Pindárna Obecný pokec o čemkoliv.

Koukám na promo "Proti Přírodě" a mluví se tam o vnadném vlkovi. Je to mnou, nebo si taky představíte vlka s kozama? Dá ze u muže mluvit o vnadech? Co si mám pod pojmem "vnadný muž" představit?
Lijem24: má to být nažloutlé. vytiskli to na hajzlpapíru.
Má tady někdo To bylo tvé jméno mangu od Egmontu? Nedávno mi přišla a má takové lehce nažloutlé stránky a nevím jestli je to účel :D
Dalamar: Diverzifikace zboží. Ten jejich proces digitalizace komiksů není zrovna nejlevnější.
Nanits.....mě spíš překvapuje, že to přechází z digitálu na papír. Nutno podotknout, že příjemně překvapuje.
Trip: Jsem si si říkal, kdy to z e-verze přejde na analog verzi :-). Díky za připomenutí!
Hanussen: Něco podobného zažívám vždy, když se podívám do knihovny na Thorgala :)
SomeOne: Jo vím, ale pořád je to "neoficiálně" a "chtějí" :)
Jo, taky budu pokračovat v řadě Usagiho, opravdu si to nechci dát vedle Doc. Strange :-) Kdyby to aspoň bylo stejně velké jako Yokai...
Já vím, jenom to trochu uráží moje obsese :D
Hanussen: Tak to už bylo avizováno, že to má standardní americké rozměry. Můžeš si to založit třeba k tomu Pohádkovu :–)
Nezbi: Tak oni už dávno na fb neoficiálně oznámili, jaké komiksy chtějí letos vydat jako první. A možná ještě počkají, jestli opravdu dojde k otevření, nebo jestli to zase odsunou.
Na tom novém Usagim se mi vyloženě nelíbí jenom jedna věc...
10. května otevírají knihkupectví, to by mohl BBart už něco oznámit :)

Dôveruj, ale preveruj! Ha ha
Darker: tak to je bomba :)
Jsem se od toho videa nemohl normálně odtrhnout. Pecka. Díky Darker.
Zajímavé video, na které jsem dneska narazil. Tohle by možná bylo řešení, kdyby se u Kolosálky odlepila vazba ;)

Já mám zase přístav a supr. Jako fakt se mi to líbilo. Čekal jsem že.to bude pokračovat (slušelo by to tomu), ale je to uzavřené.
TonyT: Eclipse doma mám, docela se mi to líbilo, není to sice úplný top u Image, spíš takový lepší průměr. Přístav jsem nečetl.
Když už se nakouslo Mighty Boys, má vůbec někdo zdatný v AJ už nějakou zkušenost s tímhle komiksem? Jsem zvědavý na názory zde, úplně kupovat zajíce v pytli se mi nechce a upřímně Mighty Boys už moc nevěřím v tom jak parádní díla to jsou.
Darker: Komiksy už jsou vytisknuté, čeká se jen na ta pouzdra k Sykes/Jack, měla by dorazit příští týden. Ať se to začne prodávat vše najednou. Ještě pár dní vydržte.
Zack- jasný já si dělám srandu...
Vybíral začne myslím 26 dubna
TonyT: Kazdy kanal nejak zacina a kazdy by rad rostl. Nekterym se to povede. Neni duvod si komplikovat pripadnou budoucnost tim, ze udelam hned na zacatku tak zbytecnou chybu v brandingu jako karl. A to do toho ani netaham eticky rozmer, kdy tohle pouziti ciziho artu bez svoleni neni ani v sede zone :)
Takže v pondělí. A co Vybíral? Ten má v edičáku Duben a ten bude příští týden končit a ještě ani předobjednávky jsem na stránkách neviděl :/
Zack: tím až to karl173 rozjede myslíš těch zbývajících dvacet lidí z nás, co se na to ještě nepodívalo :-))) vlastník práv bude opravdu bez sebe...
Psal mi cyboy, ze to bude odchazet v nedeli, takze v pondeli by to meli nektery lidi mit.
Mighty Boys už prý vydali tu jejich dvouknihu? Má to už někdo? Jsem zvědavý jak to dopadlo.
Scarface: Aj, chybička se vloudila. Ale též dík za zpětnou vazbu. :)
Karl173: Není to špatný! (I když tady nejsem úplně objektivní.) Jediné co mám, je drobné upozornění. V kódu není problém s prohozenými číslicemi, spíš s jejich horší čitelností. Číslo 9 občas vypadá jako S. Ale podstatné je, že se lidi dozvědí, že se mají ozvat, za což díky!
seneke: V Hodoníně v trafice to máme :)
Zack: To máš recht, ale naštěstí tam je ten háček, jestli se to rozjede...
Karl173: ten Hellboy v ikone je primo blbej napad, kteryho budes litovat deset vterin po tom, co se ti ten kanal rozjede a vsimne si toho vlastnik prav :)
Fry: Děkuji
seneke: Na mojí obranu se mi to nezdálo jako nějaká extra publicistika, tak jsem to tam radši nedával :D
karl173: Na videa a podobnou žurnalistiku tu je rubrika publicistika.

Jinak nehorázně provokuješ. :D Já prolezl trafiky a nikde a ani kus. Prý beznadějně vyprodaný.
karl173: Pěkný! líbí se mi ten formát - krátké a výstižné. :)
Moje první komiksové video o představení komiksu Batman/Fornite. Je to zatím jen takový pokus, tak kdo chcete, můžete mrknout a případně mi dát nějakou zpětnou vazbu.
Draco: tak to ses jako vsichni zpatecnici v prdeli a trp si, vid :)
Draco: to je pravda....Invincible máš 24 volumek, 12 deluxek nebo 3 compendia....tak si vyber
Nojo, ale to bych si Invincible a Irredeemable musela koupit... já narozdíl od vás kuci nečtu v onlajnu
Irredeemable je výborné..
Draco seriál rozhodně doporučuji, společně s Daredevilem, Legionem a Invincible jsou to nejlepší. Superhero komiksové seriály
Fimi: Já tak nějak myslela zda by mi ten zbytek někdo půjčil v angličtině. Čtu to už podruhé.

Zack, Toe: pustím si seroš a nebudu shánět knihy. To lepší z Hitmana to připomíná fakt masivně. Jinak Hitmana, Preachera i pár Punisher Max od něj mám načteno. Ale tohle mi přišlo teď celkem k chuti. Asi to vystřídám Strážci.
Draco: The Boys jsou u mě to nejlepší drámo, co Ennis vytvořil, samozřejmě je to úplně stejné jako všechny ostatní vážnější Ennisovky (ty nejvážnější válečné, ty jsou pro mě extra nuda). Klasicky to končí cca 6 sešitů před finálním uzavřením série, tedy poslední knihu / sešity můžeš s klidem vynechat, když neseženeš omnibus nebo jiné sebranky. Jako obvykle Ennis příběh uzavřel a patlá se dál v jeho klasickém dojezdu a divném moralizování, což ti celou sérii jen znechutí (viz. třeba Preacher a poslední knihy :)
Seriál si naštěstí vzal to dobré ze začátku, ten tíživý pocit, že si fakt mravenec oproti superhrdinům, kteří tak můžou všechno, klasickou dobrou Ennisovu brutalitu a černý humor (v seriálu je snad ještě černější, ale není tak fekální a sexistický, jako v komiksu - to nepíšu jako zápor :) ale naštěstí v tom necítíš tolik tu Ennisovu devadesátko punkovou revoltu vůči mainstreamu, supíkům a korporacím, resp. zůstalo jen něco z těch korporací, ale hraje to na modernější aktuální vlnu masmédií a pop kultůry jako takové.

Shrnuto, asi bych se taky vykašlal na komiks a klidně si dal jen seriál, pokud ho někdy dokončí...
Je pravda že když si přečteš Preacher, Crossed, Boys nebo Hitman, tak je to fakt hodně podobné