Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Tragická nehoda připraví sedmnáctiletou Raven Rothovou nejen o adoptivní matku ale i o paměť. Dívka se přestěhuje do New Orleans, aby dokončila střední školu… a začala svůj život od nuly.

Raven si pamatuje každodenní záležitosti, třeba jak uvařit těstoviny nebo vyřešit matematickou rovnici, ale nedokáže si vzpomenout na sebe sama – kým byla před nehodou ani jaká byla její oblíbená písnička. A když se začnou dít prapodivné věci, Raven dostává pocit, že si ani vzpomenout nechce.

Zatímco se sbližuje se svými novými přáteli – včetně sestřenice Max a Tommyho Torrese, kluka, který ji přijímá takovou, jaká je –musí se rozhodnout, jestli je připravená postavit se tajemství své minulosti… a narůstající temnotě ve svém nitru.

Vyšlo jako 5. svazek edice DC Young Adult - grafické romány

Scénář
Kami Garcia
Art
Ema Kubert, Gabriel Picolo, Jon Sommariva (Red J)
Ink
Ema Kubert, Gabriel Picolo, Jon Sommariva (Red J)
Barvy
David Calderon
Obálka
Gabriel Picolo
Lettering
Tomáš Neubauer
Překlad
Filip Škába
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
romantický, superhrdinský, young adult
ISBN/ISSN
978-80-7679-186-2 (CREW)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
152 x 230 mm
Tisk
barevný
Váha
560 g
Stran
184
Cena
399 Kč
Originál
Teen Titans: Raven (DC Comics, 2019)
  • radimisko
    radimisko5.6.2023 10:13Mladí titáni: Raven
    Samostatný komiks z řady DC Young Adult představuje zavedenou hrdinku v neznámé podobě. Příběh o tom, že dospívání je dřina i pro superhrdinky, dobře doplňuje kresba, která zajímavě střídá lehké pastelové barvy s jednoduchou černou a bílou.
  • Gaming Professors
    Gaming Professors3.3.2023 16:32Mladí titáni: Raven
    Mladí titáni: Raven si své místo v sekci Young Adult rozhodně zaslouží, i když se nezabývá tak výraznými tématy, jako jsme zvyklí z jiných děl tohoto žánru. Příběh sice není nijak obzvláště výrazný, přesto stále prezentuje superhrdiny s nadpřirozenými schopnostmi jako lidi, kteří si také jednou museli projít nástrahami dospívání a řešit každodenní problémy, jako je například zklamání z první lásky. Obzvláště povedená je umělecky vyvedená kresba… oh, a Trigon je zde taky, málem jsem zapomněla.

    Celá recenze: Mladí titáni: Raven – recenze

321