Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Chápu, že má teď BBArt nějakou krizi co se komiksů týče, ale když tak sleduju poptávku na netu, tak "Pod dekou" by se v reprintu určitě uživilo...
andre: no kakraholte, já to sháním už nějaký pátek (asi dva roky) a zatím úplně bez úspěchu :/ googluju, procházím krámy, nikde nic. Tak jsem rád, že mám aktivního konkurenta :/ sice to není komiks, ale taky se zeptám: neválí se někomu doma první díl Řady nešťastných náhod? Tu také sháním už x let a pořád nic :/
Nezahlédl jste náhodou někdo, v poslední době, v nějakém pražském obchodě válet se "Pod dekou" od Thompsona? Měl jsem jich několik a dával je darem, ale nějak se mi má zásoba za těch 10let rozkutálela....
zack & Kaluž & Toe: Hop hop a díky moc, potěšili jste! :D
V klasickém českém dabingu to bylo "Hop, hop a letím!" :-)
baatcha: "Vzhůru do nekonečna a ještě dál!" :)
zack: Asi tak :D Právě si ulítávám na Superman Chronicles, tohle je tam každou chvíli, ale česky mi to prostě přes pysky nejde.
"Nahoru, nahoru a pryč!"
Pánové, jak byste přeložili legendární "Up, up and away!" ?
Potřeba objednávat.Limit na vydání !!!

http://www.verneovky.cz/
Co je sakra odpověď "Černou" :D :D
Nikkarin 24. června psal, že komiks je hotov :) A prý: "Komiks vyjde na podzim s prvnimi dvema dily, ktere mi nakladatel konecne prislibil."
Zdravím,
nevíte náhodou někdo, jak to vypadá s tím novým pokračováním 130 Čas hvězdoplavců od Nikkarina? Na podzim se na to vybíralo na katalyzátoru a od té doby ticho...
Ty nominované obálky tam vybírá nějaký náhodný generátor, ne? :D
invape: si myslim ze skoncila proto ze ji zecal kreslit dillon :) (http://en.wikipedia.org/wiki/Punisher_Max)
no a série Punisher v originále skončila proto, že to bylo naplánováno 5 let dopředu nebo to skončilo proto, že prodejnost se nevyvíjela podle představ?

ještě by se ale mělo vzít v úvahu, že někteří uživatelé cdb si další díly třeba koupili, ale přestali během těch let používat cdb :)
ale to neni uplne blby napad se pohrabat datama, co mame a udelat z toho nejaky popularne naucny grafy, to si dam na seznam :)
kliknes na komiks, vyberes vsechny co se zobrazi v "maji" hodis do var wtf = "masji".split(',') a pak jen console.writeine (wtf.Length(0)) :)

charvos: odkud bereš tato čísla?

btw. měl bych ty poslední díly Y a T konečně koupit :)
tak to neni moc dobre, sem koukal na ukoncene serie Y a Transmetropolitan a podle sbirky to vypada ze celou serii si koupi cca 1/4-1/3 tech co si koupili prvni dil

Y- 200,165,159,144,133,119,107,102,99,82
T- 220,189,158,139,128,104,100,88,85,71

takze pokud je od Bandy prvniho dilu ve sbirce u 103 lidi, tak si ji celkem koupi 25-30 ? to nejsou dobre vyhlidky, jeste ze ma saga zatim jen 5 dilu to by tu mohlo vyjit cele
charvos, Toe:
Inu, to je zajímavé... i např. v MKP klesají po krásné trajektorii výpůjčky řady komiksových sérií, ať už jde o cokoli... schválně se podívám i na Punishera MAXe...
charvos: Ano, stejný :)
@Toe: ty mas nejake info o prodejich? me by to taky docela zajimalo

hlavne by me zajimalo jak je v tech prodejich videt pokles s kazdym dilem, jestli je stejny jako tady ve s birce "mam" nebo je to jine.
Mě se ptej... :) Asi to hold není za 199 Kč nebo nevím :) Si vem, že je to v podstatě i celkem známá postava a často ve spojení se super-hero, kteří jinak frčí... Je fakt, že uvnitř to žádné spojení se super-hrdinským žánrem nemá, ale je divné, že se toho "přespolní" nechytnou :)
Toe: A čím to? Skoro všichni, kdo četli, pějou docela chválu, 399,- se mi nezdá zase tak dramatické (respektive nevybočující)... ?
GWB: Jestli se to bude pořád prodávat tak, jak se to prodává, tak to sem zvědavý :) Na to, jak je to dobrý a na to, že lidi nemusí čekat na vydání celé série, je to prodejně fakt bída :( Doufejme, že to séroš trochu pozvedne ;)
gwb: ze by to primo zarizly jsem neslysel, tak snad pokracovat budou,
charvos: hehe, díky moc... a jak s tím naložil/naloží BB Art?
Jenom tak pro zajímavost.... při mých "Kačírkovských" výletech jsem narazil na jméno člověka, který byl patrně docela důležitý pro evropský komiks (nejvíce kačírci a asterix) a jelikož nejsem chodící ecyklopedie, tak nevím zda byl zmiňovaný v nějakém českém sborníku či něčem podobném. Pokud ne, tak by možná měl, nevím, o tom ať rozhodnou jiní. Mne to zaujalo..... Adolf Kabatek
Tiež som lenivý brouzdat po nete, ale od Ennisa ešte nevydali 2 knihy, myslím.
Vím, že existuje google a asi se to tady někdy řešilo, ale jsem líný a zeptám se vás:8)

Jak je to se sérií s Punisherem Maxem? IMHO jedna z nejlepších, ale nějak dlouho nic nevyšlo... BB Art se na to vykašlal, nebo už byl u posledního a čeká se na Ennise? Nebo série skončila nebo jak?:) Díky:)
Otázečky k poslednímu dílu UKK (Marvel Knights Spider-man - Jed): Rozuzlení v UKK nevyjde? Nedozvím se kdo unesl tetku? Nebo jen špatně hledám?
sosha: že by Křemílek a Vochomůrka...??
Milí komiksoví znalci! Ráda bych vás požádala o pomoc s identifikací komiksu. Bohužel nemám mnoho indicií. Četla jsem ho jako dítě, bude to min. 15 let, možná i o něco déle. Tuším, že to byl spíš český komiks a barevně byl laděn do hněda. Vystupovali tam zvláštní postavy, ani lidi, ani zvířata a tuším, že byli dva a někam putovali. Bylo to určené pro děti, řekněme 8 - 13 let, zhruba.. Nebylo to sci-fi (žádné kosmické lodě, továrny, tanky atp.). Pokud si dobře pamatuju, tak ti dva žili v přírodě, snad v lese..
Prošla jsem už kdeco a zatím jsem na nic takového nenarazila.
Děkuji mockrát za pomoc!
P.S. Putování Vlase a Brady to není..
invape: no, myslím, že brečet není proč pro něj, má to chudák konečně za sebou, to nebyl život. K pláči bude hlavně počítám ten nechutný boj, který se strhne o dědictví...když se tak člověk podívá, co se dělo ještě za Kájova "života".
Kapis: tak jsme nakonec oba skončili u toho rukávu
invape: takové luxusní zboží se k nám na východ, drcený tím strašným ruským diktátorem, vůbec nedostane. My tak akorát noviny a aji ty použijeme radši na podpal;)
taky vám už došly všechny papírové kapesníky?
Smutná zpráva. Odešel tvůrce, bez kterého si český komiks nedokážu představit. Kája byl, je a bude evergreen.
Co myslíte? Dočkáme se už konečně pořádného vydání Saudkovy tvorby?
Tak už to má KÁJA za sebou......
Jak už upozorňoval tukak, na Humble Bundle je k dispozici komplet série Zámek a klíč a spousta dalších komiksů (např. pokračování Ligy výjimečných) za pětistovku, zítra akce končí, tak spěchejte.