DINOPEDIA Nový věk (zlatá vnitřní obálka včetně bonusů)
Ukázka
Ukázka

+ 1 další ukázka

Znamenal dopad meteoritu na Zemi opravdu konec věku dinosaurů? Kam vede mapa z prastarého pirátského deníku? Skupinka dobrodruhů v čele se slavným Julesem Vernem stojí na prahu nepředstavitelného odhalení... Nový věk začíná!

Ostatní rubriky:
Ze zákulisí tvorby komiksu
Po stopách dinopedie
Nejslavnější v historii Foxter komiksů

Vychází jako druhý svazek edice Slovenské komiksy.
Vyšlo celkem ve třech variantách (2 méně limitované verze Slovensky).


Scénář
Martin Škrabálek (Ter)
Art
Martin Škrabálek (Ter)
Ink
Martin Škrabálek (Ter)
Barvy
Martin Škrabálek (Ter)
Obálka
Martin Škrabálek (Ter)
Lettering
Martin Škrabálek (Ter)
Překlad
Martin Škrabálek (Ter)
Publicistika
Martin Škrabálek (Ter)
Redakce
Martin Škrabálek (Ter)
Žánry
dobrodružný
ISBN/ISSN
Foxter
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
208 x 297 x 4 mm
Tisk
barevný
Váha
140 g
Stran
28
Náklad
13ks
Cena
1000 Kč
  • Darth Raelchi
    Dinosaury můžu a tohle je taková správná jednohubka. Anatomie a prokreslenost zvířat chválím. Příběh je prostě galimatyáš, ale dosti uvěřitelný, chápejte autorovi to uvěříte. Je vidět, že si splnil svůj sen, svůj dinosauří sen, který zhmotnil v podobě (zatím) dvoudílného storyarcu. Bonusy jsou pěkné a kresbu Foxtera mám obecně rád, protože mi připomíná tehdejší zahraniční komiksy, které se k nám po revoluci dostávaly- Želvy ninja, Kačer Donald, Tom a Jerry, Cartoon Network aj. Kdo si na to vážně potrpí, tak tohle by měl mít doma a hned na to zavítat do muzea nebo si přečíst takového Vladimíra Sochu (český polentolog).
  • mikina
    I když mám jen SK limitovanou verzi (pardon, slovensky čtu běžně), dovoluji si přidat hodnocení. Strašně fajn dobrodružný příběh s propojením do Foxteruniversa. Těším se na další pokračování. Sice tu všichni umřeli, ale...
  • Milten
    Tři slavní spisovatelé se vydávají na cestu, na kterou do smrti nezapomenou... Komiks funguje dobře i samostatně, ale ještě více si ho čtenář užije, pokud má od Foxtera načtenou i jeho jinou tvorbu, protože je zde dost odkazů na další série a postavy, což je určitě příjemný zpestřením pro všechny fanoušky jeho tvorby. Je třeba vyzdvihnout jako vždy skvělou kresbu a právě nápad propojit příběh s celým autorovým vesmírem. Myslím, že čtenář, který má rád autorův styl, tak bude rozhodně nadšený. Na závěr, jako fanoušek různých sběratelských vydání, musím zmínit dvojitou obálku, kde pod tou barevnou je další černobílá, která je na zlatém papíru, což vypadá opravdu skvěle.