Tak kdysi se na fb dělaly "tomboly" - že si za 50 koupil "lístek" do tomboly, přičemž soutěžících bylo třeba 50 a jeden z nich vyhrál onu věc, o kterou se hrálo (třeba figurka Batmana). Takže soška stála třeba 1800, kupující dostal 2500 a jeden ze soutěžících sošku vyhrál. Geniální systém. A lidi ty "lístky" skutečně kupovali. Hádám, že to skončilo v momentě, kdy jim někdo připomněl, že je to nelegální.
Všecko prodat za peníze je tak nudný systém. Jeden, dva výtisky by se měly nechat a pak by se o ně mohli komiksáci porvat na Crweconu. I když... tenhle systém zase hodně zvýhodňuje Frye.
@Lukas: myslím že se to teď řešilo už i u Preachera, kde když lidi prokázali od koho si koupili limitku prvního svazku tak pak měli nárok na předprodej druhého a přeprodejci nárok zrušili
@Lukas: Také jsem vůbec nepochopil, proč by se měl nějak diskvalifikovat. Pokud se nepletu, tak Crew nenastavilo nějaké podmínky pro to, jak mohou kupující dále nakládat s kousky z předprodeje. Ani si nic takového nedovedu představit...
Doplňující info k superlimitce pro ty, co se obávali, že co je uvnitř moc lidí neuvidí: Nebyla zabalená a zatavená v igelitu. Tím pádem podívat se alespoň na koženou vazbu a podpisy není takový sběratelský hřích. :)
Když už jsme u těch 2WW limitek...
Měl už někdo v ruce Hangár? Co říkáte výběru tvůrců a celkové výtvarné stránce?
Jsem rád, že ten projekt i díky kampani na Doniu vznikl, ale přeci jen ... nemohu se zbavit takového "meh" dojmu. Vím, jsem děsně rozmlsanej a rozmazlenej, nicméně snad to pramení hlavně z toho, že jsem viděl zatím jen digi ukázky a ještě jsem tím nelistoval. Po grafické stránce mě to zatím za srdce prostě nezvalo a v hlavě mám myšlenku, že zrovna tohle téma si zasloužilo možná jednotnou linku, jednoho silného art directora. Vím, že Post Bellum už takhle postupovalo u příběhů z 20. století i minule, ale i tam mi to trochu vadilo, kdy ta kvalita prostě kolísala... aniž bych se kohokoli chtěl dotknout.
Na české letce jsem se vážně těšil, obzvláště na Šišku od Baldynského, ale jelikož si vzpomínám, na to, že mi díky kresbě některé příběhy u "Ještě jsme ve válce" přišly až nepatřičné, bojím se, že tady to bude podobně a navíc těch příběhů je tu "jen" pět... Už jste to někdo měli v ruce? Bojím se zbytečně, že jo?
Já ho mám za 1300 díky kupónu z aplikace portmnoka od Dobrovskýho. Kdo tu aplikaci používáte jsou tam ještě, platěj asi do 30.11. Sleva 300 myslím při nákupu nad 1500 plus další na 10% slevu.
@Mr.Plysh A já jsem za to důkladné balení Crwe rád! Tedy až na jeden případ, kdy jsem s tím možná už otravnej a při každé objednávce prosím o důkladné zabalení a tak si cca před rokem ze mě kolegové z Crwe asi udělali srandu a zabalili to tak, že jsem to normálně rozbaloval asi 20 minut a pěkně jsem se z toho zapotil :-D.
Co prostě nesnesu je zničená kniha v podobě naraženého rohu, hřbetu, apod., takový knihy si do knihovny nedám. Věřím ale, že někomu je to vcelku jedno v jakém stavu knihy má.
Přiznám se že z CRWE mám minimum objednávek a zrovna Sweet Tooth, když vycházel mi přišel zabalený jenom v tenkém kartonu, spojený páskou, bez bublinek a ještě přehnutým obalem ( ten šel v pohodě přežehlit) ale je to už pár let. :-D