Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 2 další ukázky

Koupit
I když už Jonah Hex viděl snad všechno pod sluncem, existují jisté kruhy pekla, na které ani sám Hex ještě nenarazil. Některé mají původ v minulosti – jako třeba jistý divous, jenž se chystá snést morovou ránu na hemživé masy města bez zákonů známého jako Gotham. A jiné pro změnu přicházejí z budoucnosti – jako prapodivný nový šerif Red River Junction, chlapík v obleku cirkusového klauna jménem Booster Gold.

Hex si to tentokrát rozdá s nesmrtelnými, cestovateli v čase, uctívači ďábla a mnohými dalšími! To ho zavede z Gothamu až k Rio Grande a zase zpět. Kdo zůstane naživu, až se rozptýlí kouř z jeho šestiranných koltů?

Obsahuje sešity série All Star Western (New 52) #17-21 (únor 2013 - červen 2013)

Od tohoto čísla vychází již bez limitovaných verzí.


Scénář
Justin Gray, James Palmiotti (Jimmy)
Art
Staz Johnson, Justin Norman (Moritat)
Ink
Staz Johnson, Justin Norman (Moritat)
Barvy
Michael Atiyeh, Rob Schwager, Andre Szymanowicz, Matt Yackey
Obálka
Howard Porter (HP)
Lettering
Pavel Mařata
Překlad
Richard Klíčník
Redakce
Mirka Jarotková, Martin Kužel
Žánry
akční, futurowestern, western
ISBN/ISSN
978-80-7595-557-9 (BBart s.r.o.)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
560 g
Stran
176
Cena
499 Kč
Originál
All Star Western #04: Gold Standard (DC Comics, 2014)
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš17.4.2022 00:05All Star Western #04: Zlatý standard
    Hlavně opticky pro průměrného spotřebitele v ČR můžeš HC napálit a nikomu to nepřijde. Taky si myslím, že by tu většina komiksů snesla tpb, odpovídající cenu a tím pádem větší odbyt. Takhle se leští i hovna, ne jen ty dobré věci, do toho pořád většina věcí vychází po částech a to tomu nepřidá. Holt jsme sami ve vlastní pasti. Viz mé rozhořčení na Údolím zrůd nebo kdysi dávno nad Hvězdami.
    Jinak, jak jsme malý trh, tak toho ani tolik nevydáme ve srovnání s jinými zeměmi a proto je asi každý komiks o poznání větší svátost než běžná kniha. Tak jsme asi ochotni víc platit za HC a míň tolerovat tpb. Stejně je to u současných českých komiksů (staré bardy nepočítám). Standardům Západu, ať už Evropa nebo USA, nedosahujeme, čest výjimkám (Ledecký, Suchánek a ještě se určitě někdo najde) a proto jakýkoliv výstřel má tendenci vzbuzovat v našich řadách větší toleranci. Zkrátka jsme rádi, že něco vyšlo, ale srovnáme-li to s Poláky, Turky, Bulhary, Bubble comics z Ruska, tak jsme někde úplně mimo tabulky. Máme pokřivený trh.
    CO se týče této edice, sám jsem si říkal, jak to fanoušci unesou, když jsem viděl komínek na pultě CP. Na jednu stranu chápu nás spotřebitele, ale také chápu vydavatele. Ale naší logikou, jak nakupujeme a tolerujeme kde co, tak i zde to platí, buďme rádi, že to vyšlo!
  • Ter
    Posledné TPB som kúpil v roku 2015 Spiderman - Hříchy minulosti... fajn komiks, až na to, že sa mi rozlepil na 4 časti (!!!). Odvtedy som žiadny paperback nekúpil a ani nekúpim. U viazanej väzby sa mi dosiaľ toto nestalo.
  • baatcha
    Mě popravdě překvapuje, kolik věcí tu vychází v pevné vazbě. Co si vybavuju komiksové krámy v zahraničí, naprostá většina komiksových knih je klasický tpb. V pevné vazbě jsou jen sběratelské série nebo dražší speciálky a těch bylo vždycky nepoměrně míň. Přijde mi, že hardback u komiksu je nějaká česká specialita a pořádně nevím proč. Jestli jsou na to české tiskárny zvyklejší a jsou to schopné vyrobit kvalitněji (u řady českých tpb z rané komiksové produkce kolem roku 2000 se třeba úplně rozlepil hřbet, nezávisle na tom, kdo to vydal) nebo jestli pevná vazba ospravedlňuje vyšší cenu...
  • karl173
    karl173 mecenáš14.4.2022 16:43All Star Western #04: Zlatý standard
    malylada: Sice chápu to rozhořčení, ale musíte si uvědomit, jaký je odběr. Evidentně malý a zkrátka se jim to nevyplatí. Zároveň můžeme být rádi, že to tu vůbec dál vydávají, byť ta rychlost vydávání je tristní.
  • malylada
    BBart jsou naprosti patlalové, dobrý plivanec těm, kteří vše kupovali v pevných vazbách a teď to dovydávají už jenom v broži. Tak doufám, že dovydávají i DZN.....