Když už se nakouslo Mighty Boys, má vůbec někdo zdatný v AJ už nějakou zkušenost s tímhle komiksem? Jsem zvědavý na názory zde, úplně kupovat zajíce v pytli se mi nechce a upřímně Mighty Boys už moc nevěřím v tom jak parádní díla to jsou.
Darker: Komiksy už jsou vytisknuté, čeká se jen na ta pouzdra k Sykes/Jack, měla by dorazit příští týden. Ať se to začne prodávat vše najednou. Ještě pár dní vydržte.
TonyT: Kazdy kanal nejak zacina a kazdy by rad rostl. Nekterym se to povede. Neni duvod si komplikovat pripadnou budoucnost tim, ze udelam hned na zacatku tak zbytecnou chybu v brandingu jako karl. A to do toho ani netaham eticky rozmer, kdy tohle pouziti ciziho artu bez svoleni neni ani v sede zone :)
Karl173: Není to špatný! (I když tady nejsem úplně objektivní.) Jediné co mám, je drobné upozornění. V kódu není problém s prohozenými číslicemi, spíš s jejich horší čitelností. Číslo 9 občas vypadá jako S. Ale podstatné je, že se lidi dozvědí, že se mají ozvat, za což díky!
Karl173: ten Hellboy v ikone je primo blbej napad, kteryho budes litovat deset vterin po tom, co se ti ten kanal rozjede a vsimne si toho vlastnik prav :)
Moje první komiksové video o představení komiksu Batman/Fornite. Je to zatím jen takový pokus, tak kdo chcete, můžete mrknout a případně mi dát nějakou zpětnou vazbu.
Fimi: Já tak nějak myslela zda by mi ten zbytek někdo půjčil v angličtině. Čtu to už podruhé.
Zack, Toe: pustím si seroš a nebudu shánět knihy. To lepší z Hitmana to připomíná fakt masivně. Jinak Hitmana, Preachera i pár Punisher Max od něj mám načteno. Ale tohle mi přišlo teď celkem k chuti. Asi to vystřídám Strážci.
Draco: The Boys jsou u mě to nejlepší drámo, co Ennis vytvořil, samozřejmě je to úplně stejné jako všechny ostatní vážnější Ennisovky (ty nejvážnější válečné, ty jsou pro mě extra nuda). Klasicky to končí cca 6 sešitů před finálním uzavřením série, tedy poslední knihu / sešity můžeš s klidem vynechat, když neseženeš omnibus nebo jiné sebranky. Jako obvykle Ennis příběh uzavřel a patlá se dál v jeho klasickém dojezdu a divném moralizování, což ti celou sérii jen znechutí (viz. třeba Preacher a poslední knihy :)
Seriál si naštěstí vzal to dobré ze začátku, ten tíživý pocit, že si fakt mravenec oproti superhrdinům, kteří tak můžou všechno, klasickou dobrou Ennisovu brutalitu a černý humor (v seriálu je snad ještě černější, ale není tak fekální a sexistický, jako v komiksu - to nepíšu jako zápor :) ale naštěstí v tom necítíš tolik tu Ennisovu devadesátko punkovou revoltu vůči mainstreamu, supíkům a korporacím, resp. zůstalo jen něco z těch korporací, ale hraje to na modernější aktuální vlnu masmédií a pop kultůry jako takové.
Shrnuto, asi bych se taky vykašlal na komiks a klidně si dal jen seriál, pokud ho někdy dokončí...
V serialu zbyl jen ten feel, jinak si to jde dost vlastni cestou. A za me je serial lepsi jak ta original comics serie, ale je fakt, ze jsem v te mensine, ktery to moc nebavilo, mel jsem celou dobu pocit, ze zo ctu tak po dvacate jen od Ennise.
Nemáte někdo další booky The Boys? Mám jen ty dva, co vyšly u nás a početla bych dál. Mimochodem, jaký je ten seriál? Ty knihy mají ještě hodně feeling nultých let, tak se mi obtížně představuje jak to převedli do současnosti
Stala se mi po letech nevídaná věc, naučil jsem někoho číst komiksy :D Kamoška, učitelka češtiny na základce si přečetla Potápěče a Essex County a prý chce jít s dobou a číst, co čtou její žáci, takže mi dala seznam mangy, co frčí u ní ve třídě :D A její přítel chtěl taky něco, tak dostal Sunstone a zatím ho to baví :D
Hellblazer:
Klasika Herkules, zlepil som s nim cca 20 bookov aj pre kamosov a drzi ako hluchy dvere
Len treba vediet odhadnut mnozstvo a nechat to zatazene cez noc. Drzi bez problemov uz roky na TBP aj HC bookoch
hellblazer: Řešila jsem to u TPB (některé mají opravdu mizerné lepidlo, které nevydrží ani jedno přečtení booku) a - neuspěla. Zkoušela jsem běžná lepidla s nízkým obsahem rozpouštědel a buď to vůbec nechytlo, nebo se to po zaschnutí stejně znovu záhy rozpadlo. Cokoliv řídkého a s vysokým obsahem rozpouštědel se nacucne do papíru a stejně to nedrží (ověřeno na normální knize). Takže v případě kousku, na kterém hodně záleží, bych se obrátila na odborníky.
Neřešil jste někdo odlepující se vazbu od stránek viz foto? FOTO Můžete doporučit nějaké lepidlo nebo je lepší rovnou zajít si to nechat slepit či opravit někým odborným? Jedná se o absolutnu Sandmana, tak bych si to nechtěl úplně do*ebat. :)
2scha: Je to tak. Měli by to vydat znova. U se to tady řešilo. Nejsem si jist, jetli to nepsali na Facebooku. Ale vzhledem k tomu jak teď vydávaj, respektive nevydávaj těžko říct jak a kdy to bude.
Čestík, někde někdy jsem četl, že BB art má v plánu znovu vydat Habibi. Teď to samozřejmě nemůžu nikde dohledat, víte o tom něco nebo to bylo jen moje přání a já si ho převedl na někde někdy?
Pokud nevíte, ve kterém vlákně přesně rozjet novou diskuzi, tak pravděpodobně toto bude to pravé. Také zde končí offtopicy z jiných vláken. Tak trochu odpaďák.