Ani jedno, proste to tak je. Ale asi to muze byt jinak, treba ze se to prihodi k uz existujicimu textu. Jsem necekal, ze to budete pouzivat, tak jsem nad tim moc nespekuloval.
Proč nejde odpovědět více lidem naráz přes tlačítko odpovědět? Ale když chci odpovědět dvěma lidem v rámci jednoho příspěvku, tak se mi to vymaže. To je bug nebo fíčura? (samozřejmě to jde ručně, ale na to jsem velmi línej :) ).
@soulbringer: myslím, že to spomínali viackrát, ale teraz to neviem nikde "oficiálne" dohľadať.. Každopádne mi to tu určite bude vedieť niekto potvrdiť.
Dík, to máme zatím nahozené s poznámkou na resken, počítal jsem rovnou s opravou jak se k tomu dostanu - jestli máš pěkný sken / foto, klidně pošli hned.
@disclose: Můj oblíbený deníček, kreslil jsem si chvíli na čundrech něco podobného, můj vzor :) Za mě každopádně sem do DB spíš ne, ale nahodím to kolegům do pléna, třeba mě přehlasují a rozhoupou :) Počítám myslíš tu novou dvoj-knížečku dle výstavy? Případně pošli data...
Něco se polámalo. Místo aktuálně přidáno mi to hodilo tuhle chybu:
Fatal error
: Uncaught Error: Call to undefined function getThumb() in /data/a/f/afbd22f9-ac2f-4b6b-9c55-d50ddefffed0/comicsdb.cz/web/php/home.php:71 Stack trace: #0 /data/a/f/afbd22f9-ac2f-4b6b-9c55-d50ddefffed0/comicsdb.cz/web/index.php(153): include() #1 {main} thrown in
/data/a/f/afbd22f9-ac2f-4b6b-9c55-d50ddefffed0/comicsdb.cz/web/php/home.php
on line
71
@komiksfan: Dík za info, u těch komiksů ze sběratelek může být, ale v 90 % to bývá elektronická podoba, kterou si někdo vytiskne a pak to prodává jako exkluzivitku :) ISBN určitě české není, takže minimálně nevyšlo v ČR, což ale u her nemusí být rozhodující. Martin to má i ve Fox bazaru že vyšlo jako podpora prodeje (což je zvláštní na vázanou podobu, tyhle věci bývají spíš v broži nebo sešitu), každopádně dokud nedostaneme do pracek nebo nějaká další data, víc nezjistíme :)
Když někdo potvrdí, že je to opravdu ofiko, můžu nějaká data nalít aspoň z digitální verze. Kdo má účet CDPR, najde i tady: https://www.cyberpunk.net/comicbook/cs/
mam jeden konkretni kousek s nazvem Cyberpunk 2077 Tvuj hlas. nemohu ho tu najit, ale obcas nekde se o nem nekdo zminuje, ze to mel byt darek k predprodejum pocitacove hry Cyberpunk, kdyz vysla poprve. vite o tom nekdo neco vice? nebo alespon neslo by tomu vytvorit nejakou zakladni kartu? nejvic informaci je asi tady https://www.trhknih.cz/kniha/1bum5qhvhfmc4 , ale netusim zda to ISBN sedi protoze jsem k nemu nenasel jiny info. treba nejaky majitel doda vice infa. jedina alternativa (paperpaback) je anglicka verze s ISBN 9781506726236
Tímhle způsobem to ale vyignoruje ten filtr. Souhlasím, že pokud si ta osoba nezvládne kliknout na řazení po rocích, tak je to smutné, ale občas je to prostě tak. Ten odkaz na filtr z profilu tedy asi stačí. Díky.
damacon: Tohle jde na moje triko (ten speciál). Omlouvám se, ale jsem tak zahlcen prací (placenou), že se k tomu dostanu nejdříve za tři týdny. Myslel jsem že dřív, ale jednoduše nestíhám.
@Velkej šéf:https://comicsdb.cz/sbirka/579/velkej-sef/obalky/filtr/koupim/ mas ty linky v profilu.
Link na vyfiltrovane hledani obecne nelze, filtr je specificky pro vasi session. Nektere specificke atributy filtru maji podobny shortcut jako vyse, ktery jen prednastavi ten filtr. Neni problem tyhle shortcuty rozsirovat, ale nejaky system permalinku pro filtr v tuhle chvili neexistuje. Asi by mohl, dam to na seznam, ale nebude to trivialni.
Lze nějak získat link na vyfiltrované hledání? Vím, jak poslat link na sbírku seřazenou např. podle "Chci", ale tam vyskočí i komiksy, které jsem někdy z "Chci" odškrtl (a tedy mají u "Chci" nějaké datum).
Příklad: Někdo by mi chtěl poslat pouze tu část sbírky označenou jako "Chci" nebo "Sháním". Pokud bych nebyl uživatelem comicsdb, nechce se mi zjišťovat, jak fungují filtry. Přál bych si to na tom odkazu rovnou vidět.
damacon: Protože zde se jednotlivé díly přidávají tak, jak vycházejí v trafikách... Předplatitelé již mají doma vše, nicméně díly v trafikách jsou pozadu....
Mohu se zeptat, už dlouho zde nepřibylo další číslo Legendy o Batmanovi. A co koukám na zdejší soupis, určitě tu nejsou všechny čísla + chybí poslední předplatitelská kniha. Předplatitelé už to mají asi vše doma, ale tady chybí cca 10 dílů, nebo se pletu?
as Sirka. Tohle byla takova trochu funny chyba. Chyba to vlastne nebyla. Jen to nemela byt Sirka, ale Tloustka. Prepsano, ted by to melo ukazovat, co si myslite, ze to ma ukazovat.
Po dlouhé době jsem klikl na svůj profil a zděsil se - má sbírka že má na šířku více než čtvrt kilometru? Z metrologie mám tedy jen pár semestrů, ale i tak se mi zdá nepravděpodobné, že bych to do toho bytu 3+1 nacpal. Nemá ta "ŠÍŘKA (cm)" být spíše "ŠÍŘKA (mm)"?