Ukázka
Ukázka
Ukázka

+ 5 dalších ukázek

Koupit
Kůstkovic bratránci spolu s babčou Ben a Trnkou dorazili do Athei, kde se chystají na střet s Pánem kobylek. Jenomže i nepřítel sílí... a stejně tak děsivé Trnčiny vize; zatímco Podfa Kůstek je přesvědčen, že Atheia oplývá zlatem a hodlá skrytý poklad nalézt stůj co stůj!

Obsahuje sešity série Bone #44-48 (září 2001 - červen 2002)
Logo "Kůstek" na obálce vázaného vydání je vytaženo (embos) lesklou červenou barvou.


Scénář
Jeff Smith
Art
Jeff Smith
Barvy
Steve Hamaker
Obálka
Steve Hamaker, Jeff Smith
Lettering
David Horák, Josef Ládek
Překlad
Michael Bronec
Redakce
Filip Gotfrid, Andrea Nekvapilová, Jiří Pavlovský
Žánry
dobrodružný, fantasy, humorný
ISBN/ISSN
978-80-7679-145-9 (CREW)
Vazba
šitá v tvrdých deskách
Formát
152 x 230 mm
Tisk
barevný
Váha
520 g
Stran
144
Cena
396 Kč
Originál
Bone #08: Treasure Hunters (Scholastic US, 2008)
  • Norri
    Děj se přesunul do bývalého královského města a příběh tím získal nový náboj. Víc nových lidí, kteří ještě neznají koumáka Podfu, a víc příležitostí k humorným situacím. Ale temnota zůstává a stahuje se kolem všech. Navíc městu vládne tyranský řád, který jde po všech uctívačích draků. Děj sleduje několik postav a dějových linek, které se vzájemně proplétají a vytváří pěkný kompletní obraz.
  • Good Games
    Good Games mecenáš2.5.2022 22:11Kůstek #08: Hledači pokladů (barevné vydání)
    Hledači pokladů je predposledným dielom a už tu ide naozaj do tuhého. Príprava na epické finále. Predposledný diel prekvapuje hlavne počtom nových postáv. Je ich tu celkom dosť a síce sú niektoré úplne nepodstatné, aj vďaka nim je tento diel dostatočne pútavý. Celá séria si udržuje vysokú kvalitu a som veľmi rád, že to tu bude farebne už onedlho skompletizované. =►Celá recenzia◄=
  • Darth Raelchi
    Darth Raelchi mecenáš17.4.2022 14:15Kůstek #08: Hledači pokladů (barevné vydání)
    Tohle bylo zase jako ob jeden kustek dozadu, takovy pobublavani, sumitko, proste neco se natukne, neco se ochutna, ale vcelku nic, na to, ze dalsi kniha je posledni a tohle ma vylozene uzavrit celou sagu, spolu s devitkou, tak mam pocit, ze se rozehrala prilis velka partie, aby byla zakoncena jednou knihou. Takze si rikam, co to ten Smith vymyslel. Necham se rad prekvapit, ale tenhle dil ve mne vzbuzuje dojem, ze se Smith pekne rozjel, ale nejak to neumi udrzet v jednech otezich. Uvidime, uvidime, uvidime.... Tohle byl mily a pekny stred.
  • louza
    Trnka s babičkou a kůstky dorazí do hlavního města. V patách mají nepřátelskou armádu a té je v patách Dolejší. Postavy se snaží vymyslet co dál. Stejně jako autor, který před velkolepým finále přešlapuje na místě a hraje o čas. Kniha je trošku lepší než předchozí díl, ale stejně jde v podstatě jen o přípravné práce na poslední knihu. Vynechat jí ovšem nemůžete. Kůstek je obecně skvělý, ale dramaturgie při rozdělení do knih holt trochu pokulhává.
7161