Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Oba nezničitelní, oba psychopatičtí, oba destruktivní. Souboj století: Lobo versus Maska. A do toho ještě další lobovský speciál, ve kterém skončí Lobo za katrem – Lobo spoutaný! Nejde o to, jestli Lobo může přežít vězení... jde o to, jestli může vězení přežít Loba!

Obsahuje sešity série Lobo / Mask #1-2 (únor 1997 - březen 1997) a Lobo: Chained (květen 1997)

Jedná se o dotisk, respektive nové vydání, lišící se od toho původního doporučenou maloobchodní cenou a novým logem 'Crew 25 let'.


Scénář
John Arcudi, Alan Grant
Art
Rafael Garrés, Doug Mahnke
Ink
Rafael Garrés, Keith Williams
Barvy
Digital Chameleon, Shok Studios, Bernie Mireault, Francesco Ponzi
Obálka
Doug Mahnke
Lettering
Zuzana Málková
Překlad
Pavel Dort
Redakce
Boris Hokr, Jiří Pavlovský
Žánry
akční
ISBN/ISSN
CREW
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
168 x 258 mm
Tisk
barevný
Váha
350 g
Cena
399 Kč
Originál
Lobo / Mask (DC Comics, 1997)
Varianty
Lobo versus Maska a další řežba (2. vydání) (2022)
Lobo versus Maska a další řežba (2016)
  • Gaming Professors
    Lobo versus Maska s bonusovým příběhem Lobo: Spoutaný je stále kvalitní komiks, který nabízí zábavu a velice kvalitní kresbu. Místy je zbytečně moc brutální a kresba moc perfekcionistická, takže vidíte i něco, co vážně vidět nechcete. Nicméně ostré hlášky a dynamika celého komiksu jenom posouvají vzhůru celý tento šílený příběh. Ale co já vím, „Lížu psí zadky.“

    Celá recenze: Lobo versus Maska a další řežba – nejkrutopřísnější dvojice ve vesmíru

  • Palebras
    S Lobem jsem něco málo četl ale byly to příběhy, kde hrál víceméně druhé housle. I když i ty druhé housle proměnil v brutální řežbu. Takže toto je má prvotina co se týče Loba v hlavní roli. Hned v úvodu musím konstatovat, že se jedná o jednu velkou brutální řežbu, kde se prakticky rezignuje na jakoukoliv snahu přinést čtenáři smysluplný příběh. Na tohle se zde nehraje a proto dostáváme od začátku až do konce tuny sraček, utržených údů a létajících očních bulv. Lobo s Maskou sází hlášky jako o život, avšak v některých případech co se týče českého překladu, nejde o kdovíjak vtipné a kulervoucí špeky. Příběh Lobo vs Maska bych hodnotil tak třemi hvězdami. Neurazí, má to pár vtipných hlášek a kresba k tomu sedí jako rozmašírovaná prdel na urvané záchodové prkýnko. Co ale u mně zvyšuje hodnocení je příběh Lobo Spoutaný. To byla prostě lahůdka, kterou dokazuje i přítomnost Mansona se sekáčkem v ruce s typickým hákovým křížem na čele, kdy si ho vzápětí vezme Lobo do parády, aby mu urval ruku vlastníma zubama. Prostě parádička kterou jinde neuvidíte a ve finále si to ty čtyři hvězdy zaslouží!
  • Negan
    Klasický Lobo,který najednou bojuje s Maskou,střih: Lobo někam jde,střih:další mlátička.
  • George Walker Bush
    George Walker Bush admin3.11.2016 10:29Lobo versus Maska a další řežba
    To je vskutku bezduchá řezničina a kolosální chujovina plná čechismů, kterou nezachrání ani ojedinělý povedený vtípek či hláška. Je to děsná nuda. Zklamání. Hrozná blbost.

    Celkový dojem: 30%
  • Norri
    Norri mecenáš22.8.2016 13:50Lobo versus Maska a další řežba
    Velkej šéf není pro každého. Cílovka jsou stávající fanoušci Loba a Masky a potom mlaďoši, kteří mají rádi všechny ty hustokrutopřísné hlášky a dokáže je rozesmát prst vražený do oka. Jednu hvězdičku jsem přidal ve snaze být objektivní. Věřím, že cílovka bude nadšená. Více zde: http://vlcibouda.net/komiks/999-lobovsmaska
  • kaylin
    Prostě hromada mlácení, mrzačení, zabíjení, atd. Více: http://www.comics-blog.cz/2016/08/1240-lobo-versus-maska-dalsi-rezba-65.html
  • 3DD!3
    Abych se přiznal tak mě Lobáč vs. Maska zase tak moc nedostal. Byl šílený, infantilní, ale tak nějak se držel zpátky. Hlášky jsou samozřejmě vytříbené, o tom žádná, ale asi je to už na můj vkus málo krvavé. Krvavost nám ovšem vynahrazuje vynikající Lobo v lochu, gde se mytič urve ze řetězu a muklové konečně dojdou na konec životní cesty (po kouskách) + třešnička na závěr.
  • Fry
    Fry admin10.8.2016 15:41Lobo versus Maska a další řežba
    Lobo versus Maska a další řežba - Popravdě řečeno, žádný zázrak to teda není a v podstatě jsem nepřepokládal ani nic jiného, jelikož co jiného, než nekonečný masakr by vůbec šlo od tohoto crossoveru čekat? Nicméně si myslím, že by to šlo napsat i líp. Takhle to je jen sbírka tupých hlášek a bláznivých nápadů, zabalených a upravených tak, aby se to vůbec dalo číst ... Za mě 3*!
  • cyboy
    cyboy mecenáš4.8.2016 23:53Lobo versus Maska a další řežba
    Pred dvaceti lety jsem se Lobovi smal vic, ale porad me dokazal pobavit.
    70%
1526283