Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 3 další ukázky

Dvojčíslo časopisu Čtyřlístek:

Mlčeti zlato - Robert Tamchyna, Jaroslav Němeček. V prvním příběhu dvojčísla poznají naši kamarádi, jak je důležité dávat si pozor na to, co se říká. Dostanou se totiž do pohádkové říše, na kterou se sneslo jedno prazvláštní prokletí.

Hubert & Hugo - Nikkarin. Hugo bude pomáhat dědovi na stánku v rámci vánočních trhů. Ukáže se, že trhovci mezi sebe jen tak někoho nepustí, a své místo si musí každý řádně zasloužit.

Morgavsa & Morgana: Nezměrník - Petr Kopl. Morgavsa a Morgana se konečně dostávají z pouště na zelené pastviny a přespí ve strašidelném domě. Přežijí to? Určitě! Dostane už zakletý Džin konečně rozum? Sotva!

Povedený Silvest - Richard Král, Jaroslav Němeček. Ve druhém příběhu napadne Čtyřlístek, že by se mohli podívat na místo, kde se slaví první Nový rok na Zemi. Ale nebude to žádná idylka. Nedaleko se nachází ostrov lidožroutů!

Zvířátka z farmy: Pošťák - Jan Lipšanský, Josef Pernikl. Na farmu přichází pošťák s podivným psaním jak naškrábaným od kocoura. V dopise je popsáno místo úkrytu medailonu Rudolfa II, který je potřeba k otevření hradní brány.

Číslo 15-16/2022, ročník 54.

Scénář
Nikkarin, Petr Kopl, Richard Král, Jan Lipšanský, Robert Tamchyna
Art
Nikkarin, Petr Kopl, Jaroslav Němeček, Josef Pernikl
Obálka
Jaroslav Němeček
Redakce
Radim Krajčovič, Veronika Růžková
Žánry
dětský, magazín
ISBN/ISSN
ISSN 1211-4219 (Čtyřlístek)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
190 x 260 mm
Tisk
barevný
Stran
68
Cena
75 Kč