Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Je tento svět připravený na… největšího Spider-Manova fanouška – J. Jonaha Jamesona?!

J. Jonah Jameson má novou práci – je rozhlasovým moderátorem. Se Spider-Manem měli vždycky, jemně řečeno, komplikovaný vztah… a odhalení pravdy o Spideyho pravé totožnosti celou věc rozhodně nezjednodušilo. Jameson rozjíždí oslavnou pavoučí kampaň… takže se mu překvapivý útok Enforcers vůbec nehodí! A když se pak někdo rozhodne s JJ srovnat účty, ocitají se Spider-Man i Jameson v pořádném průšvihu. Kdo by ten „někdo“ mohl být (když nepočítáme všechny obyvatele New Yorku)? Do nebezpečí se navíc dostane i teta May a zachránit ji může jen Spider-Man! Jasně, nic nového pod sluncem… ale když se do hry vloží Taskmaster a Black Ant, může se stát cokoliv!

Obsahuje sešity série The Amazing Spider-Man (Vol. 5) #11-15 (prosinec 2018 - únor 2019)

Scénář
Nick Spencer
Art
Chris Bachalo, Ryan Ottley
Ink
Wayne Faucher, John Livesay, Victor Olazaba, Cliff Rathburn, Tim Townsend, Al Vey
Barvy
Chris Bachalo, James Jim Campbell (Angry Jim), Andrew Crossley, Laura DePuy Martin
Obálka
Laura DePuy Martin, Ryan Ottley
Lettering
Josef Ládek
Překlad
Jiří Pavlovský
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7679-259-3 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
315 g
Stran
112
Cena
349 Kč
Originál
The Amazing Spider-Man by Nick Spencer #03: Lifetime Achievement (Marvel Comics, 2019)
  • MEGA
    Fajn superhrdinské čtení. Nejsilnější část je rozhodně postava J. J. Jamesona, který mě opravdu bavil. Zápletky nejsou na první pohled zajímavé či originální, ale Nick Spencer jim dokáže dodat dostatek zajímavých momentů, aby udrželi divákovu pozornost. Bohužel mám pocit, že tato série nikam nevede. Zabaví to, ale ničím mě to neohromilo. Kresba byla v obou příbězích skvělá. Ottley a Bachalo se od sebe značně liší, ale k jednotlivým příběhům mě kresba seděla.
  • Good Games
    Good Games mecenáš10.11.2022 20:29Amazing Spider-Man #03: Životní zásluhy
    Scenárista Nick Spencer dokazuje aj tretím dielom, že dokáže vymyslieť zaujímavé a netradičné zápletky. Tentokrát je to postava J.J. Jamesona, ktorý začne obraňovať, chváliť a presviedčať všetkých neveriacich o tom, že Spider-Man je naozajstný hrdina! S úhlavných nepriateľov sa teda stávajú kamoši. Zatiaľ mi prídu scenáre v tejto sérii v rámci odľahčenej superhrdinskej zábavy dostačujúce a bavia ma. Aj keď druhý príbeh v tomto komikse bol slabší, s prvým a teda hlavným som bol spokojný. =►Celá recenzia◄=