Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Všichni kolem Petra Parkera hrozí, že uvrhnou jeho život do pořádného chaosu!

Příklad číslo jedna: Boomerang. Čekáte, až se Fred Myers, coby Petrův nový spolubydlící, konečně proflákne? Je to tu! Když přijdou Boomerang a Spider-Man do baru, tak to není začátek žádného vtipu, protože tu jde o Bar beze jména, co je plný padouchů, kteří netouží po ničem víc, než po Spideyho smrti! A pak, když se v New Yorku objeví Cech zlodějů, aby ukradl, co se dá, musí se Spidey spojit se svou bývalou protivnicí a vládkyní podsvětí, Black Cat!

Obsahuje sešity série The Amazing Spider-Man (Vol. 5) #6-10 (září 2018 - listopad 2018)

Scénář
Nick Spencer
Art
Michele Bandini, Steve Lieber, Humberto Ramos
Ink
Michele Bandini, Steve Lieber, Victor Olazaba
Barvy
Erick Arciniega, Edgar Delgado, Rachelle Rosenberg
Obálka
Edgar Delgado, Humberto Ramos
Lettering
Josef Ládek
Překlad
Jiří Pavlovský
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
akční, superhrdinský
ISBN/ISSN
978-80-7679-155-8 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
335 g
Stran
124
Cena
359 Kč
Originál
The Amazing Spider-Man by Nick Spencer #02: Friends and Foes (Marvel Comics, 2019)
  • Bary02
    Druhý díl této spidermanovské série od Nicka Spencera je tu. A musím říct, že mě bavil více než ten první. Spencer zde přichází s horou fajn nápadů, které postupně rozvíjí. První polovina sešitu se opět točí okolo Boomeranga a snaží se nám trochu přiblížit tohohle béčkového zlosyna. Tato část příběhu mě bavila asi nejvíce, spoustu akce, hlášek a prostě taková uvolněnější akční jízda. Druhá půlka sešitu nám vrací zpět do hry Black Cat. Nebudu lhát v této fázi se mi příběh zdál velice průměrný. Už se velice těším na další díly této série protože mě Spencer se svými nápady nepřestává bavit. A taky mě zajímá jak to půjde dál s tím tajemným záporákem na kterého poukazuje skoro v každém sešitu. Hodnocení: 7/10
  • Spider-man
    Myslím, že do dalšího dílu od Crwe už nepůjdu...příběhově fajn, ale ta kresba mi prostě nesedí. Odkojen jsem Romitou (oběma), Byrnem apod...a tady je to takové odfláklé...především obličeje v pozadí panelů.
  • MEGA
    Toto se mi líbilo výrazně víc, než předchozí díl. Obzvlášť první polovina s Boomerangem byla plná skvělých nápadů. Kresba je mnohem víc dynamičtější a konečně mě zajímá, co se bude dít dál.
  • Good Games
    Good Games mecenáš4.5.2022 11:07Amazing Spider-Man #02: Přátelé a protivníci
    Přátelé a protivníci je druhým dielom série a stále je to dobrá zábava. Príbeh ponúka viacero nápaditých zápletiek a to Spideyho spolubývajúceho, ktorý je však v skutočnosti superzločinec Boomerang a zoberie Petra Parkera do baru superzločincov, v ktorom sa odohráva kvíz o Spider-Manovi, ďalej sa na scéne objaví Spideyho ex a bude sa kradnúť ikonická výbava Avengerov a iných superhrdinov. Je to trochu guláš, ale funguje. K tomu si prirátajte viacero známych zloduchov, akčné scény, hlášky a je to uvoľnená komiksová zábava. Zatiaľ celkom fajn séria so Spider-Manom. =►Celá recenzia◄=