• deefha
    deefha mecenáš8.4. 15:20Pindárna
    Tak na souborný Read Meat v překladu od Fuxofta se fakt těším. To byla jedna z prvních věcí, který jsem před 25+ lety na "českém internetu" objevil :-)
  • SomeOne
  • soulbringer
    soulbringer mecenáš8.4. 10:53Sběratelský klub
    xintax: už si to prodal? :) Jinak taky mě zajímá, kdo a zda vůbec koupí celý komplet (určitě se optej, jeslti je to investice překupníka nebo sběratel) - jinak, já jsem myslel, že v ČR se ta ledvina dá zvládnout pod 100k (kniha za cc 3k), ale rozumím, že nespěcháš... imho budeš muset odmítat spoustu poptávek po jednotlivých dílech, ale pak určitě napiš, za jak dlouho se to nakonec podařilo celý prodat. Držím palce.
  • faster86
    faster868.4. 08:06Srazy, cony, festivaly
    Ještě ke conu bych chtěl dodat, že sem se osobně seznámil s Norrim a je to moc milej, chlupatej méďa.
  • Norri
    Norri mecenáš8.4. 07:36Srazy, cony, festivaly
    Zajímavé, mi Ribić ve Vídni Thora načrtl zadara, ale dost hrozně :-D
  • soulbringer
    soulbringer mecenáš8.4. 00:15Sběratelský klub
    Ty jo :/ skoro vsechny predstaveny veci CC jsou mi dostatečne ganz egal a jako na smilovani cekam prave na pokracovani GOONA … ale jsem optimista, verim, ze Dort to chce dotlacit stůj co stuj, ale zase si rekneme, ze to s Powell nemaj lehky kdekoli.
  • soulbringer
    soulbringer mecenáš8.4. 00:06Srazy, cony, festivaly
    Začínám být na letošní report z Conu zvědavej. Evidentně přicházíme o pozoruhodné zážitky:

    Cituji Luďka Staňka: Bez legrace - tohle byla strasna legrace. Nejdriv jsem se na gauci tlacil na Ivana Bartoše a rikal mu, at si mi sedne na klin. Byl z toho trochu nervoz, sle ustal to. Pak jsme se rozhadali a zase udobrili s Frantou Kotletou (nebo alespon myslim, pres Ivana Bartose jsem na nej moc nevidel). Pak jsem pronesl jednu poznamku, ktera mela byt nevinne vtipna, ale odstartovala Daniela Vavru zpusobem, ze se moderator (Čestmír Strakatý) opotil a Ivan Bartos se velmi neklidne vrtel a cosi mumlal. Nicmene Kotleta se projevil jako mirotvorce a deeskaloval situaci zcela vzorne. A nekde mezitim se cestmir strakaty smal, az mu tekly slzy (coz neprehanim, videl jsem to zblizka) a Kotleta a Bartos projevili zajem o me tetovani. Takze asi tak.
  • louza
    louza7.4. 23:01Sběratelský klub
    damacon, geek-woman : nemůžu potvrdit. Do CC už od dob calibre v té pasáži chodím vcelku pravidleně. S Dortem se sem tam bavím a vždycky byl v pohodě. Byť ano, je to srdcař a někdy se i sám vyhecuje k plamenějšímu projevu, kde šetří diplomacií, ale že by byl agresivní, tenkrát nebo dnes jsem nikdy nepozoroval. A zbytek jejích týmu je vyloženě medovej. Maj tam bezva mladší a starší holčinu a Trojan je už z definice ultra slušnej a občas mi vydal komiksy i po zavíračce. Sice se mi moc nelíbí ta jejich slevová politika co tě k nim náhne na přímo, ale chodím k nim vlastně rád a dělal jsem to dřív, než s tím začali. A to nemám ani jednu kolosálku :-)
  • geek-woman
    geek-woman7.4. 22:53Sběratelský klub
    deefha: díky, to přesně teď potřebuju
  • deefha
    deefha mecenáš7.4. 21:55Sběratelský klub
    @geek-woman Pohádkov je moje srdcovka! Nevím, jestli bych ho popsal zrovna slovem "zajímavej", ale oddychovej střelenej výplach je to rozhodně :-)
  • geek-woman
    geek-woman7.4. 21:19Sběratelský klub
    damacon: jsem si vzpomněla na starý příběh z kamenného CC, co tu nedávno někdo vyprávěl...
    Dorta jsem na Comic Conu letos viděla poprvé a trochu mě děsil, takže se moc nedivím. Možná by stálo za to udělat z toho seznam. Něco jako Deset otázek, za které vás zabanuje Comics Centrum
  • damacon
    damacon7.4. 21:08Sběratelský klub
    Faster: ja jsem si to nevylozil z tveho prispevku, ale z komunikace s nim na CCP. prisel mi celkove nasranej kdyz clovek polozil otazku mimo asi jeho zaber/zajem
  • seneke
    seneke mecenáš7.4. 20:42Sběratelský klub
    Paradoxně mě Deadpool baví víc kvůli jeho dramatičtějším momentům. Tu scénu s tím masovým hrobem z hlavy nikdy nedostanu.
  • seneke
    seneke mecenáš7.4. 20:40Sběratelský klub
    Django: Ten krátký animák byl trailer ke kreslenému filmu s Goonem. Bohužel ve finále z projektu sešlo.
  • geek-woman
    geek-woman7.4. 20:27Sběratelský klub
    Lenny: pravda, to je problém napříč médii. Když někomu nepřijde vtipnej Deadpool, tak to něj jen tak znova nepůjde.
    Btw. je ten Pohádkov zajímavej? Přemýšlím, že do toho půjdu, mám teď hlavu v pejru a potřebuju jednoduchou komedii. A když ten Goon není uzavřenej (a ještě k tomu specifickej) a Chew se mi nechce shánět, nic jinýho mě nenapadá
  • ŠťastaV
    ŠťastaV7.4. 20:03Sběratelský klub
    BadBoy: jo jo, taky jsem s nimi mluvil a Hellboy v pekle bude paradoxně snad prý až příští rok, až prý k němu dozrají “chronologicky” …
  • Lenny
    Lenny mecenáš7.4. 18:47Sběratelský klub
    mcleek: Protože má dost specifickej humor. Když mám rád akční rubanice a dostanu průměrnou mlátičku, tak přimhouřím oči a třeba si i koupím si další díl. Když mi humor přijde trapnej, do dalšího dílu nejdu. S vtipnými komiksy je u nás celkově problém kromě Loba a jemu podobných (Pohádkov).
  • faster86
    faster867.4. 18:23Sběratelský klub
    damacon: asi sis spatne vylozil co sem rikal... ja sem nemyslel ze by byl dort agresor ale ze ho cela situace stve
  • geek-woman
    geek-woman7.4. 17:40Sběratelský klub
    Gmork: já bych do toho taky nešla, by to dopadlo jako Mezi řádky.
  • Gmork
    Gmork7.4. 17:24Sběratelský klub
    Chew stojí a padá hlavně na situačním crazy humoru, mám všech 12 dílů + vedlejší řadu Chu. A užíval jsem si to až do konce. Po celou dobu to má tah na branku. Ale docela Crew chápu,
    že do toho tenkrát nešli, je to 12 knih a pro specifické čtenářstvo, určitě ne masovka.
  • geek-woman
    geek-woman7.4. 17:19Sběratelský klub
    Chew má taky neobvyklou kresbu, ale ta se mi líbí víc. Ale možná to zkusím. A hlavně si myslím, že se od faktu, že autor je takovej makovej, CC (potažmo Dort) upustí.
  • Django
    Django mecenáš7.4. 17:15Sběratelský klub
    geek-woman: za mne kresba v pohodě a hlavně humor který je úžasný, nejsem si jistej ale YouTube je možná krátký Animak.
  • Gmork
    Gmork7.4. 17:15Sběratelský klub
    Já mám Goona v češtině do sedmého dílu, pak jsem se rozhodl si ho zkompletovat v těch polských omnibusech, mám vol. 3, 4 a 5. Vyřešil jsem to podobně jako Am. upíra, DMZ, Chew.
    Omnibusy stojí rozhodně za pochvalu, velký formát, křídový papír, přebal, hodně lidová cena. Ale myslím, že anglické verze jsou už vyprodané. Na megaknihách mají jen ty polské:
    https://www.megaknihy.cz/romany-povidky-novely/2931289-the-goon-tom-3.html

    Koukám, že tam mají i toho Hillbillyho.
    https://www.megaknihy.cz/nezarazeno/4571103-hillbilly-tom-1.html
  • Alfi
    Alfi7.4. 17:11Sběratelský klub
    Kresba je super
  • geek-woman
    geek-woman7.4. 17:09Sběratelský klub
    Django: jo, je to špatnou propagací a faktem, že to nemá filmové adaptace. A já jsem asi v menšině, ale ta kresba mě vůbec neláká. Vám nevadí?
  • Django
    Django mecenáš7.4. 16:56Sběratelský klub
    Jo goon je záhada, cenou to nebude protože Hellboy je cenově stejný. Asi špatná propagace?
  • mcleek
    mcleek7.4. 16:48Sběratelský klub
    Já furt nechápu, proč se tu zrovna Goon nechytl. Mně se moc líbí a hlavně je to fakt asi to nejlepší, co v CC kdy vyšlo.
  • damacon
    damacon7.4. 15:55Sběratelský klub
    Jo, Dort je dobrej agresor. Uz verim tomu, co tu psal v tydnu Yogi, co mel s nim za vystup. Zda se, ze pokud mu clovek nepoklonkuje a nerika Tutu Nunu, vydavate skvely veci, chceme vse co vydate, jste uzasni, tak je dost nevrlej. Me by zajimalo, kde se v nem ta agresivita bere. Clovek co vyrabi knizky, to by clovek cekal, ze to bude pohodar. Zjevne chce se bavit o tom co vydavaji a ne o tom, co nemaji. To by cloveka roztal ve dvi. A co jsem slysel, kdyz byl mladsi, byl jeste agresivnejsi, dokazal radit jak cerna ruka kvuli kravine.
  • faster86
    faster867.4. 13:20Sběratelský klub
    na toho cisare atlantidy se ptejte vojty rybinanuka prej
  • faster86
    faster867.4. 13:20Sběratelský klub
    jinak na depth se ptejme walomeho, go prej vydaji diky/kvuli nemu
  • faster86
    faster867.4. 13:19Sběratelský klub
    Ja se chvilku bavil na stanku CC s Dortem a ten byl uplne nepricetny kdyz sem se ho ptal na goona, jako kvuli Powellovi. Vydat to kazdopadne chcu a snad to klapne pristi rok jen rikali ze jednak budu muset udelat dotisk trojky aby tim udelali cetsi poptavku na celou serii. Pujde ti pres fanpusci fanouskum, rikal ze potrebuje aspon 500 kusu od knizky vydat z jejich odhad je tak 200 lidi ze to realne chcou. A jine veci od powella jako je chimichanga a big man plans delat nebudou protoze o powella proste u nas neni zajem. Navic je powell zase myslim pod darkhorse a zacal zase osat dalsiho goona takze neviju jak to poradne udelat
  • Alfi
    Alfi7.4. 08:43Sběratelský klub
    Ja si myslím, a nemusím mať pravdu, že Goon a podobne aj Želvy Ninja nemali v reále problémy s právami ale s predajom. Just my conspiracy.
  • Gmork
    Gmork7.4. 08:26Sběratelský klub
    Ten Powell je trochu záhada, přitom u Poláků vyšel Goon celý a teď tam vychází i jeho Hillbilly. Zajímavé, že u nich to jde a u nás ne.
    https://imgbox.com/2OkUb2PI
    https://imgbox.com/2gsvUiFT

    https://www.naglecomics.pl/hillbilly-tom-1/3-218-119
  • MisaNuff
    MisaNuff7.4. 07:45Sběratelský klub
    Goon je i moje srdcovka, takže velké zklamání.
  • TonyT
    TonyT7.4. 01:57Sběratelský klub
    Tvl Goon nebude? Ať jde celej Powell do háje už, to není normální. Jinak mě tam asi skoro nezajímá.
  • BadBoy
    BadBoy6.4. 23:02Sběratelský klub
    faster86: díky! doufal jsem v toho Goona a zase nic a koukám, že Hellboy bude mít jen 1. pololetí a pak už do konce roku jen jedno ÚPVO a šmitec...kromě To, co zabíjí děti 2 si asi tentokrát počkám na Black Friday s nějakou větší objednávkou
  • Lachvos
    Lachvos mecenáš6.4. 22:08Srazy, cony, festivaly
    Mám podpisy Careyho, Robertsona i Šejiče - všichni milí, bez ceníku, přání dle volby, čekání minimální, jen si je odchytit na místě :)
  • faster86
    faster866.4. 22:03Sběratelský klub
    spousta veci

    conan - pise zub, vydava titan comics po tom co to sebrali marvelu

    to co zabiji deti 2

    murky world od corbena

    2x archivni conan

    upvo 1x

    cisar atlantity anrb stavkujici smrt

    brzrkr

    depth - vyjde ve svou knihach zaroven kompelt

    signal to noise a krstke filmy od gaimana

    tisice bouri od sandovala

    kolosalni witchblade

    nejake prekvapko taky na 2 knihy

    goon nebude protoze powellovi zase nejak prej ruplo v palici
  • seneke
    seneke mecenáš6.4. 22:01Srazy, cony, festivaly
    Pokud na poslední chvíli hledáte nějaký komiks na podpis, tak Luxor v Harfě má hned u vchodu komiksy od autorů na Conu s příjemnou slevou.
  • BadBoy
    BadBoy6.4. 20:59Sběratelský klub
    Byl nekdo na CC na oznamovacce edicaku od Comics Centra? Co tam bylo?
  • Gmork
    Gmork6.4. 19:37Pindárna
    louza: Jasná věc, zvednout cenu čtyřikrát, vždyť je to kolosální a tam je každá cena malá.
  • deefha
    deefha mecenáš6.4. 14:41Srazy, cony, festivaly
    A jak teda večer? Jdete někdo někam spláchnout intenzivní zážitky?
  • deefha
    deefha mecenáš6.4. 14:39Sběratelský klub
    @yogi Jo, tak nějak v průměru mi to přijde OK. Jsou ty peníze mezi lidma :⁠-⁠) Za třiatřicet pěkných a částečně nesehnatelných knížek to dneska fakt není moc. Jen prostě málokdo to myslím bude ochotný vysolit najednou.
  • louza
    louza6.4. 13:43Pindárna
    Gmork, Walome : " "Co nastane, až i z této" společnosti fanoušků "začnou lidi odpadat" - přestanou vydávat kolosálky, to je velice jednoduchý :D " - nebo zvednou cenu?
  • yogi
    Že já na to kreslení byl dycky tak levej. 1400 éček za panďuláka!
  • Jonathan Arbuckle
    Jonathan Arbuckle6.4. 11:28Srazy, cony, festivaly
    Ou má chyba, za jeho kresby na papíru sedí ten tvůj ceník. Já mám s sebou Thora: Zabijáka bohů a tak jsem se zeptal na to zdali by mi neudělal skeč Thora, jako mi minulý rok udělal Guéra. No a on teda že 100 euro a barevně a pořádně.
  • faster86
    faster866.4. 11:23Srazy, cony, festivaly
    jonathan: aha tak to ja se dival asi na spatny cenik. ja tam videl o dsot vetsi cisla jakoze 300 za hlavu 1400 eur za komplet postavu
  • Jonathan Arbuckle
    Jonathan Arbuckle6.4. 10:49Srazy, cony, festivaly
    Tak u Ribice 100 euro za kresbu a jedině barevnou, nedělá skeče.
  • Trip
  • blackJag
    blackJag admin6.4. 08:54Srazy, cony, festivaly
    Ano, povedlo se mu to, pokusím se nahodit co nejdříve...