Slevy, výprodeje, bazary

Tady nekdo nebyl na Svetu knih, tststs.
Ano, třetí díl je poslední.
Tak se dnes ve 35% slevě spustil prodej Siegfrieda a zbývajících dílů Danthrakonu.

https://www.verneovky.cz/
Na Humble Bundle jsou komiksy s Bondem (včetně těch, co vydalo Comics Centrum), zbývá posledních 24 hodin.
Kapis: Aby se strejda ještě nenaštval na tebe, že si mu říkal, že do konce roku a že si teda myslel, že má ještě čas.
Kapis: aspon se od nich dostanou i lidi, kterym to nestacilo rict, za me cajk :)
Zack: Ano, tu Bohemia Energy, před kterou jsem varoval každého poslední měsíc, kudy jsem chodil - a přesně před týdnem jsem na strejdu naléhal, ať ve vlastním zájmu od nich utíká jak nejrychleji dovede - říkal jsem mu, že do konce roku nemají šanci přežít - neposlechl, že to riskne a no vida - trvalo to pouze týden. Mohl mít trochu náskok.
...Takže neboj, já jim nikdy nezaplatil ani halíř a ty jejich "sjednávače výhodných smluv" jsem vždy hnal sviňským krokem :) Pravda, mám kapku výhodu, že vidím trochu za oponu.
Kapis: myslis tu Bohemia Energy, ktera pred par hodinama s politovanim oznamila, ze konci? :) Tem uz nic neplat...
Hmmm, tak už tam je 792 - včera jsem objednal za 319, tak to jsem zvědav.
Ale spíš počítám, že se k tomu postaví jako Bohemia Energy, takže se bude platit 1200 ;)
Luxor trojku Criminalu nabízí už za vyšší cenu a Booktook jedničku taktéž. Na Luxoru je ještě pod pětikilo ta jednička, ale jak se ty ceny změnily během dne, tak to možná dlouho nevydrží. To kdyby někdo chtěl váhat.
Tak ceny u předobjednávek jsou ceny předběžné, nemusí to pak za tu původní cenu poslat. Jenom pak napíšou informaci, že cena je vyšší než ta předpokládání, s tím, že předobjednávajícím nabídnou slevu.

Ale je to prča vidět komiks, za který někdo dával i několik litrů (snad pět), za pár stovek :-D Přitom se dalo předpokládat, že bude dotisk nebo nové vydání, protože zrovna Criminal se nikdy ve slevě neobjevil. Podobně jako Rudá hvězda. Co jde od BB artu do Levných knih nebo nabízejí s obřími slevami, tam je dotisk velmi nepravděpodobný, co do slev nejde a navíc se dobře prodává, to se dá v dotisku očekávat.
Čau, já si dnes preobjednal criminal 1 u booktooku, protože jsem ho pred objednal spolu s 3 dílem za 750/díl nekdy koncem září.
Na můj dotaz proč to takhle zlevnil neuměli odpovedet.

Zřejmě nějaká kampaň :).. Tzn očekávám, že 3. Díl bude s cenou kopírovat zbytek trhu, pokud ho konkurence nastavi níž. Ale jako nechápu tuhle politiku...
U Criminal 1 mají na Heurece všichni cenu + - stejnou..tzn. 450,-/500,-
Neví někdo proč je na Luxoru u Criminal 3 datum vydání 13.10. datum dotisku 1.12. a datum distribuce rovněž 1.12.?
Já dnes objednal Criminal 1 za 437,- Kč z booktook, tak jsem zvědavý

https://www.booktook.cz/p/criminal-1-kazdy-je-zlocinec-9788075955081/
Také jsem objednal. Jinak nevíte, jestli 3. Criminal nemá třeba oboustranný přebal, aby se hodil k prvním dvěma knihám? Zachytil jsem, že BBart měl v plánu to nějak řešit, ale nikde jsem nic konkrétního nenašel...
Taky objednáno, není to nějaká chyba, Criminal, takový špalek v pevné vazbě za 319???
Taky jsem si ten Criminal objednal, jsem zvědav, jak to dopadne. Přece jenom tady už je ten rozdíl docela velký.:) Tyhle přešlapy by mohli dělat častěji.
Tak jsem si dal osobní vyzvednutí na prodejně. Jestli to vyjde, tak chci vidět, jak se budou tvářit :-D
Že jim to nahazování nových věcí takhle blbne, každopádně to chce využít.:) Paper Girls mi taky přišli za 202,-
Na Luxoru Criminal 3 - Noční rozhodnutí za 319Kč v předobjednávce.
https://www.luxor.cz/product/criminal-3-zbo000428295

Na Knižním klubu je Criminal 1 - Každý je zločinec za 449Kč a na Luxoru za 479Kč.
https://www.knizniklub.cz/knihy/567165-criminal-1-kazdy-je-zlocinec.html
https://www.luxor.cz/product/criminal-1-kazdy-je-zlocinec-zbo000427663

Paper Girls 1 za 202Kč mi přišli za tu cenu a úplně v pořádku.
Mě včera přišel balíček s celkem 5-ti knihama a vše bylo v pořádku. Bylo to v kartonové krabici a zabalené ve fólií. Doručovatel Zasilkovna.
deefha: Ke mně Paper Girls dorazily v pořádku, ale přídával jsem k tomu i druhý svazek Husserlových Logických zkoumání (II/1), a ten má obálku potřísněnou něčím mezi žvýkačkou a papírovým kapesníkem zapomenutým při praní v kapse.

Milo: Ale na reklamace bývám zpravidla příliš líný. Špatné zkušenosti s obchody řeším většinou jednoduše tak, že u nich znovu nenakoupím - nevidím ten poměr obíhání/pár korun (u Paper Girls navíc jen díky tomu, že měli špatně zadanou cenu v systému, což už opravili) jako výhodný.
Deefha - reklamace a dej vědět verdikt ;)
ok, dik za info, tak jsem take objednal
perak: pokud se něco nezměnilo, tak platí "povinnost" realizovat jednu objednávku v době platnosti každého katalogu (je jich 5 do roka) - v knihkupectví (to musí být od jejich vydavatelství, tuším Euromedia, kam spadá vícero značek), na eshopu (cokoliv) nebo přes zákaznický servis (tam asi taky jen to jejich). Tedy z eshopu cokoliv, což je jasná volba. Já už jsem v KK nějaký ten pátek a zatím žádný problém, nakupuju na eshopu hlavně knihy (od jakéhokoliv vydavatelství), DVD, sem tam i nějaké ty blbosti jako dárky.
Koukám, že ta cena 202,- tam pořád ještě je. Kdo o Paper Girls uvažuje, ať dlouho neotálí, euromedia tu cenu co nevidět opraví.
Jasně, projímadlo je občas potřeba:)
deefha: Pokud si dobře pamatuji jejich podmínky, tak to neznamená jakýchkoliv 5 knih ročně z jejich celkové nabídky, ale knihy z jejich "katalogu" https://www.knizniklub.cz/knizni-klub/katalog/, kde jsou většinou knihy, které by sis nekoupil
Já v tom knižním klubu kdysi taky byl a už jsem dál nechtěl. Někde jsem dostal radu si prostě z katalogu nic neobědnat, že tě poté vyřadí. Může se stát, že ti i něco pošlou sami od sebe, když si nic nevybereš, ale to pošlou na dobírku, takže si ji prostě na poště nevyzvednš a tedy ani nezaplatíš a oni to pošlou zpátky. Už si přesně nepamatuju, jestli mě prostě jen vyřadili, nebo zda zkusili i něco poslat. Ale mám pocit, že nic neposlali a rovnou vyřadili a pak už od nich žádný katalog nechodil. ALe je to tak 10 let zpět
@Milo_Harwey, v knižním klubu je i 50% sleva na 3 tituly z nabídky nakladatelství Euromedia Group v rámci první objednávky. Spadají tam tedy i nějaké komiksy, já využil konkrétně na trilogii Návrat krále Šumavy.

https://www.knizniklub.cz/knihy/vstupni-50/
Tak přihazuje se v každém jednom projektu, kde chybí nějaké ty poslednější procenta. Ona by byla blbost nechat ležet na stole 90% cílové částky, když stačí doplatit posledních 10%. Takže je to vlastně takový průzkum jaký je o to reálný zájem s tím, že ten HitHit to protlačí mimo normální bublinu. Samozřejmě za cenu těch peněz, co jim pak člověk musí nechat :)
Zrovna u Trystera beru HitHit jako marketingový kanál. Práva jsou koupený, překlad zaplacenej, tiskárna zajištěná...
To je takový fun fact, že se až za břicho popadám.
Fun fact: Keďže Trystero začalo FCB bombardovať, že o pár hodín kampaň končí a chýba pár percent, bol som zvedavý ako okato to doplatí nakladateľ. Pár minút pred koncom sa objavil platba Petra F. ktorá má skrytú sumu ale podľa toho ako poskočila celková suma to bolo cca 5000 Kč, teda niečo, čo nebolo medzi odmenami. Takže tak.
Burns uz se zazracne 1h pred koncem plni, asi se "dosypavaji" objednavky knihkupcu :D
V knižním klubu mají ve výrazné slevě také první Myší hlídku a Hellboye 11.
Burns asi nevyjde, ne? Už není moc času a zbývá dost ...

Je v tom knižním klubu ještě něco za takto akční cenu?
Trip: opýtal som sa a vraj áno, je to limitka a obyčajný
Objednejte si raději Burnse od Trystera, o výtisk limitovaného Aarghu! bychom si mohli dát nějakou dražbu v budoucnu tady na databázi :)
honza2457: čiže to musím byt členom :/ oj
honza2457 : taky jsem neodolal , tak snad z toho klubu pak zase nějak elegantně vycouvám , aniž bch musel něco dál objednávat
Myslíte, že sa naozaj draží limitovaná verzia? Pretože je síce odfotená na obrázku, ale predmet dražby znie "AARGH 20", nie? :D

https://aukro.cz/aargh-20-6996952551
honza2457: Tak objednáno (s Negalyod - Božský had, Smrtící luna a Mlíkař), tak jsem zvědav. Loni takhle popletli cenu u Walking dead 32 a poslali mi to za tu původní malou cenu. Tak uvidím, jak to dopadne teď. Každopádně díky za info.:)
Plánuje někdo zacházku v CP? Momentálně se tu pohybuju.