Já jsem furt tajně doufal, že Crew překvapí s nějakým Frankem Cho před Comic-Conem.
Daytripper je super a je s podivem, že to tu nevyšlo už dávno. Škoda že to nepřišlo o 2 roky dříve.
O jiném Ledroitovi už mluvili dávno. Podle obrázků mě ta Wika nezaujala, ale u Requiem jsem to měl stejně. Tohle je potřeba vidět vytištěné.
Metabaron je jasná koupě.
Ten Joe Hill může být zajímavý.
Tajná invaze i Flashpoint už vyšlo v UKK. Otázka je, jestli u Crwe bude něco navíc.
No ty kráso, ten Tulák i Detektiv jsou tak dobře udělané knihy, já z toho nemůžu. Ty přebaly, ta vazba, ten papír, černá je fakt černá. Bože můj, normálně se s knihami nemazlím, protože to je hodně často low-cost spotřební matroš, ale toto je top třída.
Tak to tedy prrrr! Známka dobré knihy (myšleno exekučně), je samozřejmě vložená a dobře nalepená šňůrka, která je tam jako standard.
Měl jsem za to, že je to obecně známá věc, která dělí zrno od plev! :)
Ty mě taky slušně mrdaj... hlavně ve většině comicsů, třeba těch od CC, jsou úplně zbytečný, protože je většina lidí stejně přečte najednou. Nedávno jsem tuhle mrtku násilím vyškubnul z jednoho ne-comicsu a byl to orgáč :D :D
Když jsme u těch záložek. Používáte někdo ty plátěné? Mi teda jenom překáží a musím je vždycky po dočtení štelovat do původní pozice. Ty papírové, přiložené k objednávce nebo k nákupu, jsou pro mě naprosto ideální.
(Titulka pod prebalem prekvpaka vyrobena a nakreslena specialne jen pro tohle ceske vydani s odkazem na Mighty boys - uplne mi to roztahlo usmev do siroka a zahralo u srdce)
hele prekvapeni k tulakovi, hlavne si sundejte prebal a vsimnete si obrazku na predni strane knihy, ktera je delana specialne pro mighty boys... to je velka parada
už jsem nahodil překvapení, tak kolem toho nechoďme jako kolem horké kaše. dejte nám vědět, jestli to má i sběratelskou variantu obálky, nebo pouze standardní... díky :)
No tak to jo, přidávám se a za 1096, co to stálo!! Ještě, že jsem nevěděl co s prachama chvilku zrovna, taxem si vzal hned dvě:)) Mighty Boys díky, fakt parádička!!!!!!!!!!!!
Můj Tulák už je taky doma. Pboro sice včera psal, ať sem někdo hodí info o tom, jaké je to překvapení, ale já si netroufám. Myslím, že by tu mohlo být pár lidí, kteří chtějí být překvapení :D
Tohle asi taky hodně vysvětluje :D
“Překlad jednoho pětadvacetiminutového dílu seriálu Simpsonovi trvá šest až osm hodin intenzivní práce. Scénáře jsou většinou nedostatečně připravené, protože je přepisuje někdo v Indii z odposlechu, často bez znalosti seriálu. Homer je někdy prostě jen Yellow Man (žlutý muž) a místo jeans (džíny) je v přepisu scénáře klidně cheese (sýr).”
( https://reporterpremium.cz/a/pi2Dt/preklad-simpsonu-jeden-dil-je-sest-az-osm-hodin-intenzivni-prace )
seneke: Já to vždycky přisuzoval začátkům Simpsnů, kde si kolikrát prostě vymýšleli a nepřekládali (viz U Bandoléra v první sérii místo Kwik-E-Martu), asi aby to sedělo “na pusu” těm postavám když mluví. Ale jestli to někdo bude vědět, tak se sakra rád přiučím :)
namdnas: https://comicsdb.cz/sbirka/2846/namdnas/prehled/1/-x----
Jsou tam tri stavy. Zaskrtnuty se berou v potaz, nezaskrtnuty naopak nebrat a mezistav, kde se ta kategorie ignoruje. Sis asi odskrtl CETL, takze ti to ukazuje jen ty, co mas a necetl jsi.
Ahojte, podělím se s vámi o zkušenost se zásilkou z booktooku, co jsem si vyzvednul včera. Bublinková fólie je zjevně přežitek a stačí jedna vrstva tenkého igelitu ve větší krabici, kde knihy volně poletovaly. Odnesl to lehce ťuklý paperback, ale nic strašného na reklamaci. Když byla ta sleva rozhodl jsem vzít také Zázraky, samozřejmě že mi došlo první vydání s duplicitní stranou, takže to zjevně nevrátili. Pak jsem ještě objednal omnibus červeného trpaslíka a u něj samozřejmě také problém, ale ne ze strany booktooku. U trpaslíka je odlepená třetina takové té vnitřní výložky co je mezi stránkami a hřbetem. A teď bych prosím potřeboval poradit.
1. Je ještě možnost vyměnit v Krakatitu, nebo v Arkhamu Zázraky, popřípadě jestli je zde šance na výměnu, i když jsem to kupoval mimo jejich e-shop?
2. Vlastní tady někdo omnibus Červeného trpaslíka a pokud ano, je problém s vnitřní hnědou výložkou celonákladový problém, nebo mám jenom štěstí na špatný kus, popřípadě jaká je šance že se kniha rozpadne?
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.