Art Obrázkové vlákno.

Můj pokus s vodovkama ala Dustin Nguyen (vodovky jsem od základky v ruce nedržel)

Já žeru ty jeho vlasy.
Ale bylo by to krásné :)
Chystá, ale nekresli to Sejic
Darker: Tys z toho pochopil, že se to reálně chystá? :o to by bylo cool.
Včerejší tweet Stjepana Šejiće, když si přečetl, že se chystá crossver Wonder Woman a Tomb Raider :)
Hawwwran: poslal som ti mail :)
Libi se mi tvuj talent i pristup. Tak treba nekdy neco uvidime na verejnosti. Vela stastia :-)
mackovjak: vďaka, kreslím vlastné komiksy pre úzky okruh známych, ktorí sú ochotní si ich kúpiť za cenu tlače, ktorá nie je práve najnižšia. A možno nie sú moje amatérske komiksy až také hrozné, keď si ich kupujú pravidelne (alebo si ich kupujú pravidelne možno len preto, že sú poprepájané do jedného spoločného univerza a dej i postavy sa navzájom prelínajú.)
PS: nevieš o mne, lebo to mám iba ako koníček vo voľnom čase, v ktorom potrebujem stíhať aj iné veci než čmáranie a nechce sa mi investovať ani čas, ani energiu, ani peniaze do samoreklamovania a naháňania lajkov a fandov. Keby len jeden - dvaja o moje komiksy stáli, úplne by ma to tešilo (je tých záujemcov ale kapičku viac) :)
hawwwran: žiaľ, ja nespolupracujem, nerobím ani na objednávky, lebo tak ma to nebaví. a peniaze pre mňa nie sú motiváciou. kreslenie mám iba ako hobby, ktoré ma baví len vtedy, keď robím to čo ja chcem. A nejaké "mrhanie talentu" mi je šumák :) Ďakujem za uznanie, ak si to tak myslel :)
Do vějíře hledali kreslíře a scénáristy amatéry, ne? Možná pořád hledají.
Ter... Tak klobúk dole. Rastu nam tu pekne talenty. Nejaký dobrý scenár a skúsiť nejaký komix. Ked neni scenarista vezmi nejakú knižku, ako napr LOISEL. On dal napr petra pana. Keby ze mam taký talent skúsil by som to takym spôsobom. Ovsem ze ked uz nekreslis len o tebe neviem. Potom som nic nepovedal. 👍

a do tretice fan art pre kamaráta

ešte niečo odo mňa

niečo odo mňa
Kakizaki Masasumi
Super dik za info.
Macko - Má to 3 časti a všetky budú od Arga v jednej knihe čiže to bude komplet.
Bado. Nevieš náhodou ci to ma mat viac casti alebo je to ucelene?
POZOR - krásne kreslený Mjöllnir od Arga vychádza podľa ich stránok už koncom budúceho mesiaca.
Manifest destiny...

Julius M. Gopez (komiks White Sand)
Killingjoke:Aha,tak jsem to muske přehlídnout.
Jinak se těším.
Franta: Nee, já už to tady dával...
Vydává české nakladatelství Vybíral v nové edici ERB:
- DĚTI Z MONTMARTRU 1.10.2018
- ASGARD 1.11.2018
- ZBROJMISTR 1.12.2018
http://www.verneovky.cz/www-verneovky-cz/16-PRIPRAVUJEME
BadoXXII: Hádám,že to jsou asi datumy vydání v zahraničí,že?...
1.12.2018 vychádza u nás Xavier Dorison, Joël Parnotte – ZBROJMISTR

1.11.2018 vychádza u nás Xavier Dorison, Ralph Meyer (autori komiksu Undertaker, hlasujte na strankach Crwe!) – Asgard

1.10.2018 vychádza u nás PATRICK PRUGNE – DĚTI Z MONTMARTRU

Brutas the Badass - Donal DeLay
BadoXXII: Jop, na to těším hodně moc, moc.
Diosamante (Jodorowsky - Jean Claude Gal) září - veľký Argomiks
Hellboy se Spawnem? To jde? :-) Pekny

hádejte dvakrát
deefha: SORCERY!
deefha: Dobré, jak cip :D
Komiks Jack Wolfgang, kresba Henri Reculé - příští rok u Arga :)
Nějací moc býlý;) ale Belgie 2:1
Tak kdo to dneska vyhraje?

Supergirl: Being super (Joëlle Jones)
Takovej odfláknutější Jim Lee... A vůbec, co se s ní vomakává v dešti, když už maj dávno děcka.
Superman / Wonder Woman by Matt Banning