Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 1 další ukázka

Koupit
Oblíbení animovaní hrdinové opět vyrážejí do akce, aby se utkali se zlotřilými padouchy a odvážně bojovali se zločinem. Tým neohrožených dobrodruhů se srdcem na pravém místě se vydává na nebezpečnou cestu kolem světa, aby přišli na kloub záhadě, kdo stojí za tajemnými útoky zvířat na lidi. Pomozte Rychlé rotě rozlousknout zapeklitý případ a zažijte velké dobrodružství s vynalézavou partou malých hrdinů, kteří se nezaleknou žádné výzvy.

Původně vcházelo sešitově jako Chip 'N' Dale Rescue Rangers #1-4 (prosinec 2010 - březen 2011)

Scénář
Ian Brill
Art
Leonel Castellani
Barvy
Jake Myler
Obálka
Leonel Castellani
Lettering
Art D – Grafický ateliér Černý s.r.o.
Překlad
Lubomír Šebesta
Redakce
Tereza Nováková Tomášková, Barbora Pokorná
Žánry
dětský, dobrodružný
ISBN/ISSN
978-80-252-5415-8 (Egmont ČR (Albatros Media a.s.))
Vazba
šitá v měkkých deskách (zesílené měkké desky)
Formát
150 x 230 x 8 mm
Tisk
barevný
Váha
320 g
Stran
96
Cena
269 Kč
Originál
Chip 'N' Dale Rescue Rangers: Worldwide Rescue (Boom! Studios (KaBOOM!), 2011)
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš15.9.2023 21:39Chip a Dale - Rychlá rota: Rychlá rota opět zasahuje
    Tohle snad nikdy neomrzí a jak u Kačeřích příběhů nedávno u Egmontu vydaných, cítil jsem ten seriál na sto honů. Film byl vynikající, ale dal mi něco jiného než jsem původně čekal. Tohle mi vrátilo to, co jsem celé dětství miloval a ač by se nabízel závan nostalgie, ne vše už dnes zvládnu číst. Rychlou rotu ale nemám problém zase vstřebávat. Víc takových komiksů. Vynikající. Ještě tak Gumídky....
  • Ter
    Tak ja som sa s Rýchlou Rotou zoznámil trochu skôr, ešte na federatívnej televízii ČSFR (F1) v bloku Walt Disney uvádza. Tento komiks mi tie časy stopercentne pripomenul. Príbeh aj charaktery postáv sa zhodujú s pôvodným seriálom a kvitujem, že je tu za záporáka zvolený práve Veľký Cat. Obálka ma práveže neohúrila, farebne pôsobí moc umelo. Celkovo fajn komiks a škoda, že aj Duck Tales tu Egmont nevydal aspoň v tejto podobe. PS: prekvapilo ma vydanie tohto komiksu. Film šiel v kinách minulý rok a trhák to zrovna nebol. O to viac som.zaň Egmontu vďačnejší.
  • Ivan Kucera
    Obálka je úžasne fotorealistická. Stvoril ju Leonel Castellani a komiks predáva na jednotku s hviezdičkou. Žiaľ, kresba v komikse za ňou zaostáva napriek tomu, že jej autorom je rovnaká osoba. No určite je fajn a to i vďaka živým, veselým farbám Jakea Mylera. Vizuálna stránka nás vráti nazad do 9O. rokov, keď sme cez víkend na Markíze a Nove ako malí sledovali Káčerovo, Gumkáčov a samozrejme Rýchlu rotu. Určite ale netreba čakať bombu na spôsob klasík Dona Rosu (Život a doba Skbrlíka McKváka, Disney Zlatá klasika). Bližšie má skôr k projektu Kačeří příběhy – Velká kniha zábavy. Teda k fajn spotrebiteľskému produktu primárne určenému na rýchle (ehm) občerstvenie detského čitateľa. Priemerný, nenáročný scenár a absencia akýchkoľvek bonusov to len dokazuje. Scenár ale rozhodne nie je katastrofa, dialógy sú vtipné, nápady milé a chémia medzi postavami iskrivá. Formát je sympatický a atraktívny, celé je to tak akurát hrubé (tenké?), tvrdá väzba a kvalitný, príjemne lesklý papier.