Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 2 další ukázky

Časopis Čtyřlístek:

Best celer - Radim Krajčovič, Jaroslav Němeček. Po delší době se naši kamarádi setkají s tetou Bobinou, která je pozve na křest své nové kuchařky. Nejvíc se na ni těší známý jedlík Bobík. Čeká ho ale nemilé překvapení. Kuchařka není o žádných lahůdkách, ale o celeru. Ovšem to není zdaleka všechno. Teta Bobina totiž záhadně zmizí...

Pazourek a Zoubek: Proměna - Filip Škoda. Pazourek se Zoubkem musí vyřešit nečekaný problém. Blíží se lov mamutů, kolem tábořiště slídí lstiví neandrtálci a náčelník tlupy pralidí se náhle promění v malého kluka.

Detektiv Vroubek a zlatá hvězda - Zuzana Morkes, Petr Morkes. Detektiv Vroubek vyřeší další zapeklitý případ.

Cesta kolem světa za 80 dní: Část 14. - Petr Kopl. Poté co pan Fogg a spol. osvobodili princeznu Audu, pro vás máme dvě zprávy. Ta špatná je, že v Kalkatě čeká na Fogga vězeňská cela. Ta dobrá: Klouzek dostane zpět své boty.

Sedmikráskov: Zlatý slavík - Richard Svitalský. V Sedmikráskově v hostinci se ubytuje Zlatý slavík. Je hodně ukecaný a pořád se chlubí. Dykovi s Vosákem se to nezdá a tak mu prohlédnou mu tašku. Nechte se překvapit, co v ní najdou.

Číslo 14/2022, ročník 54.

Scénář
Petr Kopl, Radim Krajčovič, Zuzana Morkes, Filip Škoda, Richard Svitalský
Art
Petr Kopl, Petr Morkes, Jaroslav Němeček, Filip Škoda, Richard Svitalský
Obálka
Jaroslav Němeček
Redakce
Radim Krajčovič, Veronika Růžková
Žánry
dětský, magazín
ISBN/ISSN
ISSN 1211-4219 (Čtyřlístek)
Vazba
sešit v měkkých deskách
Formát
190 x 260 mm
Tisk
barevný
Stran
36
Cena
50 Kč
12