Za me 1 nebo 4
piktogramy jsou spravna cesta! :) stejná velikost a jednoduchost imho drti ty textove varianty.
1 - cenim, ze je to v cervene barve webu, ackoli i kdyby neoznacene ikonky zůstaly sede a plna cervena by byla az po kliku, tak taky cajk (je to prkotina a spise přemýšlím nahlas). Obecne ale plna varianta jde lepe videt na prvni dobou lip a rychleji. Ikonky jsou orisek, hlavne pro "MAM" (tam bych klidne dal fajfku, ale rozumim ze by to stale uzivatele mohlo mast) - ale asi celkove mirny vitez.
4. - stavajici lehká úprava taky uplne cajk, (jak ve forme dosavadnich kolecek, tak i tohle by mohly mozna byt cihlicky - myslim, ze nikde jinde na webu kulate piktogramy nenajdu).
Dotaz na adminy: planuje se pridani nove publikace od SNJF "Správný kluk Jestřáb a Svorní gambusíni"? Je tam cela puvodni verze komiksu Svorni gambusini. Dekuji
Ja to nemyslel nijak zle, jen ze to zatim nema takhle konkretni podobu. Nicmene nejak zasadne jiny nez jak si psal to nebude, leda bych to natruc chtel udelat nejak nesmyslne. Jen to urcite nebude vsechno najednou a prvni bude rozsireni bazaru, pokud se to chytne, lidi to budou pouzivat a plnit, tak muzu resit dalsi veci jako pruniky dat, kde vsude to ma byt videt a byt provazany apod.
Zack: a jo, to je pravda, ty data jsou krapítek oříšek (to jsem si vůbec neuvědomil) ... a za tu halucinaci se omlouvám, respektive měli jsem nějakou diskusi, ale hledat určitý druh konverzace ve fórech s mou pamětí, je hell - ale obecně jsem se snažil popsat systém, který by se mi pro další verzi asi nejvíce zamlouvat (byť ano, vím, je tady bazar, který poměrně dobře funguje,)
Kliknout a odkliknout ti uplne rozmrda datum updatu, to neni opruz jen UX, ale nici to i data.
PS: no trochu sis zas vyhalucinoval konkretni detaily, ale vlastne jo, do v6 planuju vic propojit sbirku a bazar/trziste, proto ty prejmenovani, ale zatim jsem na tom nedelal, tak ti nereknu.
Zack: Asi půjdu proti proudu, ale zvykl jsem si na piktogramy s mouse-overem. Na desktopu to krásně funguje a netřeba měnit. Ano, na mobilu to může být mírně matoucí, ale asi tak pro lidi, co jsou tady dva, tři dny - a když si člověk náhodou nebyl jistej na mobilu, stačí na tu ikonku kliknout, a hned ji zase odkliknout a nepřijde mi to až takový UX opruz.
PS: Spíše se těším na tu funkci, že když zakliknu nabízím nebo koupím a dopíšu tam taky i cenu, že by to mohl systém automaticky matchovat se zdejším trhem, tedy uživateli, jež to tam taky zaklikli a vyplnili. A pak tedy najdu v přehledu / u daného titulu jednoduchý seznam od nabídek/poptávek, které nejvíce odpovídají / blíží se tomu, co jsem zadal... respektive pamatuji si dobře, že to v nové verzi bude něco podobného, že jo?
nebo na desktopu by to mohlo zůstat, tak jak to je teď, a na mobilu by byla písmenka...:)) (samozřejmě by to mělo být jednotné, ale asi nemám za sebe favorita...:)
Sberatele: Jsem v pokuseni do nove verze nahradit ikonky pro jednotlive sekce sbirky zas zpet na pismena (Č, M, Ch, K jako koupim co nahradi Shanim, P jako prodam misto Nabizim, O jako ostatni misto Privatni at se to neplete). Pointa je, aby i na mobilu zjevny, na co klikam a nemuseli si pamatovat, ze Mam je druha ikonka :)
Pak je moznost to tam mit jako cely slova, ale ten "modul" se zaklikavani sbirky bude logicky vetsi a ted se to vsude krasne vejde vedle sebe.
Možná by stálo za úvahu u titulu "Dívka ze země Venku: dear." přehodit obálky a dát jako hlavní tu reálnou, tedy tu bez čísla 12. A ještě bych poprosil propojit komiksy "Marvel Origins #002: Fantastic Four 1 (1961)" a "Marvel Origins #002: Fantastic Four 1 (1961) (testovací)". Udělal bych to sám, ale nevím jak a ještě bych vám to rozbil. Díky moc.
Darth: Sice jsem tu postřehl zmínku, že předplatitele už ho mají a skoro 14 dnů ho od te chvíle sháním, ale sehnal jsem ho až včera v Globusu, kde byl čerstvě doplněný.
Škoda, flame nedosáhl ani poloviny úrovně "Kačeřích válek" :) Ale můžeme zkusit třeba rozvířit debatu na téma, jak se vám líbí kačeří obálka ve variantě od Alexe Rosse nebo co od nové Uncle Scrooge série od MARVELu očekáváte, když ji píše Jason Aaron? Jestli i tato někdy vyjde v češtině a bude u ní i hračka?? ;) https://www.marvel.com/articles/comics/uncle-scrooge-and-the-infinity-dime-jason-aaron-disney-collaboration
DR: Do časopisů a periodik se obvykle nepleteme blackJagovi, který je přidává pomaleji, ale o to důrazněji! :) Když mi ale pošleš data na klasicky email, hecnu se třeba a přidám i dřív, alespoň rámcově ;)
Baatcha: to jo, ja uz to nakonec zarizl a dalsi brat nebudu. Spis se zamerim na verze od Fantagraphics. Jako, Mickey Mouse v cizinecky legii, to proste chces!
Poprosím o změnu počtu stran ze 422 na 392 u publikace "Příběhy československého komiksu I.: Od pana Ťopáska po Supermana"
a ze 422 na 424 u publikace "Příběhy československého komiksu II.: Od Rychlých šípů po Jamese Bonda"