Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Akademie je sice nyní okolnímu světu uzavřena, ale matriarcha rodu Sargantových si přesto najde cestu, jak Philomele předat svůj strašlivý vzkaz. Čise by své nové kamarádce ráda pomohla, jenže netuší jak – tajemství Philomeliny rodiny postupně vychází na světlo a je horší, než by si kdy dokázala představit...

Série je známá především pod názvem The Ancient Magus' Bride (anglický název), než pod originálním názvem Mahou Tsukai no Yome.

Scénář
Kore Jamazaki
Art
Kore Jamazaki
Obálka
Kore Jamazaki
Lettering
Jiří Hrbek (Daren)
Překlad
Anna Křivánková (hotate)
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová
Žánry
dobrodružný, fantasy, romantický
ISBN/ISSN
978-80-7679-147-3 (CREW)
Vazba
lepená v měkkých deskách
Formát
130 x 180 mm
Tisk
černobílý
Váha
300 g
Stran
176
Cena
229 Kč
Originál
Mahou Tsukai no Yome #15 (Mag Garden, 2021)
  • xflori01
    xflori016.4.2022 14:59Čarodějova nevěsta #15
    Nové díly Čarodějovy nevěsty už druhým rokem vycházejí co půl roku, protože stejným tempem to vychází souběžně v Japonsku. Za těch šest měsíců člověk většinu děje zapomene, protože mezitím přečetl hromadu dalších komiksů a knih a viděl velké množství seriálů a filmů. Takže pár stránek trvá, než si člověk vzpomene (nebo si prohlídne předchozí díly). Série se mi od nástupu na Akademii začala víc líbit, protože autorka představila spoustu zajímavých postav a dosti se věnuje jejich historii a motivaci. Čise je tak upozaděná a funguje spíš jako spojka mezi jednotlivými postavy. Pro mě plus, protože jak Čise tak Ainsworth mi nikdy nepřirostli k srdci. Můžu tedy hodnotit příjemnými 60 %.
113