Dostala se mi do rukou Velká kniha králíčkových sebevražd britského autora Andy Rileyho a je to neskutečný nářez - horda sebevražedných králíků se žene vstříc smrti na stovky způsobů :)
V databázi jsem na to nenarazil, pravda, není to úplně čistý komiks (jednoobrázkové vtípky), ale i pár stripů se tam najde. Zvažte nebo alespoň přečtěte, nudit se nebudete.
Zack: jo tak, takže lidi, co dají pouze hvězdy a nedají koment se nezobrazují? Asi jsem objevil Ameriku co;-)? No paráda, to je super, bo na ty tapetáře není nikdo zvědavý - ještě abych si mohl odfiltrovat Entitu a pár dalších Vyvolených a bude to bomba;-)
Zack: hodil jsem ke svému komentu k Dilbertovi 4 hvězdy a jelikož tam máme s GWB více vstupů, najednou to hlásí 5 hodnocení, i když hodnotili pouze 3 lidi....
Demnog: ty vole, ja sem spravne, to byla systemova vyzva, to nebudu davat do Pindarny, ale ty si zjevne porad pletes Pripominky s Navrhy do databaze :))
Azteck: Nechal bych to kazdopadne samostatne a nech to na Toeovi, kdyz je u zdroje.
DEmnoG: spíše se přikláním k verzi samostatné "záložky". Sice tak nějak předpokládám, že ISBN je stejné jako u brož. verze?? Každopádně budu potřebovat kompletní údaje, jelikož jsem neměl možnost se k tomu dostat a nevím, zda ještě ta možnost bude.
to admins: jak to chcete resit s limitovanou edici Ticha? Bude samostatne nebo u paperbacku bude casem dalsi obalka, jako je to u Hellboy #1: Sémě zkázy?
to Zack 07:29:19 22.05.2012 : pindarna (nemohl jsem si odpustit:))!
Slaine: Tato vychytávka by se mě také líbila. Určitě bych také nečel všechny čtyřlístky atd. a odborné komentáře od lidí, kteří chválí každý komiks do nebes a mají ve sbírce 20 komiksů....
Fry: BINGO! Ale neboj nejsi jediný (ani to nebylo na tebe přímo myšleno, ale když ses ozval, tak máš pravdu, nezahrnul bych tě mezi své oblíbence :-)). Teď jsem měl na mysli především detailní rozbory Čtyřlístků od pánů Kabikumana nebo J.Connora. To zrovna nejsou věci, který by mě úplně tankovaly :-). Ale nic proti, to je jen čistě můj názor - každý by si vybral, co ho zajímá - třeba i tebe Fryi :-)).
Zacku, mám další tip na zlepšovák. Možnost vytvořit si seznam lidí, jejichž příspěvky mne zajímají. A v sekci "Komentáře" mít možnost zobrazit buď všechny komentáře nebo pouze od seznamu mých oblíbenců. Která možnost by byla defaultní by ideálně bylo v nastavení profilu. Nebaví mne teď scrollovat tunou příspěvků od lidí co hodnotí všechny kačery a čtyřlístky, abych se dohrabal k jednomu zajímavému hodnocení člověka, na nějž dám.
Co udělat formulář pro comics,kterej by se jenom vyplnil a admin by na něj jenom kouknul a dal do databáze?Nevim,jestly pomáhá dávat sem odkazy na comics na jiných stránkách a nebo psát tři řádky o comicsu,který toho moc neřeknou.
... protoze hlavni stranku nectete, parchanti, tak i sem :)
Všechno jednou končí, ale většina CDB událostí v neděli. | 08:10 17.05.2012 | Zack | [EDITACE]
Vážení rodičové a přátelé comicsu, dovolte mi lehce si zarekapitulovat: Tuto neděli končí hlasování o letošní Fabulu Rasu. Máme seznam lidí, kteří ještě nehlasovali a nebojíme se ho použít! Stejně tak končí soutěž, kde si tři osudem vylosovaní šťastlivci odnesou veřejnou pochvalu před nastoupenou jednotkou a comics Superman: Rudá Hvězda. A v neposlední řadě, v neděli bude poslední den, kdy si můžete na Světu Knih uzmout třetí z naší série comicsových záložek. Práci zdar!
to nevrvaim len som myslel keby clenovia mohli pridavať popisy ukažky a pod. info že by to bolo v pohode a dať k tomu odkaz navacsiu databazu ja by som nemal problem denne pridať nejake komixy z netu ale nebudem to riesiť nemam vlastnu stranku tak neviem jak je to velmi zložite
Koukni, kolik toho vyslo, kolik toho vychazi, spocitej si, kolik lidi by to tu muselo krmit a kolik by muselo byt adminu, kteri by to po vas kontrolovali/opravovali. Uz vubec nemluvim o tom, ze ty ambice proste nemame.
Co si uzivatele napisou, to budou mit. Zahranicni comicsy primo v databazi nebudou na CDB nikdy, to je jak kdybych si naplanoval, ze si postavim chalupu na Marsu.