Koupit
Alice konečně zjevila své největší tajemství, a odhalila Hanako, kdo se celou dobu skrýval pod jménem jejího nejoblíbenějšího autora, Victora Frankse. Avšak i s tím, jak se zbavila tohoto břemena, je stále spoutána rodinou, společností, a vlastními city. Budou někdy Hanako s Alice volné? Závěrečný díl komiksové série o zakázané lásce.

Série je známá především pod názvem Goodbye, My Rose Garden (anglický název), než pod originálním názvem Sayonara Rose Garden.
Na internetu se objevuje starší náhled chybné obálky bez slova "Má" v názvu.


Scénář
Dr. Pepperco
Art
Dr. Pepperco
Obálka
Dr. Pepperco
Lettering
Miroslav Kučera
Překlad
Igor Cima
Redakce
Radmila Klásková, Igor Pejchal
Žánry
drama, historický, romantický
ISBN/ISSN
978-80-277-1331-8 (DOBROVSKÝ s.r.o.)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 x 16 mm
Tisk
černobílý
Váha
200 g
Stran
192
Cena
199 Kč
Originál
Sayonara Rose Garden #03 (Mag Garden, 2020)
  • Fort
    Dobové juri, zobrazující společnost, která odsuzovala homosexualitu a považovala ji za hrozný hřích. Anglická šlechtična a její japonská služebná, která má sen o setkání se svým oblíbeným autorem, slouží jako kulisa pro napínavé drama, při němž budete jistě držet své srdce v hrsti. Krásná kresba a růžový příběh, co víc si přát.
  • Kerbellos
    Kerbellos14.12.2022 10:43Sbohem, má růžová zahrado #03
    Komentář za všechny tři díly. Poměrně průhledná romanťárna, žádná velká překvapení ani zvraty se nekonají, příběh na začátku nastaví směr a poctivě dojede až do konce. Bohužel „neurazí ani nenadchne“ je to nejsmutnější hodnocení, co jde knížce dát. Žánrově poplatné množství bublin a vnitřních monologů je skousnutelné a příběh jako takový by plynul poměrně příjemně, nebýt neskutečně odfláklé sazby bublin a občas kostrbatě znějících vět. Obojí se částečně zlepší s třetím dílem, tak netuším, co proběhlo v redakci Dobrovského za změny. Kreslířka se sice vyžívá v pozdně viktoriánské módě, občas jí ale haprují proporce a ti chlapi jí taky moc nejdou. Nemastná neslaná jednohubka, která ale konečně dotáhla do Čech juri mangu.