No ale má vůbec smysl číst něco co 'není zas až tak strašný' ? Každý ať si odpoví sám, já se spokojím pouze s Kurva velkým Sin City :) .. jinou kolosálku nepotřebuji
Treba se najde nekdo, komu se ta druha pulka libila. No to asi ne. Treba se najde nekdo, komu ta druha pulka neprisla tak spatna jako mne. Zrovna nedavno mi nekdo rikal "ze to neni zas tak strasny" :]
Toe: Já spíš narážel na to, že jakožto čtenář/zákazník bych chtěl mít možnost koupit něco komplet. A ne aby nějaký kontrolor kvality určil, že např. druhý díl Harryho Pottera se mu nelíbí a pro další příběh je nepodstatný, tak ho nevydáme. Pak už je na každém z nás, co si kdo koupíme a co budeme považovat za komplet a co za nepodstatný dovětek atd.
PS: Je mi jasné, že Crew to nedovydala, protože to mělo špatné prodeje a ne že by se jim nelíbil konec.
Fry: Teď nevím, jestli to myslíš jako vtip nebo vážně :D
lantan1: Není to asi jedno tam, kde to na sebe navazuje, tedy přesně jak píšeš, pokud autor napíše něco jako celek. Teda i to je otázka ;) Můžeš mít komplet Batman 1-5. Už ho ale nemusíš mít komplet, když za 20 let vyšlo 6-10. Ergo máš třeba Dlouhý Halloween 1 a 2 komplet? Zamýšlel Stráča opravdu 24 dílů Rising Stars? :) Co kdyby ty tři díly nebo ten poslední vydal až po velké knize viz to, jak komplikovaně to vycházelo v originále? Bude to komplet a dovětek? Bude to volné pokračování? Co kdyby to začal teď znovu psát, páč mu někdo nakonec koupí ty práva k filmu? Byl Helloby komplet s tím jedním sešitem, jak tehdy Mignola zamýšlel a neoznačil číslem? Je komplet B.P.R.D., které se začalo i zpětně číslovat až snad od čísla 50 nebo kolik? Jsou komplet Simpsoni, když pořád vychází a v každé knize je vždy několik uzavřených příběhů? Je to ve vycházejících hvězdách? Toť spousta otázek ;)
Pro upřesnění: Hvězdy byly u Crwe propadák a neprodávaly se. Jelikož jednička končí otevřeně, vydali alespoň zkrácenou dvojku a část příběhu tím uzavřeli.
Lantan - to s tím závěrem hvězd mi připomíná scénu z trpaslíka s prediktivní umělou inteligenci... Rimmer: chci si pustit seriál, druhou sérii. Počítač: je vymazána , rimmer: jak to? Ještě jsem ji neviděl , komp: už jsem ji zkoukla a nelíbila by se ti, spoiler, spoiler, spoiler...👍🏻😂😂😂
Toe: A má smysl dávat knihám čísla kapitol a čísla stránek, nebo je to taky jedno? Pokud autor napíše něco jako celek a mně to zaujme do té míry, že to neodložím, tak bych si to rád přečetl až do konce a pořadí jak to bylo autorem zamýšleno.
Fry: Jasně, rozumím. Nebylo by to poprvé a ani naposledy co by se mi komiks, který si koupím, nelíbil. Ale u těch kolosálek je výhoda, že se dají kdykoliv prodat minimálně za svoji pořizovaní cenu. Takže to vlastně ani moc risk není.
lantan: Hele já ti tvůj názor neberu, napsal jsem jenom abys pak nebyl zklamaný. Třeba se pletu, ale dle lidí co to četli až do konce jsem si na to názor už udělal :)
Fimi, lantan: Ale takhle to samozřejmě nemyslím. Vím ale že plno lidí říkalo, že právě ten závěr Vycházejících hvězd stojí za nic, takže asi tak. To nejlepší už vyšlo.
Fry: Tak, že něco nedovyšlo česky neznamená, že by to mělo být nekvalitní. Ze zkušenosti to bývá přesně naopak :) Kvalitní věci jsou zaříznuté a Deadpoolové vychází po tunách :)
taky si myslím, že to vydání od Crwe je teď neprodejné kvůli nekompletnosti (ač tvrdí, že je to nějaký uzavřený celek a dá se to číst jen tak jak to vyšlo - to nemůžu potvrdit, sám jsem to ještě nečetl).
Fimi: Však to taky bude mít přes 1000 stránek, třeba ty Witchblady/Darknessy mají 640. Takže téměř dvojnásobek obsahu ... to bude podobné tomu prvnímu Kolosálnímu Conanovi.
Honzyk: Ten týpek dokáže navnadit na cokoliv :) Je to opravdový milovník všech komiksů a jeho znalosti ... tahá z hlavy kdo napsal/nakreslil/coloroval jakékoliv číslo kteréhokoliv komiksu :D. z každého jeho videa mám pocit, že právě mluvil o tom nejlepším a nejzásadnějším komiksu v historii.
Nedávno se tu probíral Berserk a jeho delux edice no včera mi přišli první 3 a je to opravdu velká paráda. To co mě nakonec donutilo ke koupi,protože jsem chtěl vidět jak knihy vypadají tak bylo toto video. I tak díky za to že se to tu probíralo i to mě troch nakoplo. :-) http://www.youtube.com/watch?v=FGTp_PPBoDA&t=1s
Práva se vrátily Powellovi a ten se nepouští do uzavírání nových mezinárodních smluv. Prý je to kompikovaný opruz, který musí řešit právnící a tak. Takže prý musíme počkat, až Powellovi začnou docházet prachy a bude nějaké potřebovat i ze zahraničí. Tak to zaznělo z Comics Centra. Skutečnost jsem si neovověřoval.
u goona jsou problemy s pravama, proto je zastaveny, nekdy pred rokem zmenili prava majitele, podrobnosti si nepamatuju, v nejakem videu o tom pan Dort mluvil
Myslím, že v tom videu kde zmiňovali ediční plán o něm říkali, že se moc neprodává, ale nevím o tom, že by ho měli zaříznout. To tam snad neříkali. Ale zkus si to pustit. Já tuhle sérii nečut tak jsem to neřešil.