Jo vypadá to že prodej je pozastaven a ty dosud nezabrané čísla se nabídnou těm co objednávku stihli dokončit bez čísla. A pak se uvidí jestli něco zbude
Ja si myslim, ze jak nekdo psal ze jeste zustava hodne cisel, tak je stahli vsechny a dostanou je ti bez cisel. Protoze prece nemohlo zmiznout 100 kusu behem par sekund...Uz to resi i na strankach Crwe. Tohle bude zajimave. Ten prodej limitek je nejaky proklety...
koukám že v Q&A mají napsáno "Při nákupu limitovaných číslovaných verzí titulu Království tvé vám bude umožněno určit si, které pořadové číslo výtisku obdržíte. V dalším kroku nákupu vám bude zpřístupněna nabídka volných pořadových čísel, z nichž si libovolné volné můžete zaškrtnout. Upozorňujeme, že dlouhé váhání se nemusí vyplatit, neboť si někdo může vybrat totožné číslo jako vy být v procesu nákupu rychlejší.", takže klasicky bez chyby se to neobešlo
Je to tak. Já to měl stejně - nejprve jsem prošel celým procesem objednání bez výběru čísla a při odeslání objednávky to hodilo Chyba 500. Tak jsem musel tu položku znovu rozkliknout (tentokrát už v sekci Předprodej) a tam už šlo vybrat číslo (nejnižší v tu chvíli bylo 29) a tam jsem teprve objednávku provedl a dokončil. Takže jsem fakt zvědavý jaké čísla dostanou ti, kteří to nějak dokončili ještě bez výběru čísla :-D
ano možnost výběru čísla naskočila později. Měl jsem už v košíku, ale výběr se stále nezobrazoval, tak jsem cca kolem 10:02 aktualizoval a provedl nákup znovu. Potom už výběr čísla naběhl.
Tak ještě před chvilkou to hlásilo desítky volných čísel a najednou vyprodáno, tak to pravděpodobně nějak započítalo i ty objednávky bez čísla. Škoda, zrovna jsem se chystal to koupit :D
Na začiatku tam bola chyba. Dalo komiks do košíka, ale dokým som išiel platiť, tak sa nastavenie "zmenilo" - komiks nebolo možné objednať a musel som celý proces absolvovať ešte raz. Samozrejme teraz už aj s výberom čísla. Až potom to išlo objednať.
Já také číslo vybíral, ale až na druhý pokus. Podle mě to totiž nahodili nejdřív špatně a tam mi pak nešlo dokončení objednávky. Ale pokud už Vám přišel mail s potvrzením, tak bych byl v klidu. Akorát teda nevím jaké číslo dostanete...
ono to bylo nejak divne, sem tam schvalne vlezl a nebylo kde vybrat cislo, pak mi to v kosiku reklo ze sem se tam dostal spatnym odkazem a ted kdyz sem se dival tak to chce aj vybrat cislo ale samozrejme ty rozumne su zabrane :D :D nevim jak se to bude teda delat, kdyz lidi co objednali mezi prvnima nemeli moznost vybrat cislo a lidi co vybirali pozdis jo