Sběratelský klub Diskuze pro sběratele comicsů.

tak mi volali, moc se samozřejmě omlouvali a nakonec mám číslo 140, takže mrzení
Takže zítra bude druhé kolo předprodeje jen pro zbytek nákladu, který zůstal poté, co to dnes utnuli a započetly se objednávky bez čísel. Tak jsem jen zvědavý, jak budou těmto nabízet ta čísla... No já jsem v klidu, číslo pro mě není nijak důležité, hlavně, že je vůbec objednáno :-)
Jako většině mě to nepustilo při první objednávce dál,vyhodil jsem to z košíku,dal znova a už mě to nabídlo i číslo.
Nejnižší bylo 6 a to mě koupit šlo.
Já to dal za úkol Ježíškovi, tak třeba si ještě v prosinci budu pamatovat, která je ta limitní a která obyčejná :)
Vzhledem tomu, že jsme bylo fakt rychlí, tak mne mrzí, že budeme mít vyšší čísla. To bych raději ta mínusová. Nebo Bizzara, samozřejmě :D pro ty co si objednali Bizzarně.
Hawwwran: Pro nás bez čísel prosím superlimitní Bizarro superlimitku
někdo na FB píše že nás bez čísla prý budou cituji "kontaktovat a dávat na výběr"... lol
Já bych ta stažená čísla fakt vynechal a dal těm moc rychlým mínusová. Tak by těm co si vybrali zůstala ta vybraná.
Jo vypadá to že prodej je pozastaven a ty dosud nezabrané čísla se nabídnou těm co objednávku stihli dokončit bez čísla. A pak se uvidí jestli něco zbude
Tak pak chci aby ti bez čísla měli negativní číslo dle pořadí objednávek. -1, -2, ..., -x
Bylo by to alespoň cool.
PŘEDPRODEJ POZASTAVEN KVŮLI TECHNICKÉ CHYBĚ. SPUŠTĚN BUDE OPĚT ZÍTRA, 22. 10. V 10:00. Děkujeme za pochopení.
Ja si myslim, ze jak nekdo psal ze jeste zustava hodne cisel, tak je stahli vsechny a dostanou je ti bez cisel. Protoze prece nemohlo zmiznout 100 kusu behem par sekund...Uz to resi i na strankach Crwe. Tohle bude zajimave. Ten prodej limitek je nejaky proklety...
koukám že v Q&A mají napsáno "Při nákupu limitovaných číslovaných verzí titulu Království tvé vám bude umožněno určit si, které pořadové číslo výtisku obdržíte. V dalším kroku nákupu vám bude zpřístupněna nabídka volných pořadových čísel, z nichž si libovolné volné můžete zaškrtnout. Upozorňujeme, že dlouhé váhání se nemusí vyplatit, neboť si někdo může vybrat totožné číslo jako vy být v procesu nákupu rychlejší.", takže klasicky bez chyby se to neobešlo
@Dinik: jj, treba pres Google dotaznik :D
Taky mám objednáno bez čísla. O.o
@Hawwwran: v pohodě, já chci číslo 2, jako u Sandmana :)
@Mr.Plysh: No tvl, aby to nakonec ještě celé nezrušili a znovu a lépe jindy :-D
@sleepless: spravedlive by pak bylo, kdyz by to vzali podle casu.. ale pak by ti, co objednali pozdeji s cislem byli hodne nas*ny..
Také mám objednáno bez čísla, tak pokud se jim toho nakonec sešlo více, doufám, že to vydají ve větším počtu odpovídajícímu počtu objednávek...
@Dinik: musime jen doufat, ze nedostanem zpatky penize na ucet a omluvu.. :)
Já trvám na čísle -1
Měl jsem to stejně jako Trip. Taky až na druhý pokus s výběrem čísla.
Mno, o něco lepší než minulý předprodej, ale pořád je to haluz...
Je to tak. Já to měl stejně - nejprve jsem prošel celým procesem objednání bez výběru čísla a při odeslání objednávky to hodilo Chyba 500. Tak jsem musel tu položku znovu rozkliknout (tentokrát už v sekci Předprodej) a tam už šlo vybrat číslo (nejnižší v tu chvíli bylo 29) a tam jsem teprve objednávku provedl a dokončil. Takže jsem fakt zvědavý jaké čísla dostanou ti, kteří to nějak dokončili ještě bez výběru čísla :-D
ano možnost výběru čísla naskočila později. Měl jsem už v košíku, ale výběr se stále nezobrazoval, tak jsem cca kolem 10:02 aktualizoval a provedl nákup znovu. Potom už výběr čísla naběhl.
kdyztak si beru cislo 251 :D
Tak ještě před chvilkou to hlásilo desítky volných čísel a najednou vyprodáno, tak to pravděpodobně nějak započítalo i ty objednávky bez čísla. Škoda, zrovna jsem se chystal to koupit :D
@Trip: no ale nám se to povedlo i zaplatit a mám normálně v historii objednávek že mám koupeno a zaplaceno... lol, tak to zas bude mrzení
Taky se přidavam, nebyl tam vyber cisla, zmatlo me to, koupil jsem a prislo potvrzeni bez cisla
@Fry: Fakt. V tomhle případě není žert na místě. :D
Na začiatku tam bola chyba. Dalo komiks do košíka, ale dokým som išiel platiť, tak sa nastavenie "zmenilo" - komiks nebolo možné objednať a musel som celý proces absolvovať ešte raz. Samozrejme teraz už aj s výberom čísla. Až potom to išlo objednať.
@faster86: Přesně takhle to bylo u mě... Tak nevím jak to udělají :D
J, tak zase je alespon legrace.
Já také číslo vybíral, ale až na druhý pokus. Podle mě to totiž nahodili nejdřív špatně a tam mi pak nešlo dokončení objednávky. Ale pokud už Vám přišel mail s potvrzením, tak bych byl v klidu. Akorát teda nevím jaké číslo dostanete...
no.. tak to bude jeste zajimavy..
A koupit znovu s cislem nejde.. protoze uz mi to hlasi, ze to mam..
Ale ještě tak cca 100 čísel zbývá
ne, vybírají se čísla
ono to bylo nejak divne, sem tam schvalne vlezl a nebylo kde vybrat cislo, pak mi to v kosiku reklo ze sem se tam dostal spatnym odkazem a ted kdyz sem se dival tak to chce aj vybrat cislo ale samozrejme ty rozumne su zabrane :D :D nevim jak se to bude teda delat, kdyz lidi co objednali mezi prvnima nemeli moznost vybrat cislo a lidi co vybirali pozdis jo
@Mikei: si z nás děláš srandu, žejo? :)
aha.. no hodilo mi to tam jednou chybu 500.. tak to s tim treba souviselo?
Já si teda číslo vybíral...
jj.. taky jsem se divil, ze to nechce cislo..
treba to bude jako Kolosalky podle poradi?
Překvapilo mne že nebyl výběr čísel. Mám už zaplaceno
mám objednáno, ale zmátlo mě že se nevybíralo číslo jako u Sandmana...
za chvílu začíná Kingdome come, máte nachystané myši a klávesnice v turbo modu? :D
@Zack: No tak Petr je hlavně chytrej kluk a ví moc dobře, že by všech 10 kousků zůstalo jenom u tebe! :)
Dikes. Ja uz to ani nezkousel… Inu zivot je o prioritách.