Sběratelský klub Diskuze pro sběratele comicsů.

Fimi: jake isbn ma to injustice?
Hawwwran, mě konečně přišla čtvrtá Deluxe X-O Manowar... úžasné, Koukal jsem že pata a čtvrtá kniha na netu už kolem 4000 Kč...tak jsem to stihl pěkně...

Mimochodem už vyšla Injustice souborná Year one v pevné
Právě mi přišel Before Watchmen omnibus. Funglovka ve folii, ale má drbnutý cover spodek uprostřed s malinko natrženou košilkou. Jenže za 711kč? Super!
Lenny: Jop, Smečka z Bagdádu se valí taky na pultech pořád a to je jednohubka v broži i vázačce :/
Neskončilo Ypsilonko ve výprodeji? Tolik k Vaughanovi...
Paper girls bych si nechal líbit...ale nějak nevím nevím, já prostě bb artu nevěřím
19.6. vyjde Sága 9, čímž se dostaneme na úroveň USA.
Jsem zvědavý, jestli si BBArt po Y a Sáze troufne i na Paper Girls, které budou letos končit třicátým číslem. Paper Girls mají pětidílné story arcy, takže to vychází na 6, případně 3 knihy.
Walome: jak řikám hru jsem nehrál, hry prostě nehraju...no, tak do toho nepůjdu...koupím si jinou věci...třeba deluxky The Wicked and Divine nebo Low
Fimi: to musí podle mě stát za vyliž (soudě podle kvality her), do toho bych teda nešel.
Arkham vyloženě doplňuje příběh herní série, zatímco Injustice komiksy na příběh hry z vysoka kašlou. Navíc spousta věcí nesouhlasí s kánonem hry (postavy umírají jinak apod.).
No asi to má skutečně jinou strukturu než Injustice protože pro tu nepotřebuješ hru znát...a to jsem se fakt chystal toto koupit...třeba mám komiksy Mortal Kombat co byly k MKX a tam je to tak napůl... lepší když hru znáš ale není nutností
Fimi: Pokud jsi nehrál hry tak bys v tom měl asi opravdu bordel. Já mám A. City, A. Unhinged + A. Knight na cestě. Jsou to spíš krátký epizody, který vysvětlují příběhový díry a pozadí událostí ve hře. Nutno dodat, že jsem třeba The Road to Arkham a nějaký další nečetl, tam může být ucelenější příběh. Vzhledem k formě ostatních booků bych na to moc nesázel. Možná má někdo víc zkušeností..
No to nemám čas, já rád když si v jedenáct večer udělám čas na čtení... předpokládám že ani Injustice nemusím hrát abych pochopil komiks..příběh je snad pojat v komiksu ne?
Fimi: By sis měl nejdřív zahrát ty hry, podle kterých to je psaný. Jinak v tom budeš mít bordel.
Čau. Na Crew maj dotisk Kontrakt na Boga kdyby vás to zajímalo.
Hawwwran víme, další incal, Storm a indiánské léto
Nevite co se chysta v serii MDEK?
Lenny chápu, já četl snad jen jeden...takže to je o ničem, děkuju to jsem chtěl vědět
Hodně levné? Ty MCU komiksy jsou zadarmo drahý =D
Lenny asi jo, koukám na to a přijde mi to nějaké levné a hlavně tam asi nebudou poslední filmy jako cpt Marvel a Endgame...
Fimi: Komiksy jsou v omnibusu, tohle vypadá na novelizace
Fimi: Ta diskontní cena je vyšší, než můj měsiční rozpočet na jídlo. To by mě zajímalo, jak vypadá ta nediskontní.
Wannsee. No, pořád lepší než Locarno.
Wannsee je tedy hodně dobré. Argo se tedy nebojí riskovat, vydat tu komiks o konferenci ve Wannsee. Respekt. Hlavně kresba je špičková. Mám od Fabrice Le Hénanffa koupený komiks Modigliani a je to malíř, který umí zprostředkovat atmosféru. Moc se na tuhle věc těším.
Argo dnes taky ohlásilo dva nové frankofonní komiksy - Wannsee a Mezolith.
Mě taky, snad se to rozjede a bude toho přibývat.
ERB mi dělá větší a větší radost.
Darker: edice ERB má taky svoje diskuzní forum, zeptej se přímo u zdroje.
Darker - hororový komiks o vlkolakoch :)
Gmork: Když už tu děláš reklamní spojku, tak o čem je STŘÍBRNÝ MĚSÍC NAD PROVIDENCÍ?
Už je to tam dopsané, většina věcí po prázdninách - září, říjen, listopad. Mistr meče na konci dubna.
Nějak tam nemůžu najít kdy to vybíral vydá...kdy to začne vycházet?
O Aspic zájem je, jen je problém s jednáním u Delcourt/Soleil, resp. v komunikaci s nimi. Daleko lépe se vyjednává s Dargaud, Lombard, Dupuis, Glénat. Ale bude se na
ně pořád dotírat, u Soleil a Delcourt je spousta zajímavých titulů. Snad časem povolí.
Gmorku, jen dotaz. Vyjde někdy ten Aspic, co ho původně měli plánovat ještě loni?
Je to tak, hlavní je vybrat dobrý titul - silný příběh, sympatické postavy, kratší série, dobrá kresba. I v té Evropě je spousta ptákovin, těm je třeba se vyhýbat. Pokud bude mít western Sykes úspěch, bude následovat Texas Jack od stejných autorů. Pokud Murena, budou na pořadu dne Orlové Říma. Pokud Sága Valty, tak další severská věc Siegfried od Alexe Alice. Trošku doufám, že se kresba Mohameda Aouamriho u Sága Valty bude čtenářům líbit a otevře vrátka pro parádní drsnou fantasy Mortepierre, na které si udělal jméno. No, vše je v rukách fanoušků. Sága Valty vyjde jen díky nim, díky velkému zájmu o Asgard, vůbec to pro letošek nebylo v plánu. Čili samotní fandové budou určovat, co bude v budoucnu vycházet.
Gmork: ooooooo tak to je paráda..zajímavé jak Vybíral ohlásí 4 věci a najednou je z něj plnohodnotný konkurent....
Nakladatelství Josef Vybíral ohlásilo na podzim další novinku - drsnou vikingskou záležitost Sága Valty. Všechny tři díly vyjdou v jedné knize. Scénář Jean Dufaux ( Murena, Zloději z Říší, Nářek ztracených zemí atd.) a kresba Mohamed Aouamri ( Mortepierre, Hledání ptáka času, Sylve )
Trip: Co vím, tak Eagleamos o tomhle moc nechce mluvit a raději mlčí.
A bude niekedy vydaný Krize nekonečna a Poslední krize?
Jak tak koukám na DCKK wiki ... tak Batman / Superman: Utrpení a Flashpoint teď nebude ... místo toho nás čeká první kniha Bažináče a JSA: Golden Age