BB Art se na podzim docela rozjede.
září: Captain Ameica 1, PunisherMAX 2,Harley Quinn (New52) 4, Sebevražedný oddíl (rebirth) 4
říjen: Batman DC (New52) 7, Forever Evil, Gotham Central 3, Znovuzrození hrdinů DC slaví Vánoce, Aquaman 4
Albatros se rozhodl rozšířit množství vydavatelů mangy a na začátku září vydá první díl trilogie s názvem To bylo tvé jméno (v originále Kimi No Na Wa) podle stejnojmenného filmu.
Parta holek skace dost chaoticky casem a realitama. Trochu slozitejsi na cteni, ale je to fajn. Teda prestal jsem nekde u 4. booku, ze si to pak prectu komplet az to ukonci.
Hawwwran a nebo taky tato deluxka http://www.gettextbooks.com/isbn/9781302900670/ ber dokud je, protože je to vyprodané a až bude film a Portman Mighty Thor bude hvězdou, tak to půjde do hajzlu tuplem
Lenny: mas link na ty dva booky jane foster? To nejak nevim co tim myslis. Dik. Ja si ten tvuj affiliate musim zahardcodovat do svyho programu. Chod na bookdepo pres nej a pak na to zapominam.
Kompletní reading order:
1) Komplet Thor: God of Thunder - 4 booky
2) Thor & Loki: Tenth Realm
3) Original Sin
4) Thor - 2 booky (Jane Foster)
5) Thors - tie-in k secret wars, mám pocit že padlé kladivo pak hraje roli v Unworthy Thorovi, ale můžeš klidně přeskočit
6) Mighty Thor - 5 booků s Jane, někdy v té době si dej i Unwrothy Thora
7) Thor - aktuální sérka + někde kolem třetího booku nutné kombinovat s War of the Relams
Takze z tveho seznamu mi chybi prvni 2, ktere jsou v tom predrazenem prvnim deluxe? Je to ono? Protoze jak je to jeste v ruznych vydanich, porad mam hrozny problem se v tom vyznat.
Co já vím tak god of Thunder je začátek tě série, dvě Deluxe/čtyři volume. Dále pokračuje série Thor jedna Deluxe/dvě volume kde zjistíme že Thor je najednou žena. I když Deluxe už se jmenuje Mighty Thor a je číslovaná jako 1. Potom začíná série Mighty Thor která má pět volumek co vím a ještě Generations. Mezi tím jsou jednohubky Unworthy Thor, Thors, a Tenth realm teda pokud se nepletu, opravte mě.
no já ještě uvidím, zda půjdu do omnibusu, možná jo, sice to mám v dlx ale tak uvidím....pořád nemůžu uvěřit že se to prodává až za 58 000 kč ta první dlx God of Thunder
Jako poslední dobou to v Marvelu flinkaj a tyhle dodatečný věci dávají až do omnibusů (viz Hickmanovi Avengers). Deluxky se příští rok určitě dočkáš.
Furt mám naději, že nechtěli rušit run Jane a vydají to zvlášt, ale nevim.
no právě jsem si řikal, kde to sakra je? třeba v deluxkách Valiantu, máš i to co s danou serií souvisí tak aby se to dalo číst chronologicky. To v Marvelu očividně nemají...bohužel to vyšlo jen v paperbacku, pořád nějak čekám, zda to vyjde jinak ale asi ne, tak prostě musím vzít tpb....škoda.
no tak to bude chyba jejich, předpokládám, že Crew letos vydá jedničku a příští rok dvojku a trojku, jen aby do té doby nevyšla deluxka v originále...
Tak to je chyba bookdepa, dvojka je Road to War of the Realms. Jméno u trojky nejspíš změnili, moje chyba.
Jinak problém Thor deluxek je ten, že v nich chybí Tenth Relam, Thors a Unworthy Thor - pořád doufám, že to někde vydaj...
Jako War of the Realms musí vyjít česky, když se druhý volume Thora jmenuje Road To War Of The Realms a třetí War of the Realms a zasahuje to i do Avengers :)