Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Darth Raelchi: Koukal jsem, otázkou je, do čeho se budou chtít pustit. Ani nevím, jestli v knihách uvádějí, v jakém nákladu je vytiskly.
Milo: Ten obraz se dá po kterékoliv postavě jakštakš useknout a současně se to dá protahovat do nekončna (jak píše DR v zahraničí ty komplety různě protahují, UKK má už silně přes 200-250 dílů). Původně měli DCKK v plánu 60, pak 80 a momentálně 100. Na FB jim za to lidi nadávali, že to natahujou a prodlužují pořád :D Tak se zkus mrknout jak by to vypadalo po 60/80 schválně.
Matio: Mrkni se na eng wiki, tam toho je mraky, vic nez 120, i nektere postavy maji sve rady, jak dc tak marvel, a jsou i dalsi kolekce mimo ty dve vyd. Pokud se to bude u nas prodavat, muzou prijit i dalsi, ale to uz spekuluji.
Lantan - myslíš, že se tím uceli obraz na hřbetech?

Proklamovali 60 knih a mám dojem, že obraz by pak nebyl kompletní... Malinkej podraz :)
DCKK zatím potvrzených jen 100 dílů, ale nejspíš budou přidávat na těch 120.
Matio: Pokud nebudou protahovat, tak 120 u obojího.
Nevíte někdo prosím, kolik dílů bude mít série NHM a DC komiksový komplet?
Ne, Criminal je série povídek, v každé knize jich je více a spojují je pouze postavy...
Nezbi: Je tam jeden příběh, který je pokračováním jednoho z prvního dílu, ale jde to pochopit i tak. Taky jsem nejdřív koupil dvojku. Měl jsem tedy štěstí, že jednička se chvíli po tom objevila v antikvariátu.
Navazuje Criminal dvojka na jedničku? Že bych jednotku přečetl až se někde namane šance koupit :D. Dikes
mkw: On to je webkomiks.
mkw: Sice nejsem cílovka, ale stylizace se mi líbí :-)
Dalamar: sice to vypada jako webkomiks, ale vtipny to je :)

http://www.thecirclepit.com/2017/08/black-metal-family-comics
Maco a všichni ostatní metalisti: Už vyšli Belzebubové od Paseky, např. v Kosmasu již skladem.
Whatsup jede, už nás pár je. Lenny - neboj, velký růst nepředpokládám :D a když ti bude malá sekta, taky dobrý ... :)
ComicsDB discord here: https://discord.gg/mbQrhr (jsme jednou pouzili pro online redakcni radu, jinak je to prakticky netknuta panna).
A nechcete s tím jít třeba na Discord? Whatsapp mi přijde v případě růstu dost nepřehledný
Paráda, česká komiksová komunita potřebuje více internetových skupin a diskuzních fór.
Lantan - malinko... :D JOIN US, budeme kůl-tovní :D
Milo_Harwey: To zavání nějakým kultem. :D
Zdravím vespolek, založil jsem skupinu na vocapu pro comicsb členy, co chtějí snadněji a rychleji komunikovat , pokecat... Kdo by chtěl být členem, nechť mi pošle číslo do zprávy: pošty , pridam vás. Zatím jsme tam jen já, Darth raelchi a cyboy. ;)
Zanir od října začne vydávat novou mangu jménem Radiant. Jedná se o typický dobrodružný šónen.
http://www.facebook.com/692395074179669/posts/2777254279027061/
Hmmm nenašiel som o nom nic. Dúfam len ze sa o tom dozviem nejako ked ho vydaju.
Dik idem tam pozriet
Maco: vím co myslíš, viděl jsem to na fb, ale už netuším které nakladatelství to bude vydávat. Argo? Paseka?
Myslím ze to napisali niekde vo fínsku alebo svedsku ked sa nemylim
A neviete niekto ktoré nakladatelstvo a ci vôbec ma vydat niekto komix o rodine z metaloveho prostredia? Neviem ako sa vola ten komix
Maco: Podle mě Argo vydá nový edičák až na Světu knihy, jak má ve zvyku, nebo na Crewconu, resp. na tom druhém nám asi odtajní více komiksů.
Maco: ten poslední edicak je říjen 2019 až březen 2020 a edicak na zbytek roku Argo teprve chystá.
DR ten som našiel. Ale posledný je na rok zima 2019. Ja by som chcel pozrieť 2020 a najlepšie na cely rok.
maco: tady máš odkaz na edičáky v Argu: http://argo.cz/edicni-plany/
Prosím vas, edicny plan argomixu maju na stránke arga? Chcem pozrieť len chystane komiksy
Jo to chci zkusit
Fimi: manara leze krkem i mne posledni dobou ale caravaggio je luxus, mam prvni dil a parada.
Zack: Jak vlastně dopadla ta soutěž o Kosmoknedlíky?
Tak jeste tu televizi :)
Hawwwran: Hu-hu-hustý...

Slavný komiksový web, populární zejména na Kladensku...
Dneska jsem slysel v radiu Relax (Kladno a okoli) reklamu na comicsdb.cz v rubrice "zajímavé weby" :-)
No asi nejlepší je znát prvních pět, Endgame a dál je o ničem a k ničemu ale endgame neurazí
Z Roku nula jsem četl zatím jenom první knížku a těším se na tu druhou. Jenom jsem si nebyl jistý jestli nejsou nějaké důležité věci pro Konec hry ve Hřbitovní směně...
Hønzza: A zrovna 'Rok nula' je jediný story arc, který bych doporučil, od 'Konce hry' raději ruce pryč
Šlo by ve Snyderově runu teoreticky přeskočit tři knihy a číst Konec hry hned po Smrti rodiny?
Draco jo však proč ne, z evropských věcí co loni vyšly u crwe se mi asi nejvíce líbila Královská krev, ani žádný Mdek jsem si nekoupil a na ty erotické kraviny od Manary úplně kašlu
Fimi: Vidíš a pro mě byl Žoldnéř jedna z těch nejpříjemnějších věcí loni.
No, určitě půjdu do White knight a Requiem.. Žoldneře se chci zbavit, po prvním díle nic moc, spíš nic, jen krásně naleštěné hovno co perfektně voní... Válku říší mám v originále... No zatím mě toho láká málo...vzheldem k tomu že celá sbírka je na prodej, tak si teď hodně vybírám. Už i toho Vybírala bych klidně udal, snad kromě Mureny.
Takže třetí kniha podzim 7-9.dil a pak se bude čekat, než vyjde 10-12., páč ještě nejsou , případně 10-13., Což bude bůh ví kdy... ;)