zrušený...
https://viecc.com/info/
Tak na Comic Con kašlu. Za ty prachy mi to nestojí.
VIECC Vienna Comic Con ohlásil Mahmuda Asrara. Už dříve ohlásili Donnyho Catese. Vypadá to zase zajímavě. A to ještě nemají ohlášené všechny.
https://viecc.com/guests/
Tak to sem zvedav, jestli dorazi ten Fabry, kdyz Bisley neleti.
Tak Bisley nebude. Bude Janín.
Bando, kdo plánuje jít na ten Comic Con? Já tam jdu v pátek, tak jsem zvědavý, s kým se tam potkám.
Vidim blbe nebo i simon bisley neprijede na comic con? Na fotkach na strankach conu zmizela jeho fotka.
Zack: Já se to kdysi učil ve zbožíznalství a ta vejce jsou docela věda. Je tři prdele slepičích plemen a každé snáší nějaký typ vajec, liší se velikost, barva, tvrdost skořápky a kdo ví co ještě, prase aby se v tom vyznalo. Ta maloprdelní od mladých bílých slepic z vesnice jsou křehká a liší se od těch bílých v krámech. Která jsou sice křehčí než hnědá, ale vydrží víc než od těch mladých. Nebo by to tak nějak mělo přibližně být.
SSP: jasne, genetika dava vetsi smysl nez drogy, dik :)
Netusim, treba ve velkochovu mlady snasi na chov ne na prodej. Ja tomu teda nerozumim, ale predstavuju si, ze ve velkochovu jsou ty slepice tak naprany drogama, ze maj roztazeny nejen prdele uz od utleho mladi.
Hawwwran: Ty malý vejce by do běžného prodeje asi ani nešly, protože malý jsou zároveň i křehký a nejspíš by se rozflákaly. Jinak žádný předchov není nutný, na ty vejce pro prodej se většinou chovají šlechtěný slepice, co snášejí vejce tak akorát už od prvního vejce, aby mohly jít rovnou do krámu. Výhodou takových slepic je schopnost snášet hodně vajec během krátké doby, nevýhodou, že to moc dlouho nevydrží a musí být vyměněny. Maloprdelní vejce asi seženeš u soukromníků, na těch farmách apod., v obchodě nejspíš ne.
No jo, ale porad. Mi nerikej ze mnozstvi nosnic potrebne pro velkovyrobu vajec predchovavaji na farmach kde ty maloprdelni mikrovejce rozprodaji joudum jako ty. Otazka stoji. Kde jsou moje maloprdelni vejce, kdyz nejsou v prodeji?
Koukám že nechodit na srazy se nevyplácí - šíře témat debatování musí být monumentální!