Ukázka
Ukázka
Ukázka
Koupit
Skupina náruživých hráček online hry Svět Ragnaroku si jednoho dne nainstaluje poslední datadisk. Co však čert nechtěl, hned další den se kolem nich začínají dít hodně zvláštní věci. Na ulici chodí trhani, místo sámošky je NPC stánkař a tu a tam nad lidmi poletuje vykřičník. Aby těch změn nebylo málo, každá ze slečen na sobě začíná pozorovat, že se pomalu a jistě proměňuje ve svojí postavu.

Situace však pomotá holkám hlavu, a zatímco jedna část skupinky by ráda celou věc zkusila nějak napravit, druhé skupince přijde proměna fajn a zpět do nudného světa se jim moc nechce. Dokážou najít společnou řeč a přijít záhadě na kloub, nebo se smíří s tím, že od teď už budou navěky žít v počítačové hře?

Každopádně půjde o dobrodružství, na které nikdy nezapomenou...

Scénář
Giacomo Masi
Art
Ilaria Gelli
Obálka
Ilaria Gelli
Lettering
Jan Schejbal
Překlad
Eva Mizerová
Redakce
Jan Schejbal
Žánry
dobrodružný, fantasy, herní
ISBN/ISSN
978-80-88438-15-1 (ZANIR)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 240 x 21 mm
Tisk
barevný
Váha
830 g
Stran
332
Cena
799 Kč
Originál
GG - Life is a Videogame lvl1, GG - Life is a Videogame lvl2, GG - Life is a Videogame lvl3 (Tatai Lab, 2018, 2019, 2020)
  • Fort
    Fort13.2.2023 12:41GG - život je videohra
    Dívčí, pestrobarevné čtení, které s klidným svědomí doporučím i bývalým hráčům.
  • Good Games
    Good Games mecenáš14.12.2022 17:47GG - život je videohra
    Reálny svet okolo hlavných hrdiniek sa začne po stiahnutí najnovšieho datadisku meniť na ich obľúbenú fantasy online hru a aj samotné dievčatá sa začínajú postupne meniť na ich herné postavy. Zaujímavý námet a príjemné prevedenie. Ak máte radi japonské anime seriály, tak kresba vás určite poteší. K tomu kamarátske vzťahy a podpichovačky medzi partiou dievčat dobre fungujú. Aj keď sa môže zdať na prvý pohľad, že je to komiks hlavne pre dievčatá, ja som sa bavil a odporúčam to aj všetkým hráčom. =►Celá recenzia◄=
31