Už som to navrhoval, len neviem či to tu zaniklo, či je to monetálne "nepreveditelne", ale nedala by sa zbierka zobrazovať graficky Teda jednotlivé obálky? Ak sa na tom pracuje, tak môj dotaz je mimo a som šťastný! Tak ako?
Hůůůstéééj zápisník (červenec 2011 - srpen 2012) - "Obsahuje třicetistránkový komiks. Skvělý diář pro kluky plný hustých nápadů! Naplánuj si letošní prázdniny den po dni. Tvůj zápisník s tebou bude až do konce příštích prázdnin 2012! Najdeš v něm také skvělé rady, jak jezdit na in-linech, jak si vybrat správné kolo, tipy na výlety, velkou spoustu dalších rad a nápadů."
v databázi je např. komiks Papalášovi, kt. vyšel jako příloha Reflexu. Pokud se snažíme dodržet nějaká pravidla, tak sem poslední komiksový speciál od ABC taky patří, byť je to samostatně neprodejné, ale to byli Papalášovi taky
Blbost, je to samostatný časopis, nezáleží na tom, jak je k "dostání". Nesamostatný časopis by to byl, kdyby byl součástí ABC jako nějaká rubrika. Prostě to sem patří.
dracula: vyšlo to sice v bývalém ČSSR, ale předpokládám, že to bylo distribuováno pouze na slovensku, tudíž to beru jako slovenskou publikaci.
vachudik007: jelikož je to dle dostupných informací příloha časopisu ABC, tak bych to nebral jako samostatnou publikaci. Ještě jsem to ovšem neměl možnost osobně posoudit.
krvinka56: osobně se mi osvědčil postup psaní komentářů nanečisto (třeba v OpenOffice). Odpadá tím limit pro vložení a přibývá možnost revize pravopisu. Taky jsem to kdysi házel z voleje, zpětně ale pláči nad hrubkami nebo blbou větnou skladbou :-)
Fry, jestli chces pomoct, aby to tak moc netrvalo, tak si muzes dat tu praci a shromazdit potrebna data, nascanovat obalky, sepsat autory a na cem delali, proste tak nejak ty zakladni informace, co u comicsu mame a poslat to Azteckovi nebo mne treba. Kopirovat do tohohle fora nazvy comicsu, o kterych kazdy tak nejak vi, ma prinosnost na urovni televize Nova.
Azalin - Zaklínač: Jo vidíš, musím si pro to skočit... Domlouval jsem se už s Comgadem, že bychom to prodávali i v Comics Pointu, prý to půjde časem, ale zatím si to ještě nechávají u nich...