Ukázka
Ukázka
Koupit
Vítejte v alternativně hybridní budoucnosti plné létajících dronobotů a velorexů. Lidé v této době vyměnili svobodu za pohodlí, nechali si ukrást paměť, ba co víc – ustoupili zlu a nechali se zahnat do stínu. Tam, po delší době, vše začne pomalu ale jistě hnít.

Blaničtí rytíři nepomohli. Pérák maximálně škodil náckům a Batman si poletuje v Gothamu. Ale kdo zachrání nás? Zde? Před námi samotnými?

28. září 2089 vyvrhne Praha záškodníka, který dostane poslední šanci ukázat lidem, že jim již nepatří ani jejich vlastní myšlenka. Dokáže to?

Scénář
F. Burdych
Art
La Sacra
Obálka
La Sacra
Lettering
Rosana Zvelebilová
Redakce
Dagmar Digma Čechová, Rosana Zvelebilová
Žánry
dystopie, kyberpunk, satirický, sci-fi, underground
ISBN/ISSN
978-80-88488-15-6 (Canc)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
210 x 275 x 5 mm
Tisk
barevný
Váha
262 g
Stran
56
Náklad
300ks
Cena
490 Kč
  • Good Games
    Good Games mecenáš15.12.2022 19:15Idea. Lid
    Idea. Lid má zaujímavé myšlienky a na niektorých stránkach aj nápaditý a pekný vizuál. Trpí však značnou neotesanosťou. Dej je totiž zbrklý a chýba mu jasnejšie smerovanie. Podobne je na tom aj vizuál, ktorý je občas neprehľadný a príliš tmavý. Autorom však do budúcna fandím a dúfam, že na tomto komikse nabrali dostatok skúseností na to, aby avizované pokračovanie alebo iný komiksový projekt posunuli na vyšší level. =►Celá recenzia◄=
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin7.10.2022 11:57Idea. Lid
    Jako protibabišovský pamflet dobré a místy vtipné. Bezútěšná atmosféra antiutopické vize budoucnosti v ponuré kresbě fajn. Kresba ale není jen ponurá, je trochu nepřehledná, spolu s příběhem pak tvoří chaotickou a divnou směs. Okraje obrázků a některé bubliny jsou ztracené ve zlomu knihy. Taková povídka "středoškolské" úrovně.

    Celkový dojem: 30%
142