Spider-Man komplet: Dneska ráno jsem viděl na prodejně první číslo (Liberec - ttrafika uvnitř u Kendika vedle MobilPlusu). Takže se to už asi zase rozjelo.
Radek: Taky jsem si všiml, ale když dáš na jejich stránkách vyhledat Requiem, tak to najde oba díly. Asi maj nějakou minelu, vyhodili to z předobjednávek, ale nedali to mezi už vydané.
Vie mi niekto poradiť? Na stránkach Crew (aj tu) má komiks Requiem - kniha druhá dátum vydania 17.09. ale v ich e-shope to zmizlo a nie je to v predobjednavkach. Platí teda určite dátum vydania? Vie niekto?
Taková drobnost pro fanoušky Franka Frazetty. V Budget Books jsem koupil komiks od Dynamite Entertainment - Thun'da. Sbírka obsahuje tehdy nové pojetí oné postavy a jako bonus tam je celý první sešit ilustrovaný Frazzettou (další už pak nedělal, protože po něm chtěli směr ála Tarzan a odešel). Stálo mě to asi 250 kč. Jednu kopii jsem tam ještě viděl, někdy před 2 týdny.
Milo ked môžem poradiť tak kúp elektricky odvlhčovač. Na tabletky nema taký výkon. Ja som kupoval v Lidli a som spokojný. Občas ho majú a ked budes mat šťastie kúpiš aj v akcii :). Dobrý pomer cena výkon. Sák porovnaj na nete a uvidis sam.
Milo_Harwey: My to máme s ložnicí stejně, taky nechceme moc topit. Kuli vlhokosti jsem ji i zateploval. Taky mám nějaké knihy v ložnici, ale jen část a naštěstí s tím problém nemám.
Maco +karlito - máme ústřední topení a není topná sezóna ještě, tak nemůžu zkusit, ale mám v plánu. ;) Přemístit komiksy nemůžu, koupil jsem poličky a navrtal do zdi navždy. :) Topení nepůjde na dlouho, je to v ložnici a nemáme rádi teplo na spaní... ;) Ale zvlhčovač bych mohl zkusit :) díky za tipy...
A k deefha: je tam dotaz k prvnímu dílu, co měl zas vyjít někde teď, já ho ještě nikde neviděl... Nevíte, zda to vychází znova od jedničky teda? A případně jak se řeší už zaplacený předplatný z doby prvního nabízení?
Uvažoval jsem nad tím stejně... že jsou vlasně užitečné. ;) Máme tu místnost luxusně uklizenou jako celý byt, žena je něco jako Monika z přátel ;) pokoj je kompletně nově zrekonstruovanej, ale stejně tam jsou.... jediné, co mě napadá, že v tom pokoji nikdy netopíme. ;) komplet se tam větrá pořád... ve hřbeteh knih snad nejsou, pořd tam lezou a vadí mi to prostě :D nechci si číst a u toho předem kontrolovat každou knihu, zda tam nejsou a nebo se bát, že je rozmáčknu a ony znehodnotí svou smrtí můj komiks :D
Milo_Harwey: Já bych to tak drasticky neviděl ... tady píšou že 'se živí výše uvedenými plísněmi, čímž rozhodně neškodí, ale naopak knihy "čistí"', takže to asi tak hrozné nebude.
Milo_Harwey: Doporučuji na ně nasadit štírky domácí! :) http://writingfantassy.wordpress.com/2018/03/24/kniha-jako-ekosystem/ Ale vážně, jak se ho zbavit? Řekl bych, že v prvé řadě jde o uskladnění knih. Pisivky se živí plísněmi na knihařském klihu, no a tyhle plísně se vyskytují ve vlhku. Takže bude důležité, zbavit se zdroje potravy pro pisivky - tedy nemít knihy v prostředí, podporujícím vznik plísní. Pomůže úklid v knihovně a lepší přístup vzduchu ke knihám. Nicméně pokud jsou pisivky schované tam, kde je klih, tak to znamená, že budou zalezené hlavně ve hřbetech knih, a tam se člověk špatně dostane. Takže nejspíš to bude jako s rybenkami v bytě, člověk se jich úplně nezbaví, ale pravidelným úklidem jejich populace výrazně klesá.
Hoši, mám hodně specifický dotaz: ZNÁTE nebo máte zkoušenosti s broukem, co se jmenuje PISIVKA? případně pisivka knižní a hlavní část dotazu: jak se toho malýho sráče ZBAVIT???
Kdo by nevěděl, malej brouček, co vypadá jak smítko a pohybuje se po knihách (komiksech), skoro není vidět (pokud je malej, větší už jsou vidět) a vy ho samozřejmě můžete při čtení rozmáčknout = znehodnocení komiksu, ale už jen fakt, že vám po komiksech poleze (fungují hlavně v noci a je jich hodně), vám nebude příjemný... ;)
Thor: God of thunder volume 1
ISBN:9780785191131
Lze z nejakeho duvodu koupit od 600,-. Tu jsem vykoupil, ale jsou tam dalsi vyrazne levnejsi nez nedavno
Hawwwran: Je společný podnik BB artu a Crwe. Ono je to přece jen velká kláda, navíc některé série už dělal BB art předtím, tak jsme se o to podělili. Ale různé speciální akce děláme společně.
Hawwwran a to si piš že v 2021 až přijde film, tak to bude ještě dražší... neskutečný jak to roste. Hele sice paperbacky ale nevadí... užij si to a dej vědět