Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 1 další ukázka

Časopis Čtyřlístek:

Sušenkový Méďa - Jiří Poborák, Jaroslav Němeček. Pinďa se cestou ze školy staví v cukrárně, ve které se ve stejný čas objeví nečekaný host. Velký medvěd, který má ze všeho nejraději sušenky. Celé Třeskoprsky jsou z té události na nohou. Zvlášť, když se medvěd v noci vrátí. Kdo jiný je zavolán na pomoc, než naši kamarádi ze Čtyřlístku.

Dinosauříci: Vesmírný program - Roman Kliský. U Dinosauříků se zase dějí věci. Pip zvítězil ve vesmírném programu a dostane za úkol vysadit na oběžné dráze satelit, který hlídá komety. Do všeho se ale zaplete doktor T-Rex.

Kňour a Mník - Dan Černý. Opět se setkáte s rozvernými kocoury Kňourem a Mníkem.

Morgavsa & Morgana: Usebrání - Petr Kopl. Morgavsa a Morganka dál putují domů do daleké Anglie. Jak obstojí proti nezdolné síle, která se jim postaví do cesty? A navíc, co se stane, když džin potká jiného džina?

Zvířátka z farmy: Ten správný dárek - Jan Lipšanský, Josef Pernikl. U zvířátek z farmy pokračuje minulé dobrodružství na hradě. Ten je již otevřen, ale vstoupit se stále nedá, dokud děti nenajdou ten správný dárek. Jaký dárek to ale může být?

Číslo 2/2023, ročník 55.

Scénář
Dan Černý, Roman Kliský, Petr Kopl, Jan Lipšanský, Jiří Poborák
Art
Dan Černý, Roman Kliský, Petr Kopl, Jaroslav Němeček, Josef Pernikl
Obálka
Jaroslav Němeček
Redakce
Radim Krajčovič, Veronika Růžková
Žánry
dětský, magazín
ISBN/ISSN
ISSN 1211-4219 (Čtyřlístek)
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
190 x 260 mm
Tisk
barevný
Stran
36
Cena
50 Kč