karl173, Darth Raelchi: Já o tom trochu uvažuju právě v té komiksové podobě, protože tam to přece jen má nějakou přidanou hodnotu v podobě té grafické stránky, ale pořád jsem na vážkách.
Shrňme si to
1. Venom od Catese
2. Spiderman od Spencera
3. Warcraft Lore book
4. Legendy DC - Batman Black Mirror
5. Pérák
6. Justice League No Justice
7.Sweet Tooth
8. Warhammer 40 000
9.DC Black Label - Hellblazer
10. francouzský komiks Azymut
11. One punch man
12. MDEK Veliká moc
13. Mister Invincible
Ja cetl predlohu a je to proste sever pro zacatecniky. Seznamovak v jednoduchem a srozumitelnem jazyce. Komiks pusobi podle vizualu dost podobne ale ten jsem necetl.
Hawwwran: Osobně bych byl radši, kdyby se Bludiště vydalo jako celek. Po částech do toho nepůjdu a případně si počkám až na komplet. Škoda... těšil jsem se na nějaké nové dokončené dílo od Trystera.
Deefha: myslím, že sériu Zlatá klasika pochoval sám Egmont ČR svojím fušerským prístupom. Ku príkladu: Život a doba Skrblíka - o pol roka po českom vydaní vydal Egmont ČR aj slovenskú verziu presne so všetkými chybami, ktoré sú aj v českej verzíi vrátane prehodených názvov posledných dvoch kapitol. Len to prepísali do slovenčiny a absolútne sa neunúvali vyvarovať sa chybám. K tomu asi netreba viac čo dodať. Mám aj 700 stranovú knihu a je bez jediného preklepu či gramatickej chyby. Buď mi na tom záleží a chcem to urobiť poriadne alebo som Egmont ČR.
To je evropská série - u evropských sérií se moc neřeší, jestli to bude ukončené - buď se autoři hecnou a vydají další díl nebo ne, dopředu většinou nevíš :) A nebo to po čase opráší jiní autoři ;) Myslím, že autoři Pupíků nikde nepsali, že by hodlali končit... Samozřejmě je otázka na českého vydavatele, jestli taky bude chtít pokračovat. Aktuálně je stav v zahraničí stejný jak u nás, kompletky sedmi dílů plus osmý díl a pak boční série (Krávovinky v češtině, tam je v zahraničí ještě druhý díl)
DC zveřejnilo trailer na nový komiks Batman: Svět. Bohužel v něm není správně napsán název Česka a ani se jim nepodařilo napsat jméno Štěpána Kopřivy :-(
Darker: Ještě vyjdou zbývající díly u Danthrakon. A ten jestli se bude slušně prodávat, může otevřít cestičku dalším fantasy od nakl. Drakoo. Líbí se mi od nich třeba Drak a jedy, Střelkyně nebo Sheid. A práva jsou u nich vyřízená během dvou mailů. Uvidíme, teď to mají v rukách fanoušci.:)
rooty: Ta Barakuda, je to jméno lodi. No a jestli vše dobře dopadne, tak příští rok a to ve dvou nebo třech knihách, nechci předbíhat, ale je to na dobré cestě.:)
Psal jsem do Paseky a zde je jejich odpověď na určité mé dotazy: Lost Dogs od Lemira vyjdou začátkem roku 2022. Amulet 6 vyjde letos. K Amuletu 9 se mi zatím nevyjádřili, jestli nemají nějaké info. Nové komiksy, které původně ohlášené nebyly jsou už v jejich novém edičáku: https://issuu.com/knihypaseka/docs/paseka_edicni_plan_druhe_pololeti_2021.
Gmork: Ok, dík:). Já se díval jen na erbkomiks a tam zatím žádná aktualita nebyla. Koukám, že dochází oproti edičnímu plánu k dřívějšímu vydání některých titulů. To potěší.
Nevíte někdo zda-li byl Captain America: Steve Rogers 1: Hail Hydra tak nedostatkové zboží, že Bbart udělal dotisk? Nějak se mi nechce věřit, že se tak rychle vyprodal. Nebo to je jenom navýšení kusů?
Neví někdo, jestli BB/art vydá dotisky všech čtyř dílů série Před Strážci? Oznámené jsou zatím Minutemani / Hedvábný přízrak a Komediant / Rorschach. Jde mi o to, jestli si ty zbylé díly (Ozymandias / Karmínový korzár a Sůva / Dr. Manhattan) mám pořídit už teď, nebo jestli mám počkat na dotisky.