macomix: To není o skenu, ten jsem tam dala a všechno, autory atd... A ted je tam fatal error a přitom jsem to třikrát kontrolovala a bylo to ok, jen obrázek byl moc velkej a já ho nemohla zmenšit :(
Sražte ten sken někdo za mě, nebo můžu poslat lepší kvalitu, ale jsem ve škole a v tomhle počítači není NIC na úpravu obrázků... Já se na ten Čvutix nemůžu dívat...
mára: ad nikdykde (napíšu to sem, ať zbytečně nezasírám komentáře svejma moudrama): konstrukce se sbíhá blbě oproti zbytku města, ale to vznášení v prostoru imho není tak úplně Fabryho chyba. Podle mě, je to vinou zmrvenýho koloringu, kterej jen tisíckrát podrhuje, že by De Carabas měl stát zhruba o metr níž.
Jinak: viděl jsem to celý v čb verzi (kterou míval Fabry na svých stránkách kdysi volně ke stažení) a ten komiks jenom ve fixce vypadal stokrát líp. Ty barvy to totálně pohřbily.
Xeelee: Já tam budu taky. Mám příliš rozšířený pojem árijské rasy... BTW, státní převraty nedělám, a to ani krvavý, mě stačí ta (ne)viná krev na rukou jednou za měsíc bohatě. Muhehehehehe... to se mi povedla nechuťárna, že s musím pochválit.
MdS: Děkuji, jsem poctěn :-) A kolik na tom seznamu vlastně máš lidí? Doufám že víc jak deset. BTW moh bys mi na ně dát kontakt? Plánuju hodně krvavej státní převrat a hledám levičácký spolubojovníky ekoteroristy. Muhehehehe ]:-)
Ještě bych chápal, že si někdo plete Karla Saudka s jeho Bráchou Janem. Taky bych bral, že si někdo plete fotografa Jana Saudka s fotografem Josefem Sudkem. Ale plést si někoho s někým přes jeho bráchu, to už je dost krize :)
andre: Ne, co si vzpomínám, tak tam uvádění nebyli - Většinou je tam max jen copiright Walt Disney a překlad. On to Disney Studio kolikrát po pravdě neuvádí ani u svých animovaných filmů - dle mého to stejně všechno dělají v Číně ;)
Zack: Jasně, ze zvůle si mažu dva příspěvky s prakticky nulovou informační hodnotou, kde není ani sex, ani urážky, ba ani tě nepomlouváme... A jo, to přísloví s paranoiou znám.
andre: To bohužel nebylo úmyslné, to byl odchod od počítače pro vodu a šestiletý bratr, co se chtěl proklikat k nějaké hře. Slibuji, že příště to bude zcela a naprosto úmyslné, pokud takováto situace nastane.
Městská knihovna v Praze otevírá novou pobočku – Dům čtení. Tato pobočka bude zaměřena na beletrii a příbuzné obory – komiks, film, poezii, literární teorii, cestopisy atd. Dům čtení bude živou a otevřenou knihovnou s pestrým programem, v němž se na první polovinu roku 2011 připravuje CYKLUS PŘEDNÁŠEK O KOMIKSU a setkání s tvůrci komiksu. V programu jsou dále pravidelná autorská čtení, večery literárních časopisů, kurzy tvůrčího psaní nebo cyklus Duch měst a míst.
Dům čtení se otevírá 22.11.2010 a najdete ho na adrese Ruská 192, Praha 10
(metro: Strašnická; tramvaj: Kubánské náměstí 6,7,22,24) PODROBNÉ INFORMACE DODÁME V NÁSLEDUJÍCÍCH TÝDNECH
Koukám, že Draco po sobě pěkně maže stopy:)....... a pak je z toho Zack zamten, neb byla chyba již napravena. .......... Nevím, Draco, zda je správné mazat jen tak diskuzi.
Tak jsem si LT včera pořídil. A celej večer pouze prohlížel, nečetl. Popravdě, asi bych přežil kdyby to vyšlo na formátu A2+(nebo A1) v původní velikosti, s cenou tak do 5.000,-. To by bylo labůžo:)
andre: V Luxorech jich mají hromady. A moc to nemizí zatím. Takže během týdne ti to stačí, Muriel a o.s. byla taky vyprodaná až po 14 dnech a ta měla náklad "jen" 4500.
andre:Tullianův náklad je cca 10.000 ks.Mimochodem vydavatelé to tají a ve smlouvách s autorskými právy je zakotveno ,že se to nesmí zveřejňovat.
Kapis:Pro sběratele už ho mám rozebraný,ale jinak ho mohu sehnat - 15 % takže 510 .- Kč.
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.