Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Jednoho dne dojde k únosu mladé dívky.
Pro ni je to ale nový začátek, poprvé začne doufat ve šťastný život. Ona mu slíbí, že si ho vezme. On se jí za to snaží do života vnést co nejvíc šťastných chvil.
Jedná se o únosce a jeho oběť… Tak proč k sobě mají tak blízko?

Scénář
HAKURI
Art
HAKURI
Obálka
HAKURI
Lettering
Michal Štípa
Překlad
Veronika Kursová
Redakce
Petr Kabelka (Astrak), Eliška Kabelková Vítová, Tereza Micková
Žánry
drama
ISBN/ISSN
978-80-7679-235-7 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
128 x 182 x 11 mm
Tisk
černobílý
Váha
250 g
Stran
184
Cena
229 Kč
Originál
Sachi-iro no One Room #01 (Square Enix, 2017)
  • Fort
    S novou mangou jsem spokojen, tak jako u většiny úvodních dílů. Snad kvalita nebude upadat a nějakou dobu spolu pobudeme.
  • xflori01
    xflori013.12.2022 17:49Pokoj v barvách štěstí #01
    U téhle mangy jsem nevěděl, jestli ji chci nebo ne. Jedna z mála mang na českém trhu, kterou jsem dříve nečetl. Ale jak to všichni známe, Black Friday, a já neodolal. Prozatím po prvním díle nelituji. Čistá šódžo manga, která alespoň v prvním díle nabízí docela rozumné dialogy (vnitřní i vnější). Jde vidět, že se jedná původně o web mangu, takže první kapitola je nejslabší, především myšlenkami a chováním postav. Ale postupně se to rozjede a já se dobře začetl. Jsem zvědavý na další díly.
  • Fry
    Fry admin3.10.2022 18:58Pokoj v barvách štěstí #01
    Pokoj v barvách štěstí #01 - Asi se to dalo čekat, jasný černý kůň letošních Crew Manga novinek a věc, kterou mainstreamový konzument může asi klidně vypustit. Ono to nevyšlo ani v ENG (?), I suppose... Hlavní lákadlo protagonisty / antagonisty v roušce se v průběhu bohužel rozplynulo, zápletka zdá se být poněkud přímočará a pokračování mě vlastně ani neláká ... Za mě 2*!
63