Forum Všechny příspěvky pohromadě

4 Zack: Já vim, já jen aby to tu nebylo tak mrtvý... :) Oživující MdS
MdS: ... rikam, ze staci :)
4 Soudruh Zack: Já, Klaun a Sláine plníme plán jednoletky na 108% soudruhu, víc po nás chtít nemůžeš. To by měli taky trochu máknout mladý pionýři. Předrevoluční MdS
Slaine: tech par, co tu ted pravidelne komentuje zatim staci
Zack: A tady vzniká paradox, že komentáře nemůžou přibývat, když o tom neví lidi...
Ad presentace ComicsDB svetu... rekli jsme si (no mozna sem to rek ja a ostatni nejak moc nedrzkovali :), ze prvni rok bude proste plnici, ale zas je potreba, aby plnili i lidi komentare... takze to berte zatim jako testovaci provoz. Az vsechno bude fungovat jak ma a datove to bude aspon trochu zajimavy pro sirsi verejnost, tak potom uvidime odkaz na tyto stranky vsude :)
2 Turlogh: Bitku dostanes od Jara Lupecku, neviem ako sa to bude pacit jemu :-)
to DEmnoG: To je dotaz spise na Zacka, ale podle mne je filosofie asi takova, ze se to zacne prezentovat a strkat na jine stranky az kdyz v ty DB neco opravdu bude.<br>
to Ogre: Tak som rad, ze sa ti to pacilo, a ze me nezbijes. :-) Nie, BB art o tom neuvazuje. Veta "dobre by sa to predavalo" je v pripade evropskych serii neprekonatelny oxymoron.
2 Turlogh: Dikes za radu na zakupenie si Trzeci testament. Nesklamal som sa, vazne je to veeeeeeelmi dobre. Temny stredovek milujem. Btw BBart sa to doho nahodou nepusti ? Podla mna by sa to predavalo slusne.
to Turlogh&Zack: neuvazujete o umisteni odkazu na comicsdb na crwackych webovkach?
to ole: Je to ve fazi setreni. :-) Kdyz cokoliv zjistime, samozrejme to tam napiseme. <br>
Berte to ale vsichni klidne jako prosbu o pomoc: Pokud vite o nekterem comicsu neco, co v DB neni, nebo vam nektery udaj pripada nespravny, dejte nam vedet.
Chtěl sem se zeptat na ty Spidermany od Semicu. Nejsou ty první díly slátaný z víc originálních sešitů dohromady?
Kdyby se vám podařilo něco zjistit, tak díky za info.
Ole
4 Turlogh: OK pane dokonalý, vracíme se k plánu A. Tak koukej čapnout ten palmovej list a začni s nim máchat, páč už je mi pěkný vedro. Upocený MdS
to MdS: nic proti, ale myslim, ze to bude zbytecna prace. Vetsina veci, ktere tu nejsou, tu nejsou proto, ze je jeste nikdo nemel cas pridat, ne proto, ze o nich nevime...
Teď vážně. Pro začátek schrastim nějakej ten seznam toho co Vám tu chybí a hodim ti ho na mail. :) Pracovitý MdS
4 Zack: No mohl bych třeba sedět v kanceláři, popíjet svojí oblíbenou irskou, kouřit doutník a ty a Turlogh byste mě mohli ovívat palmovými listy a klanět se mi a vzývat mě jako svého boha. Skromný MdS
de Sade: pracovat pro me muzes, az si to zaslouzis :) Zkus napsat, co bys plnil, ja to proberu s Turloghem (precejen je comicsDB stejne tak jeho dite jako moje) a dam ti vedet... Z pochopitelnych duvodu, zas nechceme do administrace poustet uplne kazdyho (Slaine to dostal jen proto, ze se zretelne nudi, prekypuje mladickou energii, ktera je nutna smerovat k blahu lidu)
4 Zack: Já tam žádnej odkaz admin nemám??? Můžu taky plnit??? MdS
Slaine: kdyz se ted podivas na uplne spodni listu, budes tam mit odkaz Admin... a muzes plnit (po domluve v administratorskym foru)
Zack: Ne že bych se nudil, zkrátka komiks mám rád a jelikož se nikdo se stejným koníčkem v mým okolí nenachází, tak jediný místo, kde se dájí zjistit aktuality, popř. se na něco zeptat je net. A nějaké práci se nebráním. Volnýho času mám zatím celkem dost... Jestli nechceš abych ti leštil boty :))) a bude to něco s comicsem co se dá řešit elektronicky, proč ne?
to Ogre: diky, napodobne :-)
4 Zack: To víš, zvyk je železná košile... Co jinak u tebe novýho? MdS
Slaine: prestan prudit, bohajeho :) Jestli na vsech webech oxydujes, protoze se strasne nudis, tak ja ti klidne nejakou praci dam :) A web na to umet nemusis...
2 Turlogh: Vidim ze ste do civilizacie "dojechali" v poradku :-) Pozdravujem polovicku a juniora
No jo no :). Jsem poctěn, že sis kvůli mně tady tak vylil duši :). Hmm, já jsem holt takovej ten náctiletej komiksář, kterej okupuje různý auditoria a popichuje, ptá se, radí a podobně. Kdybych uměl dělat web, hned bych se s vama do plnění DB pustil. Bohužel, tohle jsem zatím jaksi nezvládl, takže mě nezbývá než dělat zmíněné činnosti. Tak teď sem se zas svěřil já, tak jsme si kvit.
to Slaine: Pokud jde o DB, moje ucinkovani zde je naprosto nezavisle na mem fungovani v jakychkoliv redakcich ci firmach, stejne jako na mem vkusu, svetonazoru, nabozenskem vyznani ci telesnych mirach. To jenom tak na okraj.<br>
A kdyz uz zabihame do takovych intimnosti, vec se ma tak, ze mi zrovna na ten minuly - prevelice comicsove hojny - tyden vysla dovolena. Staci to jako vymluva, pane Dohliziteli?
Fakt :). Já vím, ty taky patříš do Crwácké party... ale o to dřív by tady vaše věci měli být :)...
Uz sem se dlouho chtel zeptat... co za psychickou poruchu te nuti, za tvuj uz systemem podepsany prispevek jeste psat MdS?
4 Slaine: Taky mi to tu přijde nějaký mrtvý. MdS
to Slaine: Fakt? ;-)
Tak to ste mě uklidnili :). To je pravda, ale zrovna teď má docela haldu nepřidaných novinek Crew. Hitman, Lobo, Lobo, Thorgal...
to Slaine: Neboj, neumreli jsme (aspon ne vsichni). DB se bude plnit dal. To kolisave tempo je dane casovymi moznostmi administratoru. A nahodou, novinky se snazime sledovat pomerne peclive, tak aspon neco, ne?
Tak se mi zdá, že comicsdb nějak uslo... už se tady dlouho nic neděje.
Zack: aha to sem nevedel, tak nic, sorry
mara: co jakych parametru? kdyz to vime, tak je to v poznamce...
Admin: slo by do parametru pridat datum prvniho vydani komiksu-originalu?
4 Slaine: Tak si napiš vo pleny... MdS
MdS: Tak z toho si fakt uchcávám :)) ...
Já už se těšim na sedmý Sin City víc než na Ježíška. MdS
Posledni Sin City si vezmu...jestli muzu:)
Zázraky mozna nekde najdu...
Hlášení "co ještě chybí": Sin City: Chlast, děvky a bouchačky, série XXX Comix, věci od Semic- Slovartu.
DEmnoG: vyberove rizeni bych udelal :)
4 Zack: No lepší svině kapitalistická, než svině komunistická, že jo... :) 4 DEmnoG: Ta Cesna byla za velmi výhodnou cenu a dopomohlo mi k ní kapitalistické vysávání peněženek comicsových fandů Fifinky a Vyšpulína. "Kožený" MdS
To já tam dneska byl (jen tak, že sem šel okolo =) a už tam žádnej comics nemaj, takže není co řešit =)
to Zack: Tak to je opravdu vytecny napad. Priznej se, ze ty jsi vcera decentne kalil? Snad by jsi po me nechtel, abych dotycneho zajemce podrobil detalnimu rozboru, jesti je opravdu tak chudy, ze si zaslouzi Sandmana za 80 korun:). Myslis, ze jsem to mel koupit, pote vyhlasit konkurz o nejchudsiho fanouska comicsu a vybiral toho nej., ktery je hoden takove pocty? Ja ze bych tam jeste dneska skocil nebo Markyz sedne do sve Cesny (je mi uplne jasny, kde na ni vzal!!) a vykoupi to!!
... jen tak nejak drzi pri sobe a nejsou vsichni takovy svine kapitalisticky, jako ty, Markyz :) DEmnoG: kdybys bych chytrejsi, tak si to koupil a tady prodal za stejnou cenu, ted uz je ma urcite nekdo, kdo si je vubec nezaslouzi :)