Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Jedina zenska a jeste bude nesnesitelna. Myslim, ze mi do toho neco vleze.
Měla ses zastavit v mé Dílně bolesti, vytrhl bych ti rovnou tři a bez umrtvení. A zcela zadarmo!:)
Pánové, mě budou v pátek ráno trhat dvě stoličky, určitě přijdu, ale uvidíme jaká se mnou bude sranda a budu muset abstinovat... Achjo, měli mi je vytrhnout v pondělí, ale můj zubař si namohl ručičku a jedna ruka netrhá...
Draco kouzlo osobnosti...vše s humorem a pozitivní myšlení, nic víc nepotřebuju... tu dívenku beru jako kompliment
Fimi: ty máš někdy hlášky jak já, když jsem tu začínala :D vidím v tobě pubertální dívenku...
Zack: jo to znam :D ale tam se mi malokdy neco libi :/
Draco já jsem taky často rád že jsem chlap, řešit nehty, módu, oblečení, šminky, vlasy, boty, nějaké trendy...to by mě omylo, naštěstí mám skvělou ženu a ta tyhle věci neřeší....
Draco mně rozhodně ne
Chlapi, někdy jsem ráda, že jsem ženská, protože takhle řešit vzhled... nepodrývá vám to sebevědomí se pořád s někým srovnávat?
Tak to fakt není můj případ...s wamomem (skloňuje se to tak? ) Jsme se už potkali, snad potvrdí
Walome co je to Soy boy?
Walome: http://www.qwertee.com/ tam maj i na me a ty ses proti mne vlastne chcipacek.
andre: to právě bohužel není pravda. U mě teda jo, ale jsem jeden z mála a co mě sere nejvíc, tak sehnat komiksový triko ve špekatý velikosti není tak snadný. Všude samý M a L, protože komiksy čtou asi hlavně kidi nebo co.

Jinak tady je to koukám samej soy boy, správnej chlap smrdí potem, pivem a semenem.
André tak to na mě nesedí teda
Adminská sekce se tomuto popisu vymyká!:)
seneke: většinou stačí najít stůl kde sedí nejvíc plešatejch, obtloustlejch, brejlatejch lidí.... to jsou komiksáci:)
Seneke no mám dva metry a sto kilo
Fry: Nelži, ještě včera ti bylo 14!
Hlavně to bude nehorázná sranda, když nevím jak vlastně vypadáte. :D
Ok .však si dělám jen legraci
GWB, Fimi: Hele od mých 16 (kdy jsem pil ve velkém) uplynula už dlouhá doba a po problémech s žaludkem kterými jsem si procházel v 19 letech jsem se dal na dráhu abstinenta.
Takže pivo si dám, ale jen jedno, max dvě :)

A btw GWB, je mi 21, ne 19 :D
Fry (19 let): "já taky spíše nepiju"

Ok :D
No snad neskončime za hodinu
Fimi: Jako já taky už spíše nepiju :) Takže si dám jedno až dvě piva a jdu domů :)
Seneke kdyz skoro nepiješ tak snad to a tebou po pár pivech nesekne na srazu
Ale doma pije jak žok..
GWB: Pak nebudou prachy na komiksy. Radši si koupím nějaké to obrázkové čtení místo toho, aby ty prachy propil.
Průměrně jdu hospody za rok třikrát.
seneke: "Jsem svobodný a do hospody nechodím."

Kurňa, tak do hospody nechodím jen tehdy, když mám holku, co mi to zakazuje, ne? Případně holku nemám, tak chlastám s kámošema... co je tohle za tyjátry jako?:-)
Poprosil bych někoho, kdo má najeté české časopisy - kde jsem četl komiks "Slovo o hudbě"?
Franta já kupuju ty ultimate editions, je jich 12 a vždy po 14 sešitech...pevná vazba pěkné kvalitní zpracování
Zack já vím, čtu už desáté volume, jen mě zajímá vás názor.. Kirkman se absolutně nezapře, skvělé dialogy, skvělé postavy a výborná akce plná násilí, Gore a brutality...za mě rozhodně výborné
Fimi: je to Kirkman, pokud tě baví telenovely, postavy řešící úplný kraviny a čas od času nějaký "zvrat", tak jo, Invincible patří k tomu lepšímu. Je to trochu starej Spider-Man, jen teda bez humoru.
Spíš digi sešity,ale mám v plánu kupovat klasická Volumka.
Tak na ten seriál taky čekám, první dvě čísla jako volume nebo ultimate vydání?
Spíš hlavně čekám na Invincible animovanej seriál pro dospělé od Amazonu.
Mám za sebou první 2 čísla,ale dojmy jsou zatím jen kladné.
Čte tu někdo Invincible? Jak se vám to líbí?
Teď mám na úvodní straně idnesu hned dva články o komiksech? Nová doba rok 2019? Že by byly komiksy najednou až tak mainstream?
Ja bych se na to vysral, vzdyt ani nema Wiki, to je nejakej loser.
seneke: nevidím jediný důvod, proč bys nemohl. Zack je ideální začátek!
Zack: Doufám, že také přiložíš ruku k dílu. Jsou určité profily, které já udělat nemohu:
http://comicsdb.cz/autor/97/david-zachoval-zack
seneke: no spis ze se bud chop lopaty a zacni kopat nebo nas aspon usetri toho filozofovani z vrsku diry :]
Zack: Jinak řečeno, nemám se ptát, co může pro mě udělat comicsdb, ale mám se ptát co můžu udělat pro něj já.
OK, rozumím.
http://www.youtube.com/watch?v=PZey0q8G-3E
Je to soustavna prace, kterou bud chces delat nebo ne. Jako cokoliv na CDB. Vyuzil bych klidne 20 lidi, kteri budou makat. Lidi, co o tom jen mluvi ve foru, potrebuju presne nula. Lidi jako Fry se nam bohuzel dari 'vychovat' jednoho za 5 let. A to Fry se snazil pomahat celych 5 let, takze vlastne taky neni dobry priklad :)
Fry: To máš ale jenom 365 kusů, zatímco celkově jich okolo 6000. Tímhle tempem to nebude nikdy hotový.
Seneke tím chce určitě říct, že má na příští rok nové předsevzetí: 1 autor za 1 den :)
Timhle tempem sotva.
To dřív dopíšu všechny profily autorů, co tu chyběj.