mackovjak: vďaka, kreslím vlastné komiksy pre úzky okruh známych, ktorí sú ochotní si ich kúpiť za cenu tlače, ktorá nie je práve najnižšia. A možno nie sú moje amatérske komiksy až také hrozné, keď si ich kupujú pravidelne (alebo si ich kupujú pravidelne možno len preto, že sú poprepájané do jedného spoločného univerza a dej i postavy sa navzájom prelínajú.)
PS: nevieš o mne, lebo to mám iba ako koníček vo voľnom čase, v ktorom potrebujem stíhať aj iné veci než čmáranie a nechce sa mi investovať ani čas, ani energiu, ani peniaze do samoreklamovania a naháňania lajkov a fandov. Keby len jeden - dvaja o moje komiksy stáli, úplne by ma to tešilo (je tých záujemcov ale kapičku viac) :)
hawwwran: žiaľ, ja nespolupracujem, nerobím ani na objednávky, lebo tak ma to nebaví. a peniaze pre mňa nie sú motiváciou. kreslenie mám iba ako hobby, ktoré ma baví len vtedy, keď robím to čo ja chcem. A nejaké "mrhanie talentu" mi je šumák :) Ďakujem za uznanie, ak si to tak myslel :)
Ter... Tak klobúk dole. Rastu nam tu pekne talenty. Nejaký dobrý scenár a skúsiť nejaký komix. Ked neni scenarista vezmi nejakú knižku, ako napr LOISEL. On dal napr petra pana. Keby ze mam taký talent skúsil by som to takym spôsobom. Ovsem ze ked uz nekreslis len o tebe neviem. Potom som nic nepovedal. 👍